Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ted spolu so svojim gangom vylúpil banku, ale po lúpeži sa aj s peniazmi vyparil. Spoločníci ho však vypátrali a porátali sa s ním. Ťažko zraneného ho nájde Joe a postará sa o neho. Zomierajúci Ted mu za odmenu dá mapu k skrytému lupu. Gang sa však nemieni peňazí len tak ľahko vzdať, chytí ho a použije všetky donucovacie prostriedky, vrátane krásnej ženy, na rozviazanie jeho jazyka. (beso74)

(více)

Recenze (2)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo z hodně laciného a režijně odbytého soudku. Pokud nedokáže režisér prodat divákovi ani potenciálně tak výživnou scénu, jakou je bičování nahé dívky titulního hrdiny bandou desperátů, pak je něco opravdu špatně. ()

kkarx

všechny recenze uživatele

Velmi temnej, syrovej, brutální a zlej trash western v podzimní krajině s hudbou z mainstreamovýho "W Django" s Richardem Harrisonem v hlavní roli, který hrál v 50. letech v italských peplum filmech, a který se stal jednou z největších hvězd SW 60. let (nejlepší westerny: Gunfight in the Red Sands, El sabor de la venganza, El Rojo, Vengeance). Od začátku 70. let se pořád propadal do větších a větších břeček a vlastně se asi nenajde jediný film od 70. let, který by stálo za to s ním vidět, což je škoda, protože herec to byl schopný, velmi zajímavý a charismatický. Tento western je tedy něco ve stylu trashe pro okrajové publikum jako Death Played the Flute, This Man Can't Die, Shotgun, apod. Já to vlastně ani nakonec nebudu hodnotit, protože to není styl westernu určený pro mě a člověk by asi neměl hodnotit něco, co pro něho není určeno. A trash western je velmi specifická záležitost, která se vymyká úplně všemu ostatnímu, svým způsobem víc reálná a méně filmová než klasickej béčkovej western. Mám takový pocit, že si to neklade ani za cíl pobavit, ale spíš udělat jistý dojem zmaru. Určitě si to najde svoje fanoušky, kteří právě takový styl mají rádi a pro ně to bude třeba film na 5 hvězd, běžný divák se ale se ale bude nejspíš nudit. ()

Reklama

Reklama