Reklama

Reklama

Rychle v balíku

  • Česko Posedlý penězi (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sandra Bullock a Jonathan Penner účinkují v této rozpustilé, sexy komedii o lásce a budování kariéry během 90.letech. Zdá se, že New Yorský reklamní agent Morris Codman má vše, na co si vzpomene - talent, úspěch i krásnou přítelkyni Debbie (Sandra Bullock). Když přijde o práci, rozhodne se využít své reklamní nadání. Vytvoří a snaží se propagovat nespolehlivý výrobek a doufá, že tím vydělá miliony. Debbie se ho snaží přesvědčit, že peníze nejsou všechno a že ho miluje i bez nich. Morrisovy bizarní skutky během reklamní kampaně však překvapivě vedou k úspěchu a on tím získá celé jmění. Chvíli mu však trvá než pochopí, že sobectví a chamtivost k opravdovému štěstí nevedou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Jenda 

všechny recenze uživatele

Milý filmík o dalším neuvěřitelném způsobu, jak si vydělat. Problém je, že tolik reklamovaná Sandra Bullock je ve filmu všehovšudy 5 minut a taky se moc nepovedl konec, který je načrtnut ve smyslu prozření hlavních protagonistů a následné společenské nápravy. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tak tohle snad ten, kdo psal scénář, ani nemohl myslet vážně. Vím, že je to komedie a tudíž si dá vymyslet jakýkoliv námět, ale způsob jakým je film napsán a natočen je strašný. Jako jediná herečka tu je uvedená Sandra Bullock a když řeknu, že je ve filmu deset minut, tak přeháním. Jednu hvězdičku za nápad, který totálně pohřbil scénář a za to, že jsem se dvakrát usmál a to mi na komedii příde sakra málo...... ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Zbůhdarma promrhanější potenciál se jen tak nevidí. Daniel Adams svým filmem chtěl bavit a jeho nosné téma v sobě ukrývá klenot, ale buď svou nezkušeností, či neschopností zpackal téměř vše, co se mohlo stát skutečně pozoruhodnou zábavou. Náboženství tržního kapitalismu funguje s výraznou úspěšností již dlouhou řadu let a použít tuto myšlenku je brilantním tahem. Nebýt toho prapodivného výsledku. Jako komedie je film nefunkční a rozdrobený, svižnost se zaměňuje za zběsilost a nepřehlednost a celková skladba je dílem spíše horlivého amatéra, než začínajícího profesionála. Snaha o ironii a cynismus je příslibná, ale tolik osamocená ve svém vedení. Zaujmou maličkosti, nikoli celek. Hlavní postavou rozpačitého příběhu je úspěšný mladý muž Morris Codman (zajímavý Jonathan Penner), který v rozčarování z laciné přízemnosti spotřební společnosti rezignuje na jakoukoli vznešenější myšlenku a buduje úspěch na nejagresivnějších základech kapitalistické ekonomiky po odhození masky přetvářky. Což je samo o sobě nadmíru slibné aranžmá. Důležitou postavou je duchovní vůdce nového egoistického náboženského uskupení Ian Clarity (zajímavý Gerald Orange), svérázný filozof s osobním a nešťastně snášejícím protestem proti fungování společnosti. Z dalších postav: idealistická právnička chudých Debby Cosgrove (půvabná Sandra Bullock), rozverně radící Bůh (George Plimpton), z počátku nedůvěřivá sekretářka Peggy (Wendy Adams), zavilý křesťanský reverend Billy Bob McElroy (Earl Hagan Jr.), neodbytná Morrisova matka (Marcia Amron), Morrisův bývalý spolužák a nenasytný obchodník s podpásovými ranami Brendan Collins (Chuck Pfeiffer), namlsaný bankéř Joe French (Michael Mandell), či jeho váhavý podřízený Herman Whipple (Jaffe Cohen). Nakonec zůstanou jen rozpaky z břídilství filmového tvůrce, když ze zajímavého materiálu udělá zmuchlanou nicotnost. ()

Reklama

Reklama