Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Birdee Pruittové (Sandra Bullock) se rozpadne manželství. Opouští Chicago a odjíždí do svého domovského městečka v Texasu, kde byla kdysi velmi oblíbená, a kde teď žije její matka. Bere s sebou svou osmiletou dceru. Obě se snaží s humorem vyrovnat s novým prostředím a vyřešit nečekané situace. Nikoho nepřekvapí, že romantické setkání s bývalým spolužákem na Birdee zrovna čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (74)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Dave Grusin: 1. Main Title: Going Home - Dave Grusin *bonus track ,2. In Need - Sheryl Crow ,3. Honest I Do - The Rolling Stones ,4. Chances Are - Martina McBride, Bob Seger ,5. All I Get - The Mavericks ,6. Paper Wings - Gillian Welch ,7. Stop! In the Name of Love - Jonell Mosser ,8. Wither, I'm a Flower - Whiskeytown ,9. What Makes You Stay - Deana Carter ,10. To Get Me To You - Lila McCann ,11. Smile - Lyle Lovett ,12. When You Love Someone - Bryan Adams ,13. To Make You Feel My Love - Trisha Yearwood ,14. Daybreak - Barry Manilow *bonus track ,15. I Can't Get Next To You - The Temptations *bonus track ,16. Cool Night - Paul Davis *bonus track ,17. Who Cares Anyway - Laura Harding *bonus track ,18. Justin & Birdie - Dave Grusin *bonus track , ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zcela přesně rozumím jejím pocitům v téhle roli, akorát dozvědět se to před celým národem ve státní televizi, to pak nabírá úplně jiný rozměr ... Jinak typická, romantická slaďárna a já se v posledních pár měsících sladkému snažím vyhýbat co to jde. Nevím proč, ale v těchto dnech dostávám na takové filmy častější doporučení a to nepočítám ty nechutně sladké a vynikající darované čokošky, kterými mám v práci přecpaný šuplík ... to bude asi nějaké znamení ;-) ()

Reklama

allegria 

všechny recenze uživatele

Film mě, navzdory skvělé Sandře Bullock, hodně zklamal. Především nechápu to množství zbytečných "muzikálových" vycpávek, které jen zdržují děj a trhají soustředění na film. Možná, že se Sandra chtěla předvést, jak dobře tančí, potom ale nevím, proč při tanci z ničeho nic a bez jakéhokoli logického důvodu dostává záchvaty smíchu, které absolutně nemají logiku, ale takových nelogických míst je v ději víc. Když to shrnu, byla to nuda, navzdory jinak výbornému herectví SB. ()

unclejack 

všechny recenze uživatele

Sandru Bullock mám rád a tento snímok sa jej herecky celkom podaril. Jej filmová dcéra bola zasa priťažkou látkou na spracovanie , zvlášť scéna , kedy jej otec odchádza bola nesmierne zúfalá a tento duch sa niesol po celý film. Celkom pohodová vec , ktorá nepriniesla nič extra nové a skazila len máločo. ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Nie je to nič svetoborné, ale v podstate sa jedná o pokojnú oddychovú snímku, takú akú sám život napíše, pri ktorej môžete žehliť, jesť, maľovať... Na filme sa mi najviac páčili postavy Geny a Harryho, zrejme víťazia sympatie... Malá Berenice mi pila statočne krv, svojím nie práve tolerantným správaním... Hudba fajn, prostredie milé... ale celé to bolo také...hm... pokojne nudné... vidieť raz asi stačí... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama