Reklama

Reklama

Loch-ness teror

(TV film)
  • Česko Lochnesský teror (více)

Tajemná nestvůra žijící v hlubinách jezera Loch Ness je přinucena vylézt na břeh. V nedalekém městečku nastane chaos a strach, před ničivým netvorem, který, jak se ukáže, brání své mláďata. (LIVINGDEAD)

Recenze (40)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Loch Ness VYPADALA DOST KOMICKY. Je sice hezké, že se nám nestvůra po celou dobu zřetelně ukazovala, ale počítačové triky byly dost na nízké úrovni. Příběh žádný a celkově to byla děsná nuda! Jediný pocit, jaký jsem z filmu měl, byl ten, že mi bylo líto malých Lochnessek, protože ty byly opravdu roztomilé :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dal som si tú námahu, že som sa snažil vygoogliť nejaké informácie o režisérovi Paulovi Zillerovi. No nič moc som sa nedozvedel. Zistil som akurát to, že je to Kanaďan a podľa fotky priemerný nevýrazný beloch. Inak o ňom neviem nič, okrem toho, že točí totálne brakové filmy s nízkym rozpočtom, primitívnymi digitálnymi trikmi, mizernými hercami a stupidnými scénarmi. Presne v tomto jeho jedinečnom lacnom štýle sa nesie aj snímok "Loch Ness - Beštia z hlbín". Ziller čo si ty za magora, keď stále vytrvalo točíš samé takéto sračky? * ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Nessí byla super :-) a nevypadala zas tak komicky jak říkal LIVINGDEAD. Ale je třeba brát film s rezervou. Je to spíše takové céčko po jednorázovou zábavu. A hraje tam Don S. Davis což pro mě přidává jednu hvězdu navíc. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Triky zase tak tragický nebyly, ale nelogičnost každé druhé scény a chování postav bylo naprosto otřesné. Sračka na entou. 11% ()

st.ranger odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhle amatérské monster horrory jsou stále to samé, hlavně přehlídka špatného herectví a mizerných triků. Ať už experiment nebo probuzení ze spánku, něco začne vraždit, experti po tom jdou, puberťáci se k tomu připletou, průběžně někdo jen tak zemře, aby se neřeklo, poté finální souboj a většinou i poslední záběr na vajíčka či následného potomka. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Konečně akční Loch Nesska ale trikově je tak směšná, že převládá spíš pocit humoru než strachu. Škoda, škoda, škoda..... ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,SMRDÍ TO ROVNAKO AKO TO VYZERÁ." __ Jedna z lepších céčkových produkcií, takže priemer a dokonca ak by nebolo nepríliš vydareného záveru, prihodím aj hviezdu naviac. Ešte pred pozretím som si vravel, že ak film v sebe nesie názov azda najslávnejšieho jazera, vzhľadom na žáner nebude pre tvorcov ľahké sa popasovať, resp. verne napodobniť prostredie škótskej vysočiny. Pri ,,Loch Ness" sa však odohráva len úvod a potom sa Nessie ,,tradične" vďaka podmorskému tunelu preplaví do nejakého zapadákova na Kolumbom objavenom kontinente. S prižmúrením očí som túto teóriu ochotný prehltnúť, nakoľko sa aj týmto vysvetľuje fakt, prečo nebola slávna príšera doteraz objavená. Inak vyzerá Nessie vcelku obstojne, no ešte podarenejším je jej potomstvo. Vyzdvihol by som tiež solídne spracované úmrtia aj keď zopár ich príliš účelových a zbytočných. Chcel som však aby aj jediný skutočný frajer Hammond z Texasu bol medzi preživšími. Do kelu... (46. hodnotenie, 8. komentár k filmu) ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Právě jsem se tu někde dole dočetl, že je to typické béčko a k tomu tři hvězdy. Mno, tak ty jsi typický retard. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Hodne špatný film,takmer odpad.Ak nie pekné jazero a okolie,tak odpad.Nezaujímavý herci,jeden sa dokonca hral na veľkého drsňáka,asi si myslel že je Clint Eastwood.Mám rád filmy o všelijakých monštrách,ale toto nie.Príbeh o plesiosaurusovi by mohol byť celkom zaujímavý,ale musel by ho robiť niekto iný,napr.Spielberg.Keby to bola stará klasika o monštrách z 50.rokov,tak samozrejme by som to ináč brál a aj ináč hodnotil. ()

Scratt 

všechny recenze uživatele

Objektivně vzato je tento film blbina, ale Lochnessky vypadali natolik úsměvně, že tomu ten odpad dát prostě nemůžu. Na stará kolena se ze mě szává měkota :-) 15% ()

LiborGondek odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář hrozný a ty úžasné efekty?? Ty jsou ještě 1000x horší. Odpad je naprosto výstižné hodnocení tohoto skvostu. ()

Zagi20 odpad!

všechny recenze uživatele

Krásná ukázka Shit-filmu. Hloupá slátanina, která pobaví svou do nebe volající trapností a nelogičností :) ()

Ev.D. 

všechny recenze uživatele

Příšerný horor, ale je to tak vážné a komické, že mě opravdu pobavilo. Na zasmání pro nenáročné diváky určitě hodnotné :) ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Já na tyhle filmy koukám po nocích rád..člověk se u nich dozví plno zajímavých věcí z oblasti biologie a zeměpisu. Mimo jiné i třeba to, že Plesiosaurus sice oficiálně vyhynul, nicméně několik statných jinochů se celou dobu skrývalo v mořských výdutích a pak skrytými průplavy anektovaly nejbližší jezera..už teď mám lepší náladu jen co si to po sobe čtu :D .... už dost keců, je to samozřejme další z řady omalovánek pro debily, kde zmiňovaný Plesiosaurus vypadá jako kříženec Agamy a Císlera, za humny je brak..................... moje hodnocení = 0 z 10. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Měl jsem to štestí, že sem mohl v jednom dni zkouknout filmové klenoty jako Piraňa 3DD a Loch Ness teror. Narozdíl od Lochnessky bylo v piraňe znát, že tvůrci to neberou příliš vážně a film je spíš pro pobavení. Tady je smutný to, že film brali vážně a o to to je víc k pláči. Prostě další stupidní nízkorozpočtová kokotina. ()

RomeroIsGod odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi dvacet minut, pak jsem to musel vypnout. To nejsou triky, to je snad kreslený nějakým herákem. A když z tý kreslený zrůdy vypadly kreslený ukousnutý nohy tak jsem řek, že víc nedám. Takže stejný hodnocení jako ty sračky od Krajča. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesná animace, slabý triky, béčkový obsazení, slabé charaktery, omšelý příběh. Kdyby jednou někdo natočil pořádný horor o vodní příšeře, já bych ocenila. Ale tudy cesta nevede. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Hororový snímek pohrávající si snad z nejznámější legendou, jaká existuje. Lochnesská příšera nenechávala spát mnohé vědce, a tak utrácela miliony za výzkumy, ale vždy zbytečně. Nikdy nic nenašli. A přesto bylo několik lidí, kteří ji viděli. Nízkorozpočtový snímek se sice netváří jako veledílo, ale v jistém smyslu upoutat dokáže. Triky jsou sice viditelně nekvalitní, ale vyobrazení a animace oné Lochnesky není zase nijak špatné. Napětí tu je, takže příběh dokáže zaujmout. Jen tomu všemu, jak už to tak u takových filmů bývá, kazí celkový dojem občasné zcela nelogické chování některých postav. Škoda, tentokrát to mohlo mít nějakou úroveň. ()

Reklama

Reklama