Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jada, žena Harlena Bankse, má zlé sny. Bojí se o manžela, který se živí loupežemi, při kterých bere peníze těm, kteří je získali podvody a zločiny, především drogovým dealerům. Přestože ho Jada žádá, aby nikam nechodil, ještě jednou se vypraví vyloupit trezor, přičemž se bude muset utkat s několika muži. Pak se ale rozhodne, že je načase změnit život. Chce si najít normální práci a nechá se najmout jako řidič obrněného vozu, který převáží peníze. A hned při první akci zjišťuje, že padl do pasti... Jeho šéfem je Max Stevens, který se od začátku Jadě nelíbí. Harlen ale do práce nastoupí. Ve voze s ním má jet jistý Bruno, který tvrdí, že zaskakuje za nemocného kolegu. Jakmile jsou ale kufříky s penězi v autě, Bruno spustí střelbu. Rozpoutá se divoká přestřelka a Bruno přiloží Harlenovi pistoli k hlavě: Harlen tedy ujíždí. Všimne si, že opodál stojí nenápadné neoznačené auto, bezpochyby policie, které je ani nezačne pronásledovat. Hlídkové vozy je zato pronásledují velmi usilovně. Nakonec se Harlenovi podaří uprchnout, přestože je zraněný. Stačí ještě zavolat Jadě, že to byla léčka, a omdlí... Najde ho policejní hlídka a je předveden na protidrogové oddělení, jehož šéfem je agent Saunders. Toho zajímá jen to, kam se poděly peníze, které se nikde nenašly. Harlen prohlásí, že si po silném úderu do hlavy nic nepamatuje. Je převezen do věznice, kde ho brzy navštíví Jada. Tvrdí, že ji někdo neustále volá. I neznámý chce vědět, kde jsou peníze. Zanedlouho se ve vězení objeví i Bruno, kterého Harlen zanechal omráčeného ve voze. S použitím násilí se od něj Harlen dozví, kdo jsou Stevensovi kumpáni: Garrett, Vincent a Taggart. Bruno mu také prozradí, že Max není mrtvý, což mu při výslechu tvrdil Saunders... Harlen upozorní spoluvězně Ice Koola, že se na něj chystá gang Mexičanů, a zachrání mu tím život. Chce za to jediné: aby mu Ice pomohl na svobodu. Ten souhlasí. S pomocí kamaráda, který přiletí s vrtulníkem, se jim to může podařit... (TV Prima)

(více)

Recenze (113)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

padouch: "A neusni!" Seagal: "Vypadam snad ospalej?" :-D Tak tohle me fakt pobavilo. Jinak totalni ptakovina, kde mi skoro nic nedavalo smysl. Tuna sprostych slov a drsna hudba jeste bohuzel nedelaji drsnackej film. Presto je zajimavy, ze to nudne neni, koukat se na to da a proste jako odregovavacka to funguje. Vycpele tema s nespravedlivym odsouzenim, utekem z veznice a pomstou uz tu bylo bilionkrat. Navic nic nezkazim, kdyz prozradim ze ve vsem jede sef policie :) Jakmile uvidite na zacatku v helikoptere jeho siluetu a uslysite hlas, jen naprosty imbecil by toho sameho cloveka pak nepoznal na policejni stanici :) takze jedine tajemstvi filmu zna clovek po par minutach. Pak jsem vubec nepochopil roli Chloe Moretz, kterou asi chuderu postavili na znacku a rekli, ted se usmivej, prijde strejda Steve. Hlavni padouch, ktery zije v jakemsi podivnem mauzoleu jak upir, ma jeji fotku na oltari, a na konci filmu se sni kazdej objima....kruci na tohle bych potreboval manual, abych to pochopil :) Do toho jeste napasovali nejake snove sceny a vidiny zcela postradajici vztah k deji, ktere ma Seagalova filmova manzelka (logictejsi nez jeji vize by bylo kdyby byla slepa, protoze na Seagalovi toho sexy moc neni :) A to ani nezminuju, ze Seagal tu podle me v zadne akcni scene skutecne nehraje. Jestli mu krivdim, tak si ufiknu malicek, ale podle meho pocitu tu vsechno delal nejaky bezejmenny dubler... ()

Eldoth 

všechny recenze uživatele

No ...když jsem pročítal zdejší komenty, čekal jsem nějakou opravdu špatnou variaci na akční film ...zaměřil jsem se hlavně na odpady, ale nebudu tak kritický jako jiní. Pominu-li pochybné herectví a tisíckrát omletý scénář, jedná se o celkem zdařilou jízdu. Dva body ...a to jen za to, že jsem viděl mnohem horší filmy, které se schovávaly za žánrem akční a také nesmíte zapomínat, že Seagalovi už dávno není dvacet, takže nějaké eskapády, které předváděl ve svých ranných dílech :) ...bych od něj už ani nečekal. ()

Reklama

boyd. 

všechny recenze uživatele

No konečně!!! Konečně je tady něco koukatelného od Stevena Seagala a museli jsme si na to počkat "jen čtyři roky". Ano Stevena sice zastupuje v obtížných bojových scénách dubler, ale hodně toho oproti minulým filmům předvede i sám mistr. Příběh má sice pár nelogičností a pár nedostátku a kdyby se na tom víc zapracovalo, byla by to akční pecka, tak je to jen průměr, čistý a nefalšovaný průměr. Je až neuvěřitelné že tohle a Žoldáky dělal stejný režisér. Tady si dali více záležet na akčních scénách a především honička v Las vegas je velice dobře zvládnutá, prostě oproti žoldákům je to velký krok dopředu! Zdálo se mi jako by filmaři zavzpomínali na počátek 90. let a dokonce i policejní auta mi přišli jako z té doby, asi neměli na rozbíjení nových modelů. Seagalův parťák mohl dostat trochu více prostoru, protože vlastně celý snímek odtáhnul Steven sám. Tentokrát tady hraje opravdu, ale opravdu hodného a poctivého chlapíka, který občas něco ukradne, aby to pak mohl dát charitě nebo nemocnici nebo bůh ví kam... a to se myslím už začíná dost přejídat, věčně poctivý a hodný Seagal. Docela rád bych ho někdy viděl třeba v nějaké záporné roli nebo tak, pro zpestření jeho kariéry, no možná někdy příště uvidíme... Film má docela velký spád a tak se ani nenadějete a ta necelá hodinka a půl je rázem za náma. V traileru jsou některé scény, které ve filmu nakonec vůbec nebyly, což je škoda, protože na chlapa s hlavou ve svěráku je fakt sranda pohledět, nebo když si Steven kráči úplně v pohodě se svým černým bratříčkem a za nimi je všechno v plamenech, to tam klidně mohli šoupnout!....a nebo jsem asi viděl trošku jinou verzi filmu ()

milicjant 

všechny recenze uživatele

Seagal se sice tváří jak to má všechno na háku, ale průser je hnedle v jeho takřka porážkové hmostnosti. Ta evidentně mistrovi neumožňuje nic svižnějšího než ostřejší chůzi, takže filmové akce je poskrovnu. A želbohu tu, krom solidní automobilové honičky, není ani nic jinýho. Trapný jak stěrače na ponorce. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nemusel by to být zase až tak špatný drsný akčňák, nebýt značných bohapustých chyb. Akční scény mají drive, ale co ten Stevenův souboj zabíraný z dálky a kdy je Steven vidět pouze zezadu? Hbitý jako Samo Hung rozhodně není aby bylo uvěřitelný, že je to skutečně on. Ve scénách ve věznici jako jediný nemá vězeňský mundůr. Ale no tak. Kdyby to bylo alespoň vysvětlený. A je tady toho víc. Ději chybí větší plynulost. Takhle je vyprávění dosti zkratkovité a nesourodé. Událostí je v ději více než dost, tak proč o něco neprodloužit stopáž. Jedná se o zcela rutinní akční film bez aspektu na kongeniálnost děje a nějakého smyslu. Škoda, mělo to navíc. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Bulharsku a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)
  • V záverečnej scéne pri súboji vyhodí Steven Seagal (Harlan Banks) protivníka von oknom. Keď ho vyhadzuje má protivník bundu s dlhými rukávmi, ten čo padá z okna už ale rukávy nemá. (johnsnow)

Reklama

Reklama