Reklama

Reklama

Uzavřený případ

(seriál)
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2005–2012), 79 h 13 min (Minutáž: 42–59 min)

Tvůrci:

James Duff

Hrají:

Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Robert Gossett, G. W. Bailey, Michael Paul Chan, Jon Tenney, Tony Denison, Raymond Cruz, Gina Ravera, Lorraine Toussaint (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(109)

Obsahy(1)

Do Los Angeles bola prevelená Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedgwick) a stáva sa šéfkou tímu pracujúceho na prioritných vraždách. Napriek úspešnosti pri odhaľovaní páchateľov sa v kolektíve detektívov neteší veľkej obľube a to nielen pre svoje netradičné správanie pri riešení vrážd, ale aj ako žena z iného mesta majúca vzťah so šéfom celej kriminálky Los Angeles. Brenda tak musí riešiť nielen kriminálne prípady, ale aj prípadné podrazy zo strany svojich kolegov a presvedčiť kolektív spolupracovníkov o svojej kompetentnosti a oprávnenosti viesť túto dôležitú sekciu kriminálky. Samozrejme seriál sa venuje aj osobnému životu hlavnej predstaviteľky, v ktorom sa musí vyrovnať aj so starým vzťahom k nadriadenému. (pravo)

(více)

Recenze uživatele Cycake k tomuto seriálu (1)

Uzavřený případ (2005) 

Tenhle serál potřebuje vydržet více než prvních pár epizod. Já ho nejdřv nesnášela, ale začínám mu stále více přicházet na chuť, pokud se dávkuje postupně. Rozhodně doporučuji původní znění, dabing se vskutku nepovedl - už jen proto, že ignoruje nádherný přízvuk šéfky. Alespoň tu není víc technologie než herců. Mimochodem žádný seriál se nehodí hodnotit po zhlédnutí jednoho nebo dvou dílů. sorry, ale to se prostě nedělá. ()

Reklama

Reklama