Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Agáta Hanychová je podle mě v tomto filmu až moc "svá" a to asi pro film není dobře. Připadá mně to vyumělkované, přestože proti ní nic zásadního nemám. Hvězdičku dávám snad jen za to, jak mě pobavila Jaroslava Obermaierová. Film mi připadá jako hodně povedený studentský snímek, ale v normálních podmínkách by tak film určitě neměl vypadat. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Mam pocit, ze tohle nebylo tolik Agatou, ale spis rezii, scenarem a celkove vsim. Coz mi vychazi, ze Agata snad jedina pozitivni. Rad davam filmu odpad, ale tohle ne-e. Dvojecku :) Jo a pro slecnu Janickap, sice nevim, kde jsi v tom kine byla, ale je bezne, ze pokud se film hraje kazdy den, mesic v kuse, v peti kinosalech denne, ze vas tam nebude 150. :) Tohle je uplne bezne, treba kdyz jsem byl na Transformers, byli jsme tam dva. ()

Reklama

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemusela mi nablejt zrovna do jahod!" Myslím, že tahle věta vystihuje celý film naprosto dokonale. Slečna Hanychová v některých momentech není tak tragická, jak jsem čekal, ale její hlas, čtoucí uvodníky k jakýmsi kapitolám, byl jak od televizního moderátora "Čapouna, uspávače hadů". Nemůžu si pomoct, ale je to jedna velká slátanina a to estrádní vystoupení taneční skupiny na benzínové pumpě, no to bylo něco... na to mi došla slova. Takže jak říkala samotná Agáta, radši popojedem! ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Na tento "film" jsem se rozhodl znovu podívat jen proto, že jsem si vůbec nepamatoval, o co v něm šlo. Teď jsem ho viděl podruhé (a naposled) a stále to nevím. Největší katastrofou celé této záležitosti pro mě překvapivě nebyl silně neherecký výkon Agáty Hanychové, ale bylo jím totální neumětelství scénáristického dua, které stojí za něčím, co připomínalo spíše finální produkt trávicího systému než mozkové činnosti. S takovým materiálem by si neporadila ani největší světová herecká hvězda (čímž neomlouvám to neštěstí v hlavní roli). Čistá hrůza. ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

S Agátou Hanychovou nemám zrovna velký zkušenosti tak jsem čekal katastrofu, kterou vypnu po 10 minutách. A po spuštění koukám, že mě to baví a baví mě i Agáta škoda, že se tam občas objevila hovadina např. tancování u benzinky to jsem tam vůbec nepobral. V česku se točej daleko větší sračky a maj lepší hodnocení než tohle. Tady má vliv asi Agáta, kterou odsuzuje snad každej. No nic možná až to uvidim podruhý tak tam třeba šoupnu i ty 3 hvězdy, protože s porovnáním s jinýma českýma filmama tak Crash Road je proti tomu velkofilm :-) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama