Reklama

Reklama

Jeden z mnoha německých příkladů reportáží o prvních sexuálních zkušenostech mládeže a dospívajících. Vkusně a s citem ilustrované příběhy ze života, doprovázené slovem odborníka o prvních intimních zážitcích. (RetroMan)

Recenze (2)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Výborně pojatý epizodický film, kterých v Německu vzniklo poměrně dost. Reportáže o prvních intimních chvílích mládeže a adolescentů. Nepůsobí mravokárně, ale spíše s nadhledem a humorem sledují první krůčky jedinců k blaženosti. Kdybychom tyto filmy mohli vidět v době dospívání, nemuseli bychom být tolik deprivováni. Některé epizody jsou skutečně jako ze života, bez příkras, se souhrami náhod, jako by se staly (možná je někdo tak skutečně zažil). ()

curil 

všechny recenze uživatele

Předčasná zpráva, volně přeloženo, se nijak nevymyká z klišé filmové série Zpráva o školačkách o cca třinácti dílech. Naopak navazuje na obrovský divácký ohlas předchozích "zpráv" a také jejími tvůrci je producent Hartwig a režisér Hofbauer. Dokonce svým tématy je poněkud i závažnější a nutí k zamyšlení. Například epizoda s pedofilním přítelem matky je stále aktuální stejně asi jako polovina z deseti příběhů. Ale to nebrání autorům, aby se s ostatními příběhy nevypořádali i s humorem. Mladé Němky v sedmdesátkách byly vyvinuté až moc, i když herečky hrající nezletilá děvčata byla zajisté za hranicí plnoletosti. Třeba jen připomenout, že v některých uváděných kopiích filmu na netu je epizoda s pedofilem vynechána. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama