Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Porky's vás zve zpět do doby, kdy mládež žila jen pro sex. Je to příběh šesti kamarádů, kteří sice vědí, jak tajně pozorovat spolužačky ve sprchách, ale chtějí si užít trochu opravdového vzrušení. Za všechny své ušetřené peníze se jdou pobavit do proslaveného striptýzového (a nejen striptýzového) baru. Prohnaný majitel je ale připraví o všechny peníze, aniž by si přišli na své, a hoši mu proto přísahají strašlivou pomstu... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Na komedii Porky jsem se dostal pouze z jediného důvodu. Když jsem byl mladší, tak se mi líbila hra na konzoli Atari 2600, ,, Porky's". Ta hra se mi strašně líbila (I když dnes je můj pohled na tu hru strašně primitivní), že jsem byl prostě nucen si pustit filmovou předlohu. Na oči se mi ulepila tato erotická komedie, která rozhodně není mistrovské dílo, ale hodně se mi líbila. Chvilkami mi ale strašně připomínala fiaskový seriál jménem ,, South Park" (Jediné pozitivum na South Parku byl ten velkofilm s názvem: South Park: Peklo na zemi). A právě si o téhle komedii myslím, že by z ní byla perfektní animovaný seriál pro starší. Bylo by to daleko lepší než nějáký hloupý seriál South Park. 4*. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Hahaha tak tohle je jízda alá prcičky, ale o pár desítek let dříve :) nikdy nezapomenu na vhs a proslulej dabing jedním člověkem, plnej pokoj lidí a v malé tv na videopřehrávači hrál prasátko Porky. Pro mě kultovní záležitost :) osmdesátejch let :) 100 % ... jak se ten učitel řeže v tý tělocvičně :) :) učitelka hrošice co chce měřit genitály :) a vrcholná scénka v ředitelně u toho jsem brečel smíchy :) ()

Reklama

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Na film mě nalákal kamarád. Teenagerské komedie jdou mimo mě, nejsem cílovou skupinou ani zájmy a nějakých pár let už ani věkem. Oproti tomu, co jsem však obecně zahlédl ze současné tvorby, musím uznat, že Porky je v rámci žánru skutečně řemeselně povedený snímeček ze „staré školy“. Od Boba Clarka se mi velmi líbili Parťáci z roku 1990, evidentně populární žánrovky točit uměl. Z Porkyho dýchá v mnoha scénách velmi pěkná atmosféra starších časů, zvláště v těch, které stylově podbarvují americké country hity, i noční sekvence mají něco do sebe. Otázkou zůstává, zda si takový film vůbec podobné řemeselné kvality zasloužil. S tímhle primitivním, ba co víc, především často vulgárním a fekálním „mládežnickým“ humorem, který se zde nese prakticky celým filmem, mám obrovský problém. Těch pár momentů, u kterých jsem se celkem i pobavil, negativně vyvážila spousta takových, které mě dokázaly skoro až urazit. 35% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ako prežíva partia puberťákov život na strednej škole? Ich starosti sa točia okolo samých dôležitých vecí - napríklad špehovanie dievčat v sprchách alebo vymýšľanie naschválov učiteľom. Porky je názov vysnívaného striptízového baru. Perfektné komédia, ktorá mi tak trochu pripomenula prcičky s tým rozdielom, že tento film je o niečo starší a preto aj nie tak vulgárny. Nájde sa tu plno srandovných situácií a podarených hlášok, ktoré zaručene pobavia a donútia vás sa zasmiať. Dá sa povedať, že humor neurazí. Dôkazom tomu je napríklad scéna v dievčenských sprchách, ktorá je jednoducho fantastická. A to, ako sa pomstili zradnému majiteľovi nočného klubu Porkymu bolo tiež výborne vymyslené. Ak máte chuť na retro kozičky, tak neváhajte. ()

Chřástal 

všechny recenze uživatele

RetroPrcičky osmdesátých let dokazující, že středoškoláci byli za prezidenta Eisenhowera nadržení stejně jako o 30 či 40 let později. Vedle toho nejdůležitějšího se tu snaživě tematizuje rasismus či vztah otce a syna, humor je místy trapný (což je sice nechtěně, ale přece jen realistické), ale třeba dohra sprchové scény v ředitelně to bohatě vyvažuje. Co se týká sexu, zdá se, že osmdesátky byly v nabídce velkorysejší a otevřenější (aby nedošlo k mýlce - slovem osmdesátky myslím filmovou dekádu) než to, co bylo v žánru servírováno mojí generaci. Vedle hereček, u kterých bude pomníkem jejich mládí asi jen sprchová scéna tohohle filmu, je bonusem Kim Cattrallová ukazující, že před Sexem ve městě začínala Samantha v tělocvičně. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama