Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Birdee Pruittové (Sandra Bullock) se rozpadne manželství. Opouští Chicago a odjíždí do svého domovského městečka v Texasu, kde byla kdysi velmi oblíbená, a kde teď žije její matka. Bere s sebou svou osmiletou dceru. Obě se snaží s humorem vyrovnat s novým prostředím a vyřešit nečekané situace. Nikoho nepřekvapí, že romantické setkání s bývalým spolužákem na Birdee zrovna čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (74)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Dave Grusin: 1. Main Title: Going Home - Dave Grusin *bonus track ,2. In Need - Sheryl Crow ,3. Honest I Do - The Rolling Stones ,4. Chances Are - Martina McBride, Bob Seger ,5. All I Get - The Mavericks ,6. Paper Wings - Gillian Welch ,7. Stop! In the Name of Love - Jonell Mosser ,8. Wither, I'm a Flower - Whiskeytown ,9. What Makes You Stay - Deana Carter ,10. To Get Me To You - Lila McCann ,11. Smile - Lyle Lovett ,12. When You Love Someone - Bryan Adams ,13. To Make You Feel My Love - Trisha Yearwood ,14. Daybreak - Barry Manilow *bonus track ,15. I Can't Get Next To You - The Temptations *bonus track ,16. Cool Night - Paul Davis *bonus track ,17. Who Cares Anyway - Laura Harding *bonus track ,18. Justin & Birdie - Dave Grusin *bonus track , ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock asi chce být romantickou hrdinkou nového století, ale kapku se zadrhla už v přístavu beznaděje. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zcela přesně rozumím jejím pocitům v téhle roli, akorát dozvědět se to před celým národem ve státní televizi, to pak nabírá úplně jiný rozměr ... Jinak typická, romantická slaďárna a já se v posledních pár měsících sladkému snažím vyhýbat co to jde. Nevím proč, ale v těchto dnech dostávám na takové filmy častější doporučení a to nepočítám ty nechutně sladké a vynikající darované čokošky, kterými mám v práci přecpaný šuplík ... to bude asi nějaké znamení ;-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nevěra je mrcha. Když se navíc oznámí před televizními kamerami a muchlování probíhá řadu měsíců s nejlepší kamarádkou, je to ještě větší rána. Touha po bezpečí zhrzenou Sandru Bullock zažene domů do texaského zapadákova. Čeká tam na ni a její dceru excentrická matka a pohledný kutil. A několik bývalých přátel, kteří nikdy nerozdýchali její dokonalost (nějaké to vítězství při volbě královny krásy). Ovšem i kdyby tam čekal třeba Optimus Prime, bylo by to jedno. Tahle romance je tak rutinní a utahaná až hanba. Kromě sbírky klišé nabízí několik vážných momentů, které jsou ovšem dramatické asi jako příprava nedělního oběda (kupříkladu setkání otce s dcerou po pohřbu). Uznávaný herec Forest Whitaker coby režisér totálně průměrný. A trestuhodně nezajímavý. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nesympatická, frigidná Sádra Buldogová, ó pardón Sandra Bullocková, pod nemasným-neslaným režisérskym vedením afroameričana Foresta Whitakera sa snažila za každú cenu dojať televíznych divákov v gýčovej, presladenej, romantickej dráme „Prístav nádeje“. No ako býva u nej zvykom zasa sa jej to nepodarilo. Zhliadol som iba ďalší zbytočný, nudný, béčkový, americký film s povrchným scenárom, ktorý ma absolutne ničím nedokázal osloviť, či zaujať. * ()

Ducharme odpad!

všechny recenze uživatele

OCH! Jaký to dojemný snímek! Téměř jsem si - u strastí Birdee a Bernice s Billem (B+B+B aneb prudká invence scénáristova) - oči vyplakala. Proč tohle někdo točí? Ne, ještě jinak - proč tohle vůbec někdo píše? FUJ! ()

k212 

všechny recenze uživatele

Půl hvězdičky za mého oblíbeného jazzmana Harry Connicka Jr, který však v tomto dílku předvádí, že jest pouze průměrným hercem. A půl hvězdička za snaživého Foresta Whitakera, který se z naprosto příšerného scénáře snaží alespoň něco vyždímat po stránce režisérské, leč se nedaří... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ehm, ehm, takže to nebol film o námorníkoch? Jaj, romantika, ale na môj vkus už s veľkou mierou cukornatosti. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek s mojí oblíbenou Sandrou Bullock. Není to nic extra, ale rozhodně to neurazí. Ve své podstatě tomu není moc co vytknout. Mírně nadprůměrný snímek si zaslouží mírně nadprůměrné hodnocení. 60% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kdo je Velká Dolores ??" - "To je ta nejhloupější holka na naší škole, jenže furt prochází, protože se jí bojí i učitelé.." ;) ()

Reklama

Reklama