Reklama

Reklama

Uzavřený případ

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2005–2012), 79 h 13 min (Minutáž: 42–59 min)

Tvůrci:

James Duff

Hrají:

Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Robert Gossett, G. W. Bailey, Michael Paul Chan, Jon Tenney, Tony Denison, Raymond Cruz, Gina Ravera, Lorraine Toussaint (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(109)

Obsahy(1)

Do Los Angeles bola prevelená Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedgwick) a stáva sa šéfkou tímu pracujúceho na prioritných vraždách. Napriek úspešnosti pri odhaľovaní páchateľov sa v kolektíve detektívov neteší veľkej obľube a to nielen pre svoje netradičné správanie pri riešení vrážd, ale aj ako žena z iného mesta majúca vzťah so šéfom celej kriminálky Los Angeles. Brenda tak musí riešiť nielen kriminálne prípady, ale aj prípadné podrazy zo strany svojich kolegov a presvedčiť kolektív spolupracovníkov o svojej kompetentnosti a oprávnenosti viesť túto dôležitú sekciu kriminálky. Samozrejme seriál sa venuje aj osobnému životu hlavnej predstaviteľky, v ktorom sa musí vyrovnať aj so starým vzťahom k nadriadenému. (pravo)

(více)

Recenze (87)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Kvalitní vizuál, rozmanité případy, na krimi neobvyklá hudba, kterou mám za hlavní a snadno identifikovatelný trademark (ano, my rádi blues;)), vynikající interpersonální dramata a vývoj postav, no a hlavně samozřejmě Kyra Sedgwick, žena mnoha tváří, z nichž se jich vám mnoho nebude líbit. Jenže je tu i pár jejích tváří, které mít rádi budete - zatím mám za to, že je to vynikající herečka a když chce, tak i sakra fešná baba. Ale zpátky k jádru věci - Closer se u mě zařadil (nebo zařadila?) po bok Law & Order: Special Victims Unit a Criminal Intent, kterým narozdíl od všech těch Bruckheimerovek i ostatních současných kousků opravdu fandím a nepovažuju je jen za místy zábavnou podívanou, která mě nijak extra nezajímá, ale jen u ní zabíjím čas před usnutím. Prostě 80%. ()

shakewell 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je prostě perfektní a vůbec nechápu jeho nízké hodnocení v porvnání např. s CSI, kde jsou všechny díly na jedno brdo. Na Closeru je perfektní jak příběh jednotlivých epizod tak postupně se rozvíjející přípběh hlavních postav tak i zpracování... Mimochodem, na rozdíl od mnohých ostatních seriálů, které jsou už ve 2. řadě nudné, mě právě nadchla 6. řada... Pro mě prostě celých 100% ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to je zajímavé a svým způsobem i originální (takové hodně civilní a lidské) : pro normální život asi úplně praštěná baba (místy i dost sexy) .. občas opravdu zralá na zabití .. s nutkavou nepřekonatelnou slabostí pro sladkosti .. spoustou problémů v osobních vztazích .. má ale skvělé dedukční schopnosti a geniální mozek, který umí v práci velmi dobře používat .. k tomu perfektní tým, který na ni sice občas jen nevěřícně zírá a většinou ji ani nestíhá zcela chápat .. postupně jim ale dochází, její profesionální schopnosti a to je cesta k vzájemnému následnému uznání … trochu jiné, než klasické schéma u ostatních krimi seriálů a to není přece špatné … odlišovat se, být originální … ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Řekla bych, že jeden z mála krimiseriálů, který nemá potřebu si na něco hrát, něco dokazovat a někoho oslňovat přetechnizovanýma blbostma a fiktivními laboratořemi s dosud neexistujícími přístroji. Příjemně se na to dívá, Kyra je prostě skvělá, je tak nesympatická a nehezká, až si ji prostě zamilujete. Na rozdíl od všech ostatních krimi se případy neopakují, jsou alespoň trochu zajímavé, postavy se vyvíjejí a člověk se místy i pobaví. ()

Angelitos 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že pro mě je tento seriál srdcovka :D. Kriminální seriály vlastně moc nemusím, ale tenthle je trochu jiný. Kyra Sedgwick ztvárnila hlavní roli luxusním způsobem. Myslím, že si ji buď zamilujete, nebo ji budete nenávidět :). Seriál má prostě šťávu! Musím ocenit i práci zvukařů - ta hudba je super. Nechybí vtip ani napětí! Já dávám 5 hvězdiček! A upřímně, jak to tady tak čtu, tak fakt MILUJU lidi, kteří komentují seriál po minimu nakoukaných dílů a tím pádem vůbec nemůžou pochopit jeho podstatu. Jako po jedné epizodě napsat, že hlavní postava je taková a taková je totální kravina, protože, jeslti někdo z vás někdy sledoval nějaký seriál dlouhodobě, tak přece ví, že postavy se ROZVÍJEJÍ. HA- to čumíte, že má seriál 7 řad, co? Asi to takový shit nebude... ()

Galerie (761)

Reklama

Reklama