Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Cole se narodil, aby dělal rock. Jeho dlouholetá přítelkyně Emily věří, že díky talentu to dotáhne daleko. Ale on pouze uctívá oltář Bobbyho Beerse, nezapomenutelného frontmana heavy metalové skupiny Steel Dragon. Žije u svých rodičů a tráví dny opravou kopírek. Když však vystoupí na Pennsylvanském srazu uctívačů Steel Dragon, vše zmizí. Chris Cole vystoupí jako Bobby Beers. Ohromí publikum svou perfektní imitací jeho elektrizujících vokálů. Tu noc ho však přátelé z kapely vyhodí a on upadne do deprese. Neočekávaný hovor mu navždy změní život. On, Chris Cole, byl vybrán jako náhrada za Bobbyho Beerse - jako hlavní zpěvák Steel Dragon. Raketově odstartuje mezi hvězdy. Vyroste z nuly až na ikonu rocku. Z pouhého rockového fanouška na rockového boha. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (163)

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Moc mě to neuchvátilo.. Stejnojmenný film o 7 let později mě tedy bavil víc. Ani hudební žánr a rock tomu moc nepřidal. Nevím proč, ale bylo to docela nudné. Opět se musím s podivem zeptat, jestli šlo o komedii? Aha, tak to jsem si nevšiml ani v nejmenším. Děj byl hodně naivní, že snad ani největší optimista by nemohl čekat něco takového, no dobře, řekněme, že šlo o pohádku. Pár soundtracků se mi ale líbilo a jedna scéna mě bavila. SPOILER: Ta, když viděl u pódia stát svého velkého fanouška, který hlasitě zpíval jejich písničky a vzpomněl si, že na jeho místě stál v minulosti, když stejně obdivoval svoji rockovou hvězdu. Teď byl hvězdou on a docela mě vzalo, když si tohle uvědomil a svého příznivce vzal na pódium, aby si s ním zazpíval a později mu show přenechal. Za to nakonec přidávám jednu hvězdu, ale stejně končím jen na třech. Škoda, že hlavní roli nedostal Heath Ledger, ten by mi k ní seděl lépe a asi bych šel s hodnocením ještě nahoru. 40% ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

To, že někdo potřebuje k hraní rockové muziky kromě kytary ještě kulmu a řasenku je samo o sobě těžká ironie. Herek to naštěstí pochopil, svůj film stejnou ironií řádně vycpal, a teď už záleží jen na divákovi, jestli to pozná a ocení, nebo bude raději hledat paralely mezi filmovými Steel Dragons a skutečnými Judas Priest ()

Reklama

asirtes 

všechny recenze uživatele

Rocker má všetky atribúty kvality, ktoré sa proste musia namiešať do dobrého rockerského naturálneho filmu. Rebelantský feeling, krásne ženské, žhavé gitarové riffy. Hrá v ňom rockera hip-hopový boh, čo je podivná blbosť, no ale hrá ho fakticky skvele. Marky Mark je ako Rocker strašne blbý a fantastické na tom je, že to snáď ani nehrá. Jak to len robí. Wahlberg je proste génius. ()

-Dawe- 

všechny recenze uživatele

Děsně pohodovej film s děsně pohodovou hudbou. Mark Wahlberg odehrál svou roli skvěle a zrovna teď mě nenapadá nikdo, kdo by se do ní hodil víc než on. Jsem rád, že je ve filmu více té dramatické stránky, než té komediální a tím pádem je tato verze filmu lepší, než ta z roku 2008. Jennifer Aniston má ve filmu docela dost prostoru a to je jedině dobře, protože ona je naprosto skvělá. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Sex, drogy a rock 'n' roll. To se traduje již dlouhá léta a tady je to zfilmováno. Ač se jedná o fiktivní kapelu, tak příběh je reálný (inspirovaný Robem Halfordem a Judas Priest), protože že je zpěvák vyhozen z kapely a nahrazen mladším, to se v hudebním průmyslu děje. Nemusela by to být rocková kapela, ale pak nevím, jestli bych se na tento snímek díval. K Marku Wahlbergovi nemám výhrady, filmů, kde byl obsazen jsem viděl dost. Anistonka taky není k zahození :-). Jediné co by se v reálu nejspíš nestalo by bylo opuštění koncertu a ten romantický konec. Jinak dobrý a soundtrack rockery potěší ;-). ()

Galerie (54)

Zajímavosti (18)

  • Přípravou pro roli Izzyho byl pro Marka Wahlberga čas strávený z Vincem Neilem, zpěvákem Motley Crue, v době kdy Wahlberg rapoval ve své skupině Marky Mark and the Funky Bunch. (liquido26)
  • Ve snímku si zahraje také několik muzikantů - Jason Bonham (syn zesnulého Johna Bonhama, bubeníka Led Zeppelin), Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, Black Lebel Society), Jeff Pilson (Dokken) a Nick Catanase (Black Lebel Society). (liquido26)
  • Střecha použitá pro tiskovku, na které Steel Dragon oficiálně ohlašují Izzyho jako svého nového zpěváka je stejnou střechou, na které se odehrávala tisková konference a párty ve snímku o jiné fiktivní metalové skupině - This is Spinal Tap. (liquido26)

Reklama

Reklama