Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina ženských pirátov je v utajení v zajateckom tábore, aby zachránili sestru svojho vodcu. (spicegirls)

Recenze (3)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Filipínské Blaxploitation (jedno z posl. pomalu odeznívající vlny těchto značně polulárních filmů) s prvky WIP movie (zajatecký tábor). Režisér Santiago obsazoval ve svých filmech stále stejné (ne)herce, např. první dvě hlavní herečky, sám si pak tento film produkoval a do do subžánru blaxploitation se pustil už po třetí, viz předtím Savage 73' a T.N.T. Jackson 74' (Jeannie Bell), potom pak ještě She Devils in Chains 76'. Všechny jsem sice neviděl, ale tento byl hodně slabý, místy směšný a vyloženě amatérský (akce tělo na tělo, nemotorné poskakování, které místy vypadalo až velmi komicky, nekonečné střílečky bez nabití atd). No, ale co, co očekávat od takového kousku!? Alespoň se ta novodobá pirátská děvčata (v překl. něco jako mořští divošky) se sapry tenkrát dostatečně vyřádila:-) 1,5*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já jsem najel na vlnu levných exploatací, které se natáčely většinou na Filipínách, a musím říct, že jsem z nich prostě nadšený. Tohle mě baví. Je to jednoduché, je to akční, je to krásné. Má to nezapomenutelné kouzlo, lehký nádech erotiky, lehký nádech brutality, ten někdy větší, je o jízda a je to naivní. Prostě brakové umění ve své parádní podobě. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Divoka cernosska dama Jeannie Bell /TNT Jackson/ bola j tu, ten jej afro uces - to bol pekny masaker. Pani bell teraz nelikviduje drogovu mafiu, ale riesi zenske piraty: Cirio H. Santiago je aspon zrucny rutiner tuna : 65 % ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama