Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Master19 

všechny recenze uživatele

Zajímavá kamera a rázný střih mě chvilkami nahlodavalo k tomu, že to celé je brutální absurdita, ale stačilo jedno slovo a bylo to zase pryč. Něco tak stupidního se opravdu jen tak nevidí. Jednu hvězdičku dávám za to, že pokud si vypnete zvuk a přimyslíte si své dialogy (jakékoliv), může to pobavit... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Kamera 3/10/// PLUS: je to sice naivní, ale zajímaví příběh (putování) jedné rozpolcené holčiny, krom toho, že Agáta Prachařová (Hanychová) hrála úplně jinou postavu, než jak známe její mediální obraz (takže zajímavý kontrast), tak její herectví mi přišlo nenucené a přirozené, její postava vlastně byla sympatická MÍNUS: vše ostatní bylo bohužel hodně špatné, mizerný obraz, společně často divnou kamerou, neherecké kreace i od kvalitních herců, divné postavy (některé) a často ještě divnější dialogy, navíc všudypřítomný product placemant je fakt zlo/// Shrnutí: Milý příběh se zajímavou hlavní hrdinkou v příšerném (amatérském) zpracování./// Celkem 36%/// ()

Reklama

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než Pusinky od Babinské. Narozdíl od nich Agáta nic neukáže, protože proč taky + její postava je fajn v tom, jak se nedá! Stěžovat si na product placement je přízemní, stejně jako předsudečně podceňovat Hanychovou. Filmařsky to sice není kdovíjaké, ale mezi všemi těmi prcacími nadrženými teen komediemi té doby je tohle vlastně výjimečná věc. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

No mě by to v podstatě až tak nepobuřovalo. Agáta je sexy, bylo tam pár vtipů - no vlastně přesně dva, povětšinou hrála hezká hudba, bylo to tónované do pěkného odstínu... Možná bych tomu dal hvězdičku, po tom vtípku pod titulky možná i dvě... Jenže to by mezitím nesměla přijít ta prasárna, ojetí auta klíčem. I když je to pekáč a jeho majitel je sebevětší debil, NA CIZÍ AUTA SE PROSTĚ NEŠAHÁ! http://www.youtube.com/watch?v=DHygQGejQoc Přecejen, když se to takhle podá ve filmu, jako nic, mohlo by to nějakýho dalšího debila k nečemu takovému motivovat a to mě tak nějak nasralo a zbouralo to mé křehké sympatie k tomuto filmu... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní... těšil jsem se, jak tenhle film strhám, že jsem si koupil DVD s filmem, kterému jen o fous uniklo ocenění Plyšový lev za rok 2007 (Poslední plavky jsou ale přece jen horší). Ale... přes veškeré chyby filmu (když Agáta v jednom momentě prohlásí, že nepije, málem jsem se potrhal smíchy - to se nedá považovat za chybu, ale spíš za absurditu takového ražení, jako když se v Andělské tváři Míša Kuklová snaží dokázat, že je ještě panna a přitom má za sebou dva díly Playgirls), které tu mnozí jmenují, na mně tenhle film zapůsobil - ne jako film samotný, ale spíš smutným osudem Veroniky. A taky tím, že i já bych chtěl létat... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama