Reklama

Reklama

The Split

  • USA The Manster (více)

Obsahy(1)

Mladá Japonka se češe před zrcadlem, když se za ní zaklapne posuvná stěna a na ni se promítne její vražda jakousi chlupatou potvorou. Muž v obleku stoupá po skalách k vrcholku, ze kterého stoupá dým, a k horské chatě, kde píše evropsky oblečená žena na stroji. S pistolí v ruce vstupuje do zamřížované velké laboratoře a volá: „Kenži!“ Chlupatá příšera Kenži je výsledek nezdařeného experimentu a muž ji zastřelí, pak otevře posuvné dveře a mrtvolu hodí do vulkánu sopky. Jakási zrůda za jinou mříží nad tím jásá. Bizarní začátek, že?
Po stejné stezce stoupá americký zahraniční dopisovatel Larry Stanford (Peter Dyneley), který dostal za úkol udělat rozhovor s doktorem Robertem Suzukim (Tetsu Nakamura) o jeho výzkumech mutací pod vlivem kosmického záření a také speciálních chemikálií. Když zjistí, že novinář odešel do Japonska po rozpadu svého manželství, napadne ho, že by to byl zajímavý objekt experimentu a uspí ho narkotikem v nápoji. Pak mu vstříkne do ramene speciální sérum.
Když se Larry probere, Suzuki mu nabídne, aby ho pár dní doprovázel po Japonsku společně s asistentkou Tarou (Terri Zimmern). Rameno ale po injekci bolí a Larry to léčí horkými lázněmi a obklady včetně Tary a taky alkoholem. Pak ale zjistí, že mu rostou chlupy na rukou a při kontrole v zrcadle najde v místě injekce na rameni lidské oko. Třetí. Uteče do Tokia a tam v záchvatu zabije několik lidí. Začne ho hledat policie a taky jeho manželka Linda (Jane Hylton), která za ním přijela do Japonska. Larry zjistí, že mu na rameni vyrůstá celá druhá hlava a vrátí se do hor k Suzukimu. Jak dopadne jejich konfrontace? Je možnost vrátit Larryho normálnímu životu? A bude k tomu doktor ochoten? (Peabody)

(více)

Filmotéka

Uživatel Formát Jazyky Přidáno Pozn.
gwangi Jiné
02.10.2019
hladass Jiné
28.10.2013
Campbell DVD
04.12.2011
gumli Jiné
17.04.2011
Dellamorte Jiné
06.03.2010
kitano DVD
28.08.2007

Reklama

Reklama