Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Brandon 

všechny recenze uživatele

Shinobi je o mileneckém páru Gennosuke a Oboru, vůdcích znepřátelených klanů. Nemohou být spolu, ale ani bez sebe. A i když nechtějí, budou se muset proti sobě nakonec postavit. Nečekejte okázalé a ohromující záběry, nicméně pod slupkou zoufalých triků, průměrné kamery, slabých bojových scén a prostého příběhu, se skrývá jakési tajemné kouzlo japonské mystiky. 3,5* ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Veľmi veľké sklamanie a to napriek tomu, že podobne ladené filmy mám naozaj v láske. Tuctový dej, nasilu originálne bojové štýly jednotlivých charakterov, ktoré často vyvolávali viac smiechu ako nadšenia. Postupne človek pri tej nude začal vymýšľať prezývky jednotlivým bojovníkom ako napr. Krumpla, rukávnik a pdoobne.) a už to samé asi svedčí o ich enpresvedčivosti. Okrem toho nie veľmi vydarené efekty uveriteľnosť a prirodzenú synergiu rozbúravali už v základoch. A ten koniec to nepotrebuje komentár, tustovejšie to už ani nemohlo byť. 1,5* ()

Reklama

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Ze Shinobi mám docela rozporuplné pocity. Filmy samotný je vizuálně a hudebně velmi zajímavý. Má i pár dokonalých momentů. Ale co mě vadilo asi nejvíc, že mi žádná z postav nestačila přirůst k srdci, ani na to ve filmu vlastně nebyl čas. I přes krátkou stopáž se místy vleče. Motivace postav mi přišla opravdu divná - v podstatě umí jen bojovat a nic víc. A o tom, proč jsou vesnice znepřátelené také nevím nic. Naštěstí konec filmu mě příjemně překvapil a zvednul hodnocení o jednu hvězdu nahoru. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Film s hlbokou myšlienkou, kde som zo začiatku nechápal úmysel pána pánu, že aký dôvod mal na to, aby príkazom proti sebe postavil bojovník 2 osád, ktoré síce dlhé roky proti sebe bojovali ale už dlho žijú v miery. Hlavným úmyslom nebol strach z toho, že by sa azda obával ich super schopností, ale hlavne to, že zašli moc ďaleko, predsa ľudský tvor nie je na tomto svete aby zabíjal a mal neustále strach, láska a priateľstvo sú tie hlavné dôvody. Film je doplnený krásnou hudbou a nádhernou prírodou ... krásny filmový zážitok ! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Japonci to s poetičností a délkou záběru mají tendenci přehánět a nejinak tomu je i u Shinobi. Bohužel filmu výrazně chybí i tempo a rovněž zamrzí i absence nějakého strhujícího prvku nebo momentu překvapení, protože všechno (jak nakonec většina diváků zjistí) stejně dospěje do očekáváného duelu hlavních postav, který je - stejně jako většina ostatních soubojů - velkým zklamáním. Navíc použití počítačových triků v některých scénách doslova bije do očí. Asi už i na japonské filmaře dolehl syndrom "nedostatku originality a invence". 50% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama