Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clive, Nick a Jonesy zakládají kapelu a s pomocí producenta Burta doufají v oživení dávno vyhaslých kariér. Jako mecenáška jim v tom má pomoci zámožná vdova s mimořádně vyvinutým sexuálním apetitem. Cliveova manželka Eva zase zkouší resuscitovat hereckou dráhu bývalé královny béčkových hororů. Nabízené role matek jí však příliš připomínají ubíhající léta i vlastní bezdětnost (která se změní po nečekaném příchodu údajné manželovy nemanželské ratolesti). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Tak takové filmy můžu. Lidi, kteří v nich vystupují, jsou na jedné straně dost bizarní, aby to zaujalo, ale zároveň i všední, aby mohli být povědomí a dalo se s nimi sympatizovat. Rockovou kapelou snažící se vzkřísit zašlou slávu počínaje, přes praštěnou animátorku, která si hledá chlapy, no.....úplně blbě, až po sponzorku (Beverly D'Angelo je v této roli i přes svou škatulku submisivních blondýnek jak ryba ve vodě), která dá, když někdo jiný taky "dá". Všichni jsou laskaví i sobečtí, smutní i veselí, moudří i přiblblí.......prostě, jako každý. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tady jsem čekal trošku víc. Vtipné, ale když se snímek pokouší hrát na vážnou notu (místy), je to trochu otrava. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Lehounce ujetá jemně komediální psychosonda do fyzična několika elejských bytostí, neustále tápajících v hledání a naplňování svých postbohémských bytí. Skvělý příklad inteligentního a zároveň velmi zábavného nezávislého filmu >ze života< , s výborně napsaným scénářem a naprosto civilními hereckými výkony. Ku prospěchu filmu slouží též výborná hudební složka. Čtyři hvězdičky za film - a jednu navíc za ten pocit: S chutí bych chtěl žít v "Sugar Townu"... :-))) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Sonda do života lidí motajících se kolem šoubyznisu v L.A.Příjemná a inteligentní komedie o tom,že před přibývajícími lety neutečeš a do jedné vody v řece dvakrát nevstoupíš. Skládačka lidských osudů,která kupodivu přes množství motivů velice dobře funguje. Sexuálně "nadržená" Beverly D´Angelo v roli milionářky je jednoduše okouzlující.Snímek se svou estetikou zřetelně odlišuje od běžné produkce velkých amerických studií.Celkový dojem 85%. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvápko.. vůbec to nebyl špatný film... Pěkná mozaika lidiček, charakterů, plánů, osudů... ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

teda ta ukrutná ambiciózní blonďatá dívka, co pro kariéru udělá cokoliv a tím myslím opravdu cokoliv.. tak ta mi nahání husí kůži ještě teď..:-) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavá mozaika z velkého L.A.. Někdo udělá cokoliv, aby se mohl stát slavným, jiní se snaží svoji bývalou slávu znovu oživit. Možná to s nimi není až tak špatné, protože alespoň někteří mají své meze, za které nechtějí zajít. Nejlepší byl ovšem synáček Nerv alias Nirván. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Sugar Town sice není ten druh filmu který obvykle sjíždím, tedy nekonají se žádní upíři, zombie, zmutovaní kanibalové, vyhřezlé vnitřnosti a podobné roztomilosti, ale rozhodně to není ani žádný nudný střední proud. Námět sice nepříliš originální - propletenec osudů několika svérázných postav (v tomhle případě z periferie světa showbizu), ale ony postavy jsou většinou tak sympatické a vzbuzují tak příjemné culení v xichtě, že na konci člověk lituje, že stopáž není aspoň o půl hoďky delší. Z prvního zhlédnutí před x lety mi v paměti utkvěl jen skvělý prcek Nirvan aka Nerv a pěkná Rosanna Arquette, takže jsem si tenhle kousek po dlouhé době rád oživil a v dobrém rozpoložení hážu i slabší čtvrtou hvězdu. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Tahle lehce hořká čokoláda ze života byla moc dobrá a vůbec nejkouzelnější roli měla Ally Sheedyová. scénář a režie Voss - Andersová ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Lepší místa, slabší místa, výborný postavy, nudný postavy, takovej lehce nadprůměrnej nezávislák. Mě trochu vadilo, že rockeři nevypadaj jako rockeři a kdo by se taky divil, Duran Duran, Power Station a Spandau Ballet, odkud ti tři neherci pocházejí, byli popíci a k rocku měli tak daleko jako Eva a Vašek. ()

Ludivitto 

všechny recenze uživatele

"Kariéra v showbusinessu je z 1% o talentu a z 99% o dřině...myslím, že to řekla Cher". Parádní postavičky, hodně civilní nezávislý filmek. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná trochu hořká komedie o stárnoucích rockerech, kteří si uvědomují, že už nejsou mladí a že se ty časy už nevrátí. Nemáme sice možnost nahlédnout do jejich minulosti, ale je hezky vidět, jak si teď každý žije svůj život. Plus za stárnoucí, ale stále hezkou Beverly D'Angelo. ()

Hank 

všechny recenze uživatele

Plno znamych nezavislych hercu, bizardni postavicky, vyhasli rockeri, nazhavene zeny (a nejen ta vdova), sem tak fetak....kazdy se nejak snazi, placa se ve svem osudu a stejne z nej nevyleze....nebyl to spatny film.... ()

Reklama

Reklama