Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Porky's vás zve zpět do doby, kdy mládež žila jen pro sex. Je to příběh šesti kamarádů, kteří sice vědí, jak tajně pozorovat spolužačky ve sprchách, ale chtějí si užít trochu opravdového vzrušení. Za všechny své ušetřené peníze se jdou pobavit do proslaveného striptýzového (a nejen striptýzového) baru. Prohnaný majitel je ale připraví o všechny peníze, aniž by si přišli na své, a hoši mu proto přísahají strašlivou pomstu... (Guild Home Video)

(více)

Recenze (58)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších hrubozrných teenagerských komédií. Hlavne za to môžeme ďakovať osemdesiatym rokom - scény si nedávajú servítku pred ústa, ale na druhej strane nie sú nechutné. No a musím pochváliť skvelú dávku nahotiniek ;). Každopádne to, prečo je táto komédia taká dobrá, nie je osadenstvo dievčenských spŕch, ale humor. Je občas silný, ale nie nechutný. Kráľovská scéna je scéna v riaditeľni - rozhovor telocvikárky s riaditeľom školy - BRILANTNÉ. Smial som sa ešte niekoľko minút po scéne! A mnohé ďalšie scény - napr. Lassie, alebo aj záver. Porky's/U prasaťa - je to film o prasačinkách, ale je vtipný jak prasa (a jedna z najlepších prasačinovských komédií)! 80+% ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $4milióny║Tržby USA $111,289,673║Tržby Celosvetovo $125,700,000║ No ty kokso to ako takéto pitvoriny boli v amerike hitmy v 80.rokov, čo je moc to je moc, teen výplachovka ako hrom. /35%/ ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky osmdesátých let. Ne že by ten film za něco stál, ale za tvůrčí nasazení v rámci takové blbosti si autoři dvě hvězdičky zaslouží. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas tak zlé. Hodně fórů jde mimo, ale minimálně na scénu ze sprchy a její pokračování v ředitelně asi hned tak nezapomenete... 50% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Geniální teenage komedie, kterou stojí za to vidět už jen kvůli nezapomenutelné a velmi vtipné scéně v ředitelně. Musím říct, že takhle šíleně mě už dlouho žádný film nerozesmál, prostě scéna v ředitelně stála za to ("zavoláme na policii, ať nám pošlou kreslíře, vy mu popíšete ten penis, on ho nakreslí a obrázek pak vyvěsíme na nástěnku s nápisem hledá se..."). Prostě geniální. Nechápu, jak se povedlo té herečce hrající slečnu Balbrickerovou zachovat kamennou tvář. Ale samozřejmě celý film není jen o téhle scéně, i když ta zůstane asi napořád v mých očích scénou nezapomenutelnou. I ostatní části filmu ale stojí za to, ať už Prcek snažící se přijít o panictví či pomsta Porkymu, prostě tenhle film nemá žádné hluché místo a kromě toho na vás také dýchne úžasná nostalgie. Herecké výkony mladých herců jsou výborné a já tak vlastně nemám tomuto filmu co vytknout. A co se týče hodnocení, tak normálně bych dal asi čtyři hvězdy, ale za scénu v ředitelně prostě musím dát maximální hodnocení, protože když mě něco dokáže rozesmát na delší dobu než pár vteřin, tak je to něco povedného a musím to patřičně ocenit. Takže hlavně za scénu v ředitelně, ale i za inteligentní humor uděluji pět hvězd. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Zostarlo to podobne nepekne ako Animal house alebo Ohnive sedla. Ono je totiz tazke pre komediu ostat vtipnou, ked kazdy gag je od premiery milionkrat citovany hromadou napodobitelov. 6/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ako prežíva partia puberťákov život na strednej škole? Ich starosti sa točia okolo samých dôležitých vecí - napríklad špehovanie dievčat v sprchách alebo vymýšľanie naschválov učiteľom. Porky je názov vysnívaného striptízového baru. Perfektné komédia, ktorá mi tak trochu pripomenula prcičky s tým rozdielom, že tento film je o niečo starší a preto aj nie tak vulgárny. Nájde sa tu plno srandovných situácií a podarených hlášok, ktoré zaručene pobavia a donútia vás sa zasmiať. Dá sa povedať, že humor neurazí. Dôkazom tomu je napríklad scéna v dievčenských sprchách, ktorá je jednoducho fantastická. A to, ako sa pomstili zradnému majiteľovi nočného klubu Porkymu bolo tiež výborne vymyslené. Ak máte chuť na retro kozičky, tak neváhajte. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale já se smál od začátku až do konce. Nevím však, jestli v tom měla prsty ta láhev vína co jsem měl v sobě. Film jsem viděl v originále takže mi některé vtipy unikly díky studentskému slangu. Nebýt přehnaného konce možná bych dal i pět... ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Na film mě nalákal kamarád. Teenagerské komedie jdou mimo mě, nejsem cílovou skupinou ani zájmy a nějakých pár let už ani věkem. Oproti tomu, co jsem však obecně zahlédl ze současné tvorby, musím uznat, že Porky je v rámci žánru skutečně řemeselně povedený snímeček ze „staré školy“. Od Boba Clarka se mi velmi líbili Parťáci z roku 1990, evidentně populární žánrovky točit uměl. Z Porkyho dýchá v mnoha scénách velmi pěkná atmosféra starších časů, zvláště v těch, které stylově podbarvují americké country hity, i noční sekvence mají něco do sebe. Otázkou zůstává, zda si takový film vůbec podobné řemeselné kvality zasloužil. S tímhle primitivním, ba co víc, především často vulgárním a fekálním „mládežnickým“ humorem, který se zde nese prakticky celým filmem, mám obrovský problém. Těch pár momentů, u kterých jsem se celkem i pobavil, negativně vyvážila spousta takových, které mě dokázaly skoro až urazit. 35% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi bylo v roce 82 tak třináct a žila bych v Americe, asi by mě to tehdy pobavilo. Ale takhle je to nechutný prapředek všech těch amerických koláčů. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Musim říct, že sem čekal kokotinu a u Porkyho sem jenom chtěl usnout, ale docela to mile překvapilo a přiznám se, že u tý scény v ředitelně jsem brečel smíchy. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Raně osmdesátkový předchůdce Prciček, svým způsobem veselejší ale i vážnější, politicky nekorektnější. Spousta známých ksichtů (jejichž jména si ani nevybavíte) zamlada, lovci bobrů a bobři samotní (skvělá to doba, kdy to chlapci ocenili, dneska by většina z nich asi zhnuseně prskala, dneska by se koukali tak akorát na čerstvě rozmraženou kuřecí kůži), prdelka Kim Cattrall a naprosto úžasná scéna v ředitelně. Fakt obdivuji Nancy Parsons, že to dala bez střihu s vážnou tváří a nezbořila se smíchy. Zajímavý, pro mě dosud neznámý, zábavný klenot s parádní dobíhající sedmdesátkovou (ty auta) a nabíhající osmdesátkovou atmosférou. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Jeden by se, soudě dle zdejších ohlasů, těšil na Prci, prci, prcičky v luxusním osmdesátkově béčkovém balení, ale dostává se mu jen nepříliš vtipné oddychové záležitosti, která především potvrzuje, že Kim Cattral aka nestárnoucí nymfomanka Samantha Jonesová ze Sexu ve městě, zde v roli "Lassie", opravdu nikdy neměla potíže se (nejen) svlékat.. A tak "lov na bobry" s infantilně destruktivním koncem může začít !! ;) Přiznám se, že mě nejvíc překvapila skutečnost, že ač hrála sedmnáctiletou, bylo jí už 26, ostatně to už bude nejspíš americká obsesivní zvrhlost obsazovat třicátníky do rolí sedmnáctiletých studentů !! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

V tej dobe, to sadlo. V tej dnešnej, pravdepodobne nie. Príliš infantilné. Obstojí len ako príklad, na čom sa zabávala vtedajšia americká mládež ( viď. tržby ). ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

ale na zavíjajúcu Kim Cattrall v chlapčenskej šatni, scénu v sprche a riaditeľni tak skoro nezabudnem :DDDD ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Prcičky se mi libíly víc v tom, že měly občas i vážnější podtón, kdežto Porky je jenom povrchní zábava, kde se neustále žertuje jen na téma sex (respektive penis). Ale Porky se mi zase líbil víc v tom, že ačkoliv byl natočen dřív, je v některých scénách odvážnější. Nemám rád,když se ve filmu pořád žertuje na téma nahota a přitom se herci neodváží k tomu, aby něco předvedli. V tomhle ohledu jsem byl spokojen, svléknou se jak kluci, tak holky, takže si tu každý něco najde... Tak nakonec hodnotím stejně jako Prcičky, páč některé scény jsou fakt zábavné. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

To hodnotenie je nejaké spiknutie moralistov? Otec všetkých (dobrých) teen filmov. Pri scéne v riaditeľni som doslova a dopismena plakal-smiechom. Opáčko nutné. Krása.85% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla film, který vypadá slušně, ale zároveň v něm je spousta sexuálních vtípků apod. Nejvíce mě pobavila mladá Kim Cattarall. Samozřejmě nesmí chybět šťastný happy end. Musím ještě poděkovat tvůrcům za super scénu, kdy tělocvikářka drží žákovo přirození a taky za vyšetřování čí bylo. Celkem fajn pokoukáníčko na dlouhé večery. ()

Reklama

Reklama