Reklama

Reklama

Obsahy(1)

B-Dawg, Rosebud, Bud-Dha, MudBud a Budderball jsou jména pěti roztomilých štěnat, která umějí mluvit! Svůj dosavadní život trávila hlavně hraním. Poté, co byli uneseni jejich rodiče, táta Buddy a máma Molly, jsou nuceni postarat se sami o sebe. Vydávají se na dobrodružnou cestu, aby rodiče našli a zachránili. Přitom musí zužitkovat všechny své znalosti, dovednosti a za každé situace držet při sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre deti ako stvorené. Plno malých, zlatých chlpáčov na ceste za záchranou iných aj samých seba. Humor dosť infantilný, ale keď sa na to človek pozerá detskými očami tak musí uznať, že to nebolo najhoršie. Deti si film užijú a rodičia určite s noblesou prežijú. Lepší priemer. 65/100 ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

jako rodinná komedie pro děti to vubec nebylo špatný když jsem byl na chate a venku lilo jsem se se sestřenicí nudil a ta tam pustila tohle nebýt toho vkusu mé malé sestřenice vubec bych si ten film asi nikdy nepustil ale když jsem to videl nemohl jsem odtrhnout oči od roztomilých štěnat který má každej jinou vlastnost dost se mi to libilo a musim říct že ty tři hvězdy dávám s usměvem na tváři. Až budete na chate a venku bude pršet a vy se budete nudit tak si pustte s malým přábuzným tento film jsem si jistej že vás nesklame sice pár scén je hrozná kravina ale dá se to :D ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Zneužití zvířat v přihlouplých filmech by mělo být trestné! Otřesná animace při "mluvení" psů. 48% na csfd mě pobavilo víc než celý film:-))) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Štěňata v akci přebírají zodpovědnost v podobě nudy asi už to fakt vzdám ne nevzdám fakt mě zajímá s čím přijdou příště. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film se zvířaty by musel být vážně hodně dobrý natolik, aby mě zaujal. Tohle je nepovedené. Konec je předvídatelný a animace s mluvícími psy je chabá. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Šílenost, kterou miluje moje dvouletá dcera a která se tím pádem u nás doma pouští, opravdu nekecám, čtyřikrát - pětkrát denně! I díky tomu mě tenhle svěží rodinný filmek už leze krkem a stal se mi nesnesitelným... 30% ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem nucen tohle sledovat jednou v autobuse cestou ze zájezdu a věřte mi, že bych to nikomu nepřál, snad ani těm největším nepřátelům... ()

E lan 

všechny recenze uživatele

No comment - nulový scénář přikrytý mluvícími psi (nijak roztomile), hloupé fóry, prostě všechno špatně od začátku do konce. ()

Axela odpad!

všechny recenze uživatele

Tvorcovia takýchto filmov si zrejme myslia, že keď je tam niečo chlapé a zlaté, ten film môže byť úplne na hovno. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Hvězdička asi jen za Trevora Wrighta, na kterého se mi dobře kouká už od dětství. Pro děcka to asi je zábavné, moje mladší sestra(velice se bojím, jaký její filmový vkus bude) je toho příkladem, ale jinak. Plytký, nudný, tisíckrát ojetý děj, špatně vytvořená mluvící štěnata, ještě horší šerifův psí zástupce, kde to vyloženě bije do očí. Postavy holt musí být černobílé, ale to přehrávání je něco děsného. Hodně slabé, přehodnělé postavy, nejlepší výkon asi předvedla hladová tygřice. A blbosti jako chůva pro štěnata, či konkurz na to na lidi, kteří si vezmou/nevezmou štěnata, s tím už se musí počítat. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Air Bud,ale hlavní roli mají štěňata.Tentokrát nějaký rozmazlený kluk chce známé štěně,poprosí svého tatínka a on pošle své nohsledy.Samozřejmě nás čeká typický americký Happy ending.Na druhou stranu,v rámci filmu se zvířaty je to jenom více horší průměr. ()

mentos. 

všechny recenze uživatele

Co ve filmech nesnáším nejvíc? Mluvící zvířata. Hodně mě mrzí, že se k tomuhle nechal upsat třeba Trevor Wright, který tam ze sebe dělá schválně absolutního pitomce. Bohužel, jedna z největších pitomostí, co jsem za poslední dobu viděl. ()

Reklama

Reklama