Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Mám Ryana opravdu moc ráda, jenomže v tomhle filmu hrál postavu mně tak strašně nesympatickou! Kdybych si měla vybrat mezi ním a záporákem, brala bych Chrise Kleina.Navíc na můj vkus tady bylo až moc trapných skečovitých scének, který mi nepřišly ani trochu k smíchu (viz. demolice vánoční výzdoby nebo hokejovej zápas). Čekala jsem příjemnou komedii a dočkala jsem se...béčkový hrůzy. Škoda. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

6/10 Rayan me opet presvedcuje, ze jsem si ho za milce nevybral nahodou, bo jeho herecky rejstrik je opravdu slusny i v kombinaci s Brianou Banks... eeeee pardon Amy Smrad... Ano kdyby si tvurci odpustili podobne lacine zertiky a fackovacky (ano na film pro mladistve se tam fuckuje vic nez dost) a kapku lepsi konec mohlo to byt jeste lepsi, ale i tak je to z meho srdecniho zanru romanticka komedie bez mala to nejlepsi, co jsem kdy videl. Samoze netvrdim, ze jsem toho videl kwanta, ale obcas se musi uspokojit tryznenim tohoto zanru i me masochisticke treti ja. A tady to fAkt slo a Scary Hwezda byla vic nez zdatnou protivnici a pri hlasce "Byli jsme Punked! Ashtone vylez!" jsem opravdu spadl z postele... A takovych povedenych momentu bylo kupodivu vic... Kdo nevidel neuveri. ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, která se naštěstí dokáže vyhnout nechutnostem všeho druhu, přesto se i ta občasná trapnost dostaví. Avšak v tom žánru se jedná o nadprůměr. Když k tomu přičtu že hlavní trojice patří mězi moje oblíbené herce, tak to nemůže dopadnout jinak než dobře. Ryan Reynolds je sice sympaťák, ale tady hraje takovýho troubu. Amy Smart je stejná jako ve filmu kde jsem si jí oblíbil a role pro Annu Faris byla perfektní. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych mít za kamarádku nekonečně sympatickou Jamie, přitom vyhánět z postele neskutečně prdlou Samanthu, ale neumím si při hokeji na krasobruslařských bruslích zničit chrup tak brilantně jako trouba Chris, takže z toho patrně nic nebude. Obě dívky mi zkrátka udělaly radost a kdyby Chris na chvíli zapomněl na to, že je mladý, krásný a bohatý, tak bych mu snad i fandil. Takhle jsem se přistihl v kotli fanoušků patnáctiprstého mstitele Dustyho a to by se v romantické komedii patrně stávat nemělo. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Naozaj som necakal, ze sa na tejto blaznivej komedii tak dobre pobavim. Trosku mi pripomenula podobnu komediu NIECO NA TEJ MARY JE (1998), v ktorej taktiez vsetci boli sialene zamilovani do Mary v podani Cameron Diaz. V roku 2005, ked som tuto komediu videl prvykrat v kine sa mi pacila omnoho viac, ako po terajsej reprize, ale stale som sa celkom fajn pobavil, takze na zlepsenie nalady je to celkom fajn film. Najkomickejsie mi prislo spievanie pesnicky tucneho Ryana Reynoldsa "I Swear" od skupiny All 4 One, to sa snad tvorcom vydarilo najviac, alebo neustale hadky surodencov. Mimochodom, kto by to povedal, ze je to ten Ryan Reynolds, ktory si v tom istom roku 2005 zahral i v horore nebezpecneho otca rodiny 3:15 ZOMRIES alebo rok predtym v akcnom fantasy thrilleri s Wesley Snipesom BLADE: TRINITY. V roku 2009 si zahral aj v sci-fi filme X-MEN ORIGINS: WOLVERINE. Reziser Roger Kumble natocil napriklad: VELMI NEBEZPECNE ZNAMOSTI (1999), VELMI NEBEZPECNE ZNAMOSTI 2 (2000), PROSTE SEXY (2002) s Cameron Diaz alebo COLLEGE ROAD TRIP (2008) s Martinom Lawrenceom... 15.08.2010 _________ Ryan Reynolds - (Chris Brander) +++ Amy Smart - (Jamie Palamino) +++ Anna Faris - (Samantha James) +++ Chris Klein - (Dusty Dinkleman) +++ Chris Marquette - (Mike Brander) +++ Fred Ewanuick - (Clark) +++ Hudba: Jeff Cardoni +++ (Videl v kine 06.12.2006) +++ ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Během natáčení Reynolds vyšel mezi lidi ve svém „tlustém“ oděvu. Když se ho fanousci zeptali, zda je na place Ryan Reynolds, pověděl jim, že ano a poslal je za ním. (imro)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „I Swear“ od All 4 One. Ve 3. minutě hraje „Hip Hop Hooray“ od Naughty By Nature. (Duoscop)
  • Film natočili v kanadské provincii Saskatchevan a je prvním hollywoodským projektem, který zde vznikl. (imro)

Reklama

Reklama