Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Emily Prentissová má se svým profilovacím týmem namířeno do New Yorku, kde je už pět dnů pohřešovaná patnáctiletá dívka. Agenti jsou přesvědčeni, že její zmizení souvisí s dalšími dvěma dívkami, které byly nalezeny mrtvé... Speciální tým FBI odlétá do New Yorku, kde je už pět dní pohřešovaná Katie Hammondová, která má právě šestnácté narozeniny. Emily Prentissová našla dva odložené případy zmizení dvou dívek, které byly po týdnu nalezeny mrtvé. Obě jsou vizáží podobné Katie, přišly před smrtí o tři litry krve a u obou dívek nastala smrt po úderu tupým předmětem do hlavy. Když začnou agenti procházet další nevyřešené, podobné případy, tak zjistí, že za posledních deset let zemřelo podobným způsobem pětadvacet žen. Agenti zúží místo pachatelova působení a zjistí, že večer kdy Katie zmizela, měla namířeno za svým otcem. Navíc je v dané oblasti, kamerovým systémem, zaznamenán častý pohyb tmavé dodávky. Spencer má ve vězení za úkol postarat se o zásilku drog pro Fraziera, ale Spencer nehodlá zásilku doručit a Spencerovi je přidělen vězeň Malcolm, který tvrdí, že jej za Spencerem poslal Calvin Shaw. Z nashromážděných informací agenti určili, že pachatel trpí nějakou nemocí krve, schovává se před světlem a uneseným dívkám odebírá krev v přesvědčení, že pití jejich krve mu pomůže. Penelepe Garciová vyhledává v záznamech městských kamerových systémů pohyb Katie a najde na její trase izolované parkoviště, které je psané na válečného veterána, který již zemřel.  Na parkovišti najdou agenti tmavou dodavku, pod níž je poklop, kterým se dostanou do podzemí, kde osvobodí Katie a vraha zastřelí. (TV Prima)

(více)

Recenze (2)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jasně - tým se dozví, kde se asi skrývá předpokládaný vrah až dvaceti lidí a na místo dojede jen jedno auto behaviorálů = 4 lidi. Do té doby po vrahovi pátralo celý město. Nikde žádný komando těžkooděnců, zásahovka, nic. Objeví poklop - vstup do podzemí - co napadne chytrou Prentisovou? "Rozdělme se!"   :-))  Takže do podzemí lezou dva lidi - jeden chlap a 40ti kilová baba. Slezou dolů a zase:  "rozdělme se!"   Ty vole!!! Unesenou najde baba, chlap jde sám jedinej prozkoumávat podzemí, kde se skrývá nebezpečný sériový vrah. Hmmmmm... Samozřejmě si s sebou nevezmou ani pořádný světlo, ani kameru, nebo brýle na noční vidění, cokoliv. To jako fakt? Podobná scéna v kultovním Mlčení jehňátek ovšem dávala smysl - Starlingová pachatele objevila náhodně sama a šlo o čas. Tady ale věděli přesně do čeho jdou už předem. Takže zásah tímhle způsobem tu vyznívá tak naivně a debilně, jako by scénář psalo desetileté dítě, které nemá o práci policie vůbec žádnou představu. Ale dobrá, stane se, jedeme dál. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Cannot be seen, cannot be felt. Cannot be heard, cannot be smelt. It lies behind stars and under hills and empty holes it fills. It comes first and follows after, ends life, kills laughter." - J.R.R. Tolkien ()

Reklama

Reklama