Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Birdee Pruittové (Sandra Bullock) se rozpadne manželství. Opouští Chicago a odjíždí do svého domovského městečka v Texasu, kde byla kdysi velmi oblíbená, a kde teď žije její matka. Bere s sebou svou osmiletou dceru. Obě se snaží s humorem vyrovnat s novým prostředím a vyřešit nečekané situace. Nikoho nepřekvapí, že romantické setkání s bývalým spolužákem na Birdee zrovna čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (74)

allegria 

všechny recenze uživatele

Film mě, navzdory skvělé Sandře Bullock, hodně zklamal. Především nechápu to množství zbytečných "muzikálových" vycpávek, které jen zdržují děj a trhají soustředění na film. Možná, že se Sandra chtěla předvést, jak dobře tančí, potom ale nevím, proč při tanci z ničeho nic a bez jakéhokoli logického důvodu dostává záchvaty smíchu, které absolutně nemají logiku, ale takových nelogických míst je v ději víc. Když to shrnu, byla to nuda, navzdory jinak výbornému herectví SB. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nevěra je mrcha. Když se navíc oznámí před televizními kamerami a muchlování probíhá řadu měsíců s nejlepší kamarádkou, je to ještě větší rána. Touha po bezpečí zhrzenou Sandru Bullock zažene domů do texaského zapadákova. Čeká tam na ni a její dceru excentrická matka a pohledný kutil. A několik bývalých přátel, kteří nikdy nerozdýchali její dokonalost (nějaké to vítězství při volbě královny krásy). Ovšem i kdyby tam čekal třeba Optimus Prime, bylo by to jedno. Tahle romance je tak rutinní a utahaná až hanba. Kromě sbírky klišé nabízí několik vážných momentů, které jsou ovšem dramatické asi jako příprava nedělního oběda (kupříkladu setkání otce s dcerou po pohřbu). Uznávaný herec Forest Whitaker coby režisér totálně průměrný. A trestuhodně nezajímavý. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Život nám s oblibou nachystává různé překážky a každý z nás se s nimi popere po svém. Někdy nás ale tvrdě srazí na kolena, aby nám ukázal, kam se máme vydat a kde hledat skutečné štěstí. Dozvědět se krutou pravdu v přímém televizním přenosu by asi nechtěl nikdo z nás. Ano, i takové překvápko bylo přichystáno pro Sandru Bullock. Pak se naše nejlepší kamarádky stanou našimi nepřáteli. Všechno zlé je pro něco dobré, třeba pro lásku. ()

Grifindoor 

všechny recenze uživatele

Přeslazenej doják, až se mi chtělo jít u konce srát. Takle to v životě nechodí ani náhodou. Žádnej hodnej kovbojík a domácí kutil by nepřišel, ve skutečnosti by se Birdie kurvila za prachy a pak by si narazila spiťara, co by jí od rána do večera BIL jak žito. A měla by svýho BILA:-) Tenhle film je dobrej pouze na shlédnutí s romanticky založenou buchtou, která vám pak na 90% povolí vjezd do kisny:-) ()

anli 

všechny recenze uživatele

Romanticky,citlive napsany i natoceny film u ktereho se i parkrat zasmejete.Sandru Bullock mam rad,ne ze by tohle patrilo k jejim nejlepsim filmum,ale je to slusne,prijemne a zahrane.Misty mozna az moc sentimentalni a rozjimajici se az moc dlouho nad necim,s cim si scenar a take reziser jakoby chvilkami nevedeli rady.Porad je to ale prijemne,romanticke pokoukani se skvelou Sandrou Bullock.U me nadejnych 60%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama