Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Porky's vás zve zpět do doby, kdy mládež žila jen pro sex. Je to příběh šesti kamarádů, kteří sice vědí, jak tajně pozorovat spolužačky ve sprchách, ale chtějí si užít trochu opravdového vzrušení. Za všechny své ušetřené peníze se jdou pobavit do proslaveného striptýzového (a nejen striptýzového) baru. Prohnaný majitel je ale připraví o všechny peníze, aniž by si přišli na své, a hoši mu proto přísahají strašlivou pomstu... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Chřástal 

všechny recenze uživatele

RetroPrcičky osmdesátých let dokazující, že středoškoláci byli za prezidenta Eisenhowera nadržení stejně jako o 30 či 40 let později. Vedle toho nejdůležitějšího se tu snaživě tematizuje rasismus či vztah otce a syna, humor je místy trapný (což je sice nechtěně, ale přece jen realistické), ale třeba dohra sprchové scény v ředitelně to bohatě vyvažuje. Co se týká sexu, zdá se, že osmdesátky byly v nabídce velkorysejší a otevřenější (aby nedošlo k mýlce - slovem osmdesátky myslím filmovou dekádu) než to, co bylo v žánru servírováno mojí generaci. Vedle hereček, u kterých bude pomníkem jejich mládí asi jen sprchová scéna tohohle filmu, je bonusem Kim Cattrallová ukazující, že před Sexem ve městě začínala Samantha v tělocvičně. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho blbost, ale dočkal jsem se skvělé teen komedie, která se slovenským dabingem nemá chybu. Trochu je to jak Prcičky, nechybí tu nahota, šmírování bab, věčný panic Pipík, geniální scéna ve skladu ponožek a v ředitelně, šílená tělocvikářka a ve finále skvělá pomsta tomu praseti Porkymu. Moc fajn film na večer a už se těším na pokračování. EDIT: No trochu jsem na ten film zestárl a už to není taková sranda jako před léty (že by českým dabingem?). Ale minimálně scény v ředitelně a finále jsou fantastické a i když jde jen o to jedno, najdou se i hlubší témata (rasimus přenášený z otce na syna) a za celou tu nevázanou pohodovou atmosféru si to 4* pořád zaslouží. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Geniální teenage komedie, kterou stojí za to vidět už jen kvůli nezapomenutelné a velmi vtipné scéně v ředitelně. Musím říct, že takhle šíleně mě už dlouho žádný film nerozesmál, prostě scéna v ředitelně stála za to ("zavoláme na policii, ať nám pošlou kreslíře, vy mu popíšete ten penis, on ho nakreslí a obrázek pak vyvěsíme na nástěnku s nápisem hledá se..."). Prostě geniální. Nechápu, jak se povedlo té herečce hrající slečnu Balbrickerovou zachovat kamennou tvář. Ale samozřejmě celý film není jen o téhle scéně, i když ta zůstane asi napořád v mých očích scénou nezapomenutelnou. I ostatní části filmu ale stojí za to, ať už Prcek snažící se přijít o panictví či pomsta Porkymu, prostě tenhle film nemá žádné hluché místo a kromě toho na vás také dýchne úžasná nostalgie. Herecké výkony mladých herců jsou výborné a já tak vlastně nemám tomuto filmu co vytknout. A co se týče hodnocení, tak normálně bych dal asi čtyři hvězdy, ale za scénu v ředitelně prostě musím dát maximální hodnocení, protože když mě něco dokáže rozesmát na delší dobu než pár vteřin, tak je to něco povedného a musím to patřičně ocenit. Takže hlavně za scénu v ředitelně, ale i za inteligentní humor uděluji pět hvězd. ()

cure 

všechny recenze uživatele

Tak na VHS-ku s týmto "skvostom" sme sa zložili veľmi, veľmi dávno s kamarátmi na burze s tým, že nám dotyčný pán predáva kvalitné péčko. V tom čase bolo samozrejme sklamanie obrovské, ale za to na Kim Cattrall ako na Honeywell z Porky už asi nikdy nezabudnem a žiadna kvázi inteligentná Samantha Jones zo Sexu v meste mi už z nej dojem nepokazí. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Jak už tu bylo napsáno, jedná se o Prcičky ve starém kabátě. Nikdy mě podobné komedie moc nebraly a ani tahle stará věc není vyjímkou. Vtipy mi bohužel nic neříkaly a v podstatě jediná povedená scéna je ta ve sprchách a ředitelně. Ta je opravdu o bránici. Avšak k tomu, abych mohl říct, že jsem viděl kvalitní komedii, má Porky hodně daleko a jedna jediná pětiminutová scéna to nezachrání. 45% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama