Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z původně obyčejného auto-moto pořadu se díky obrovské divácké úspěšnosti stala komediálně laděná televizní série z produkce BBC, zabývající se přehlídkou, předváděním a úpravou různých automobilů, zpravidla těch novějších a velmi výkonných. (TomikZlesa)

Videa (1)

TV spot

Recenze (655)

Naslund 

všechny recenze uživatele

Tohle je jedinej pořad o autech, na kterej se zvládnu podívat. Ne kvůli autům, ale protože se vždy pobavím víc, než u většiny těch lepších sitcomů... a přitom se ještě naučím spoustu zajímavých věcí. Nápň dílů je opravdu fantastická. Nejvíc se mi líbily závody skrz londým mezi lodí, autem, kolem a mhd, nebo díl, kdy jezdil Jeremy s nejmenším autem na světě po městě, po kancelářích, ve výtahu a tak. Nebo díl se simulací zimních olympijských her pro auta... a to nevynechali ani skoky na lyžích. Prostě zábava. Jen Stiga nemusím... je takový... bílý :-) A pokud chcete příblížit vtipy, tak třeba: Jeremy: "Kdyby tohle auto byla Amerika, bylo by to plné lidí, co tam dělají... vlastně všechno. Incest, hlavně, myslím", nebo: "Vy jste američanka? Jaktože nejste tlustá?" ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tomu seriálu bych dal i plnej počet, kdybych auta z celýho srdce nesnášel. A tak je tu trošku problém. Největší problém je hlavně v tom, že se už přes půl roku (psaním dnešního komentáře to je půl roku...bůhví kam až to zajde) seru se zkouškou Základy automobilové techniky. I když o autech vim hovno, neznamená to, že by mě nemohli zajímat i když tady asi kopu věcí nepochopím. Teď už teda pochopím, ale stejnak mi je to k hovnu, protože tu posranou zkoušku furt nemám. Takže co mě čeká do budoucna? Možná další sledování kulervoucích dílů, kde není ani potřeba chápat kdejaký informace o autech, protože co v něm ukážou většinou mluví samo za sebe. Každopádně by to mělo bejt samozřejmostí a to byl pro mě ze začátku dost problém. Časem jsem se ale dostal do stavu, kdy už docela něco vim, takže doufám, že ještě později se ze mě stane profík a já se v některém z těch fantastických kár sám povozím. No asi těžko, ale bylo by to hezký, ne? (8/10) ()

Reklama

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

ABSOLUTNÍ ŠPIČKA MOTORISTICKÝCH POŘADŮ.. SKVĚLÉ OD ZAČÁTKU AŽ DO KONCE !!!! V hlavních rolích : Jeremy Clarkson,Richard Hammond,James May a bytost z jiné planety Stig . Jen upozorňuji ,že kdo vlastní UPC a měl k dispozici kanál BBC Prime,byl schopen sledovat probíhající reprízy 4 série. Běželo po dvou dílech od 9:00 do 11:00 h každou sobotu ,(leden 2008). Občas i s funkčnímy titulky....... Jamie Oliver tu uvedený je jeden z mnoha hostů okénka Hvězda v levném autě (Celebrity Laps)... ne ten kdo je hlavní ......... OD 1.4.2009 BUDE UVÁDĚNO NA NOVÉ TV COOL !!!!! Tedy,,obnovený,, TOP GEAR.. 1 SERIE Z ROKU 2002 ! NÁVNADY : http://www.bbc.co.uk/topgear/videos/ ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě nemůže být řeč o čemkoliv před rokem 2002 (tzv. Old Top Gear), a v mém případě ani před příchodem Jamese Maye. Až kvarteto Clarkson - Hammond - May - Stig dalo vzniknout fenoménu, z něhož se stala nejméně obvyklá automobilová show na světě, s největší fanouškovskou obcí, vlastním světovým turné, a tak dále, a tak dále... A překvapivě je to taky nejdražší pořad o autech na světě (pokud tedy nevysílají v Dubaji něco o Rolls Roycech z ryzího zlata a drahého kamení, a netestují jejich odolnost proti písečným bouřím a džihádistům;)) Buďto ty nadšené blázny berete nebo ne... já se u jejich "recenzí" nejednou se slzami smíchu v očích poroučel k zemi, a nevěřícně sledoval obojživelná auta, výlety na činné sopky, čtyřpatrovou japonskou zahradu na korbě pickupu, silnice smrti v Jižní Americe - nebo taky na Jihu USA. Legendární scénu s rednecky, kteří si to přijeli vyřídit s bandou demokratických buzíků na benzínku kdesi v Alabamě, snad netřeba připomínat. A navíc nedejte si pět hvězd show, která Škodu Yeti pasuje na nejlepší auto na světě:) 90%, ale kdybych znal všechny reálie, které jsou třeba k plnému pochopení, byla by to určitě stovka. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím, co by Top Gear potřeboval za komentář... jaký komentář si zaslouží... já nevím. Nekonečné záchvaty smíchu - Jeremy, Richard, James - stále neutichající záchvat smíchu - karavany, miniautíčko v BBC, kráva na autě na výletě po USA, rozvoz jídla v Indii - nikdy nekončící záchvat smíchu. Pozor, při sledování Top Gearu hrozí cvrknutí do textilu. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (70)

  • Po natáčení v Botswaně si Richard Hammond Opel Kadet, se kterým se natáčelo, nechal dovést do Británie. Vozidlo se poté objevilo v následujících dílech pořadu. (Dekovnik)
  • Ve třetí epizodě deváté řady, tedy prvním americkém speciálu, kdy si trio moderátorů kupovalo v USA ojeté vozy, mají v závěrečných titulcích všichni účinkuící uvedeno jako první křestní jméno Billy. (Martin_Happy)
  • Top Gear je v současnosti vysílán do více než 100 zemí a pravidelně ho sleduje podle odhadů 350 milionů lidí. (Ruuzha)

Reklama

Reklama