Reklama

Reklama

Murder-Set-Pieces

všechny plakáty

Obsahy(1)

Film vykresluje skutky sadistického maniaka, který vzhlíží k Hitlerovi, řadí se mezi nacisty a praktikuje ve svém rozsáhlém domě zvrácené orgie na dívkách, které naláká na focení. Dívky pak ve sklepě znásilňuje, mučí a porcuje. Není mu cizí vraždit i na veřejném místě v ústraní někde na záchodcích a podobně. Jedná se o extrémně násilný film, plný brutality a krve. (Flipnic)

(více)

Recenze (61)

rykardo 

všechny recenze uživatele

Tak o komedii v tomto případě nemůže být ani řeč..., MURDER SET PIECES Nicka Palumba je ryzí slasher/exploiter, kterej je však zajímavej snad pouze tím, že na spec.efektech se podíleli ( nebo ještě lépe řečeno " se vyřádili " ) lidé z TOE TAG PICTURES a to je asi tak jediný plus, který tenhle hyperbrutální slasher flick má.... Bohužel, vše ostatní, vyjma tedy efektů, jde do kopru a to je fakt škoda, protože kdyby Palumbo zapracoval o něco více na scénáři nebo zrovna nechrápal při castingu ... nebo čím se to zrovna v ten moment zabýval..., mohl být MSP opravdu vydařeným flickem...Takhle pouze podprůměr, kterej stojí za skouknutí jenom díky skvělejm make-up FX made by TOE TAG crew..., za ty dávám plnej počet, ostatní už zdaleka tak dokonalý nebylo..., celkem teda za tři a i tak je to zu viel... ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Neexistuje lepší protilék na ty současný hollywoodský limonády bez bublinek, než tenhle odpornej syrovej humáč. Jak mně to po Aquamanovi bodlo! :-D ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Céčkový snuff porno s nacistickym klonem Roberta Rosenberga. Samoúčelný jak sviňa, o nějaký atmosféře nemůže být řeč, akorát to má ten správnej retro look. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Hodnotil bych i výše,ale-BACHA od teď sem tam SPOILER- překvapivě se u mě nedostavili nějaké ty zásadnější emoce.Že by nějaké to souznění s oběťmi? No, moc ne,a těžko to byl úmyslný záměr pana režiséra.Spíše naprostý nedostatek prostoru,který oběti ve filmu dostanou,-většinou jsou prezentovány jako tupé kusy masa na naporcování.A furt dokola:bradavka,zadek,břitva(nebo něco jinýho),řev a krev. Jasně že se mi hnusil machonaziúchylamagor skrze své pohnutky a činy, ale to je tak vše. (např. u franc. Noci s nabroušenou břitvou,nebo Uvnitř,tam prezentované násilí budilo u mě mimo jiné především značný pocit ztísněnosti,úzkosti, -zde se dostavil vlastně jen pocit hnusu a nesouhlasu) Sem tam mě potěšil režisér nějakým tím ftípkem,-...,,máte snuff Nutbag?"(jasný odkaz na jeho předchozí film,-i jako zdůraznění že tohle není(!) snuff?),nebo poslední věta hlavního ,,hrdiny" -......, ,,ale každé hvězdné kariéře předchází nějaké to focení!!"(fuj). Někdy pan režisér prudil,jakože dáme to do jiných kontextů(11.září??!!),aneb kritika tady toho všeho,či spíš marná snaha tam něco takovýho nacpat? Škoda času,bohatě by stačilo soustředit se na konání magorovo,(viz. Henry:portrét masového vraha) a ono by to třeba(kritika něčeho) vyplynulo tak nějak samo. Takže film bohužel tak trochu o ničem a do nikam,nutno však přiznat,že v rámci už poněkud unavené americké produkce dost odvážný. Díky aspoň za to. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo hodně divný, extrémní a občas jsem to nechápala... ale špatný to nebylo. Murder-Set-Pieces se řadí k exploitationům, které skousne málokdo a ocení jej jenom malá skupinka lidí. Na snímek, který pochází ze země cenzurující každou blbost, je to hodně odvážné. Míra brutality zde překračuje hranici únosnosti většiny lidí a nevyhýbá se ani vraždám dětí. Vyšinutého nacistického nabušence si zde zahrál poměrně neznámý herec Sven Garrett a ta role mu docela sedla. Vrah, který své oběti nalákává pod záminkou focení do svého domu, ve svém sklepě provádí na ženách ta nejhorší svinstva. Brutální sadistický sex,podřezávání břitvou, svazování, topení, zatloukání hřebíků do rukou a rozřezávání motorovkou je jen malá část jeho zvrhlého repertoáru. Nekrofilie a kanibalismus jsou další úchylky, ve kterých se náš maniak libuje. Ale ačkoliv je násilí spousta a krev cáká na všechny strany, nedokázalo to ve mně na rozdíl od spousty jiných filmů podobného ražení vyvolat silnější emoce. Brutality bylo zkrátka tolik, že už jsem si na to po nějaké době zvykla a přestalo to na mě působit. Trochu škoda... myslím, že kdyby se film víc zaměřil i na jiné postavy, než je sám vrah, a ubralo se trochu na násilí, celek by byl mnohem působivější. Další věc, kterou jsem nepobírala, byla narážka na 11/9. Co se týče děje samotného, tak téměř neexistuje, většinou vše běží podle schématu - oběť, vražda, vrahovy myšlenkové pochody a vše se takto opakuje až do závěru, kdy konečně dostává prostor také jiná postava - malá sestra vrahovy přítelkyně. Finále tak trochu nabírá trochu spádu i napětí a výrazně tím zlepšilo můj dojem z filmu. ()

lulka5 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film byl i na mě trochu moc... Ačkoli jsem ráda, že je dnes někdo schopen ukázat ve filmu až takhle odvážné scény. A to byl film sestříhán...! Dávám tři, protože téma bylo sice výborné, ale herecké výkony minimální... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tuctový a nudný thriller, kde si tvůrce zřejmě myslel, že jeho nekvalitnost a lacinost zamaskuje za porci brutality. Problém samozřejmě je ale ten, že se mu tím nepodařilo zamaskovat nic a ona brutalita a násilí není navíc zas až tak výrazná a nekompromisní, jak se kolem tohoto snímku traduje. Jednak té řezničiny není zas až tolik, jednak není zas až tolik nekompromisní a otevřená, a jednak v celém tom konceptu filmu působí spíš divně a nemístně, než jako oživující a zábavný prvek. Ikdyž je tedy ale i pravda, že na to, o jak lacinou produkci jde, tak po trikové stránce to zas až takový škvár není a za pozitivum musím podotknout i to, že většina těch mordů je vykonáno na poměrně koukatelných ženštinách a ne, jak je v těchto produkcích jinak obvyklé, na odporných fetkách, který jsou za dávku ochotné se sebou udělat před kamerou cokoliv. Představitel hlavní role mi pak po celou dobu svou vizáží připomínal Roberta Rosenberga, čemuž jsem ovšem nevěděl, zda se mám smát, nebo mě to má děsit, každopádně do tak výrazné postavy měl být obsazen úplně jiný typ, než tento mdlý a nevkusně přehrávající břídil. Jinak samotná zápletka mě vůbec nebavila, neměla tempo, neměla nápad, prostě plochá a zcela nefungující báchorka. Nefungovala zde ale ani atmosféra, ani napětí, o nějaké stylovosti se tu mohlo tvůrcům též jen nechat zdát, takže já jsem zkrátka opravdu zklamný, neboť pověst kontroverzního, extrémně brutálního a explicitního filmu je zcela klamná a neopodstatněná. ()

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Extrém, nextrém, co je moc, to je moc. Film bez děje, s hroznou hudbou, katastrofálními herci, oporným námětem. Mě kontroverzní filmy lákají, ty s masovými vrahy obvzlášť, ale musí to mít svůj důvod, proč se věci dějou. Místo toho tu vidíme krvácející holčičku na záchodcích a množství zabitých prostitutek v pořadí, jaké se zrovna pánům filmařům hodí. Je to prostě hnus... ()

Burdock 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda. Pokud koukám na takovýhle film, potřebuju k těm brutalitám i nějaký příběh, nějaké napětí či vybudovaný zájem o přežití hlavní hrdinky - to všechno tady chybí. Je to jen sled drsných, brutálních, řeznických scén, které hodně rychle začnou nudit a zůstává jen nějaké to znechucení, a to je špatně. ()

Mírouš 

všechny recenze uživatele

Páni, tak tomu říkám brutus. Fakt jen pro silnější nátury. Skoro celou dobu jsem měl žaludek sevřenej jak sviňa. Takový jatka jsem už neviděl pěknejch pár......dnů :-))) Rád bych se rozepsal víc, ale všechno už přede mnou napsali ostatní, takže bych se jen opakoval, nebo by si lidi mohli myslet, že jsem to jen od ostatních opsal...Jen se teda zmíním o tom co mi trochu vadilo. A to bylo: A) Poměrně znatelný amatérismus, B) Sem tam, hlavně v závěru nelogický počínání postav C) Co měly znamenat ty záběry z dvojčat ??? D) Osobně bych tam nedával ty scény s dětma, to se mi vážně dost příčilo E) Proč tam sakra píšou, že to hrál nějakej trumpeta Garrett, když to byl náš Robin Rosenbergů ??? A to je vše přátelé... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Chlapík loví ženský na sex a pak je doma sadisticky morduje. Sadistický hororový řeznický film technicky na úrovni ročníkové práce na DAMU, ikdyž obsahem pro fajnšmekry spíš nějaké léčebny. Celkem mi přišel vtipný postřeh, že hlavní hrdina vypadá jako bratr Rosenberga - českého zoufalce z porna. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Nabušený německý hovado, co šuká a vraždí. O tom to celý je a nic víc nenabízí a nic to nedá ani divákovi. Brutální mordy byly už v jiných nejen sado snímcích lépe zpracovány. ()

bolan 

všechny recenze uživatele

Spojme násilné šukání a brutální vraždění jednoho nacistického blba a aby to bylo echt dejme tam ještě nějaký děti - pointa nula s jediným účelem - šokovat. Pro tento druh filmů bych vymyslel nějakou jinou škatulku než horor. Označení snuff by mohlo být asi nejblíže. Pouze pro gurmány. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Něco pro milovníky brutality a krve ? Skvěle napsané, akorát mě překvapili stím děckem trošičku dát ho do takového natáčení mezi takové zakrvácené okolí... Klobouk dolů. Nemá cenu tu rozepisovat jako mě už někteří předběhli o čem to bylo i když bych to velice rád načal.. Pro silné žaludky to bude krásný film na dobrou noc :D ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Brutální nacistickej psychopat na lovu kurev. Trochu silnější káva, ale kdo má nakoukáno tak překvapenej nebude. Film je sledem různě brutálních násilností, šukání, dalších násilností a killů. Nejvíc pobuřující by se mohlo zdát (SPOILER) ubodání holčičky na veřejnech záchodech (KONEC), ale jinak pohoda. Efekty perfektní, cameo Candymena taky dobrý, ale už se to nedá říct o kameře ani hercích. Takže průměr 55% ()

KOZEL84

všechny recenze uživatele

Co toto kurva zas bylo?!!Žeru jak dneska kdejaká piča vezme kameru napíše scénář který by vystihla jedna věta,obsadí pár kozatých buchet na které chrstne kýbl umělé krve,sem tam nějakou nechá podřezat a myslí si že má talent.Jé hele on jí řeže motorovou pilou a ted ho strká do mrtvé hlavy.A co jako??!Snaha šokovat je jasná,ale to se jako fakt neděje!Čumět na to hodinu a půl už by byla fakt nuda(druhou půlku sem proskákal).Atmosféra mín' než nula.I šutry kolem cesty podávali oscarové výkony oproti těm lidem co se tam pohybovali před kamerou (ne,nebudu jim říkat herci).A ten Rosenbergův klon byl horor sám o sobě.Tohle hovno budu vyškrabávat z podrážky ještě asi dlouho.Ani to nebudu hodnotit.Zlaté SAW,všechny!! ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Slasher, který už podle názvu napovídá, že jeho složení bude z nejstupidnějších pasáží, které může lidský mozek vymyslet. Sven se s ničím nejebal a prostě všechny vojebal. Neříkám, že mu to nešlo, krve bylo také dost, jen ty "nabité" scény byly děsně iritující. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nacista magor,ktory ma choru hlavu si vybija svoje komplexy na zenach a detoch,fakt drsny,nekompromisny,krvavy a miestami aj brutalny film,pre milovnikov exploitation zanru povinnost vidiet...:-) ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Z těch všech morbidních řezničin tahle jednoznačně zůstane v paměti. Násilí dost, ale není zas tolik vizuálně brutální, aby byla označena za extrém dle dnešních měřítek. I to mučení bylo spíš naznačené a velmi krátké, než aby se jím autor dopodrobna zabýval jako v jiných "dílech", kde ukážou každý detail. To jsem vlastně i uvítal. Sven Garret, kterej hraje namakaný nazi hovado je v roli excelentní. Chtě nechtě jsem se musel smát při scénách, kdy se nasral a začal na svý oběti německy řvát. Vůbec jsem měl pocit, že si autor dělá z podobných snímků legraci. Třeba ta absurdní večeře s přítelkyní, foto dědečka s Hitlerem nebo závěrečná jízda busem mně vyloženě vyloudily úsměv na tváři. Sekvence v prodejně porna, kde za pultem sedí Tony Todd je asi tím nejlepším z filmu a zase černohumorná. O překvapení není moc nouze a je slušně dávkováno, takže jsem se nikdy nenudil. Konec trochu zklamání, sestřička přítelkyně byla fakt na zabití. Taky ty scény s ní byly jediné, které jinak dpbře natočený film sunuly do vod amatérismu. A konec ve sklepení tím trochu zkurvenej, ale zase to dělalo dojem, že záměrně. Film je jinak krásně barvitý od světel neónů velkoměsta až po tmavě rudou krev. Spolu s tím parádní našlapanej auťák dělá na člověka dojem, že si přijde skoro jako v GTA. ()

Reklama

Reklama