Reklama

Reklama

Sklapni a zastřel mě

  • Velká Británie Shut Up and Shoot Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie o gangsterově psu, knedlících, botách, neposedné soše a sebevraždě. Pavel Zeman (Karel Roden) celý život strádá. Má nevděčnou ženu (Aňa Geislerová) a šest zaměstnání, aby si jeho žena mohla dovolit život na vysoké noze. Colin Frampton je Angličan pohlcený ve svém světě plném obav. Ty ho nepřechází ani na jeho svatební cestě v Praze. Když se na Colinovu ženu při prohlídce Starého Města z nebe snese (vlastně spíš žuchne) náhlá a nešťastná smrt, rozhodne se Colin svoji choť co nejdříve následovat. Sám k činu nemá odvahu, a tak požádá Pavla, aby ho za finanční odměnu nějak šetrně a rychle sprovodil ze světa. Ze setkání vzejde neobvyklé přátelství poté, co se Pavlovy smrtící plány naprosto vymknou kontrole. Jak dopadne tahle další Pavlova fuška? Pomůžou Pavlovi jeho žena a balkánský gangster? Říká se, že pes, který štěká, nekouše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

1860 

všechny recenze uživatele

z tohoto filmu jenom čiší černý humor, a ten já rád, proto mě tento film opravdu pobavil, a když Roden řiká, že zabil babičku polívkou, málem sem umřel smíchy.. a proč to teda není na 5 hvězd, jak se může po mé první dlouhé větě zdát? Onen vychvalovaný humor se nevyskytuje v pravidelném množství a vybírá si své slabší chvilky, což může působit trochu nekonzistentně.. ale ta polívka..:-D ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem sranda, nejdříve pochválím humor kterej je správně černej a takovej že jsem se opravdu zasmál. Herci byly famozní, Roden je šílenej sympaťák a jeden z nejlepších Českých herců. A Nyman který mu sekunduje je výtečnej. S ostatníma to taky není nijak hrozné. Celej příběh je naprosto šílenej ale vůbec nemá šanci nudit. NEdávám sice plné hodnocení ale neměl jsem k tomu daleko, protože jsem se fakt bavil. ()

Reklama

cab 

všechny recenze uživatele

Netradicni stylova komedie, ktera nema obdoby v ceskych luzich a hajich. Natocena zrucnym anglicanem s vynikajicim (Karlem Rodenem) v hlavni roli, jez hraje maleho Cechacka Pavla, ke ktere mu sekunduje nemene dobry, akorat ovdovely anglican Colin (suprovy Andy Nyman), ktery vznese vuci Pavlovi prazvlastni prani. Jen doufam ve vice podobnych odvaznych projektu. 75% ()

Bafo 

všechny recenze uživatele

Kdyz se na film podivame s odstupem... Ano je citit ze byl za malo penez, ano jsou tam citit nedostatky ve scenari... Ale par veci se da urcite vyzdvyhnout... Predevsim kamera, hudba, Roden a Nyman (genialni role) a obcas opravdu dobre gagy... Rozhodne necekejte bombu jako Podfuck nebo Zbal prachy a vypadni... Kdyz se ale budete divat schovivave tak kouzlo tohot filmu urcite objevite :) Jen skoda ze den po premiere v patek vecer (!!!!) nas bylo v kine 9... Sakra obcas to tady moc nechapu... Ale to je na delsi povidani ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Nikoliv velký český, ale malý britský film jde ve šlépějích fláků Guye Ritchieho, akorát mu na mnoha místech chybí nezbytný „drajv“. Občas nelogické situace na takto malém prostoru zvlášť vyniknou, naštěstí stejně jako lahůdkové herecké kreace Andyho Nymana a Karla Rodena, kteří se i přes nevyrovnanost prostorů věnovaných jejich charakterům (Roden Nymanovi spíš jenom přihrává) skvěle doplňují. Z mnoha vtipů stojí pár za pousmání. Lehce „crazy“ atmosféru dokresluje výborná hudba a celé je to sice moc fajn, vtipné, svěží, hravé, morbidní, bizarní, ale k uzoufání průměrné. 70% Zajímavé komentáře: Damiel, Fr ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama