Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zběsilá jízda estrádní multikáry divadla Sklep s nečekaným koncem. Divadlo Sklep přináší televizním divákům originální dezert na závěr silvestrovského menu. A protože Sklepáci nikdy nebyli žádní morousové, navštívíme na humor tak bohaté prostředí jako je slévárna, kosmetický salon, byt dělníka, obývák stařenky, lesní plenér nebo sídlo prosperující firmy. Ale nezůstaneme jen u zábavy. Společně se zamyslíme nad smyslem umění nebo vztahem proletariátu a buržoazie. Přinášíme vám jedinečnou možnost bilancovat minulé století vědeckotechnické revoluce započaté vynálezem multikáry. (Česká televize)

(více)

Recenze (17)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Za nevyrovnanost jednotlivých segmentů by někdo zasloužil přeřadit na strusku, protože tohle i navzdory těm podařeným pasážím je těžce pod sklepácké možnosti. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Za čtyři. Samozřejmě s obavami, abych za takovéto hodnocení nebyl přeřazen na strusku. Tu nejstruskovatější. A komu se to nelíbí, ať si dá jedňu těplú vaňu ňa mňa! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Tohle se povedlo napůl. Horší je, že Sklepáci už zhasli. Ale je se čemu divit? Proč by tvořili, když si snadno a rychle vydělají v primitivních seriálech a laciných pořadech? ()

codeas 

všechny recenze uživatele

Tento "film" se skládá z několika částí. Některé části jsou vtipné, některé naopka trapné. Musím se však zmínit o další kategorii a to je velmi vtipné. Ano, sklepácky humor je natolik originální, že má i svoje dobré povedené kousky. Právě v tomto cyklu, se jich mnoho. Možná to bude i úzkou podobností s Monty Pythony. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Mnohem více trapné, než vtipné. Mnohem více satirické, než vtipné. Mnohem více umělecké, než vtipné. Účelně. ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé skeče: Úvodní píseň o multicaru *****; Struska1 *****; Tanec v továrně ****; V kanclu *****; Salon Beauty ****; Hotel1 *****; Jestli mě namíchneš ****; Mihotání ve vakuu *****; Struska2 ****; Ptačí nářečí *****; Jake a Tlusťoch *****; Hodináři ****; Kozáci **; Hotel2 ****; Snídaně ****; Fuck! ****; Struska3 ***; Závěrečná píseň Jsa podrbán *****. .............. Pôjdem sa koniečne riadně okúpať. - A ďaj si jedňu těplú vaňu ňa mňa! ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Přibalte Hodináře a Mihotání ve vakuu k jakémukoli odpadu a dávám automaticky za pět. Tím nechci říct, že ostatní scénky nejsou kvalitní, jsou, ale né tolik. Výjimku tvoří pouze duos trapnos skečos od tros sketos. ()

Ebon 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi přišlo hlavně trapné. Prvoplánovitá snaha o sklepáckou unikátnost se autorům řádně vymstila. ()

gusman 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že některé scénky až tak povedené nejsou, avšak dokonalost jiných vyzvedává tuto "šou" k 5 hvězdičkám ()

Liathfaol 

všechny recenze uživatele

Humor sklepní je mi blízký a ve většině případech se mu i směji a to tak, že hrozí protržení bránice, ale Multikára je až na dva, tři momenty, dle mého soudu, trapná a jde naprosto mimo mne. Prostě slaboučké... ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Většina scének je solidních, proto škoda, že je sráží dolů, na sklepáky nezvykle slabé, pěvecké a taneční vložky... Vrchol za 5 stoprocentních hvězd je Struska, neherecký koncert Jiřího Macháčka & Ondřeje Trojana (ten lepší Trojan, aby bylo jasno:) ... jojo, "proletariát buržoazii nikdy neporozumí..." ()

Roner

všechny recenze uživatele

Jako , tak každej pátej vtip stojí za to ale jinak se mi to docela líbilo. Člověk musí mít rád specifický sklepácký humor jinak mu to nebude připadat vtipné. Jinak mi některý ty vtípky z prostředí továrny dost připomínali Kouř :) ()

altaica 

všechny recenze uživatele

PRO MUŽE: Jak jsem se tu minule rozplýval a vynášel do nebes Pumelici lesní moudrosti, tak nyní smutně civím na obrazovku a musím říci: Tudy ne, pánové, tudy cesta nevede. Někdo z kritiků dí,že tohle se povedlo jen napůl. Nikoliv tohle se naprosto nepovedlo. I to nejlepší vytržené z tohoto pořadu by v jiném sklepáckém pásmu bylo tím nejslabším. Trapné, nudné, blbé. Ač skalní fanda Sklepu musím křičet. To je viz.kvíz: název tlačítka na klávesnici IBM pro tvorbu velkých písmen – vynech efko.  PRO ŽENY A *CITLIVÉ* MUŽE: To nemohu, madame, i přes drama o slévačském dělníkovi a nevěře jeho ženy s klidným svědomím doporučit. To je blbé i na cvičeného foxteriéra. ()

Reklama

Reklama