Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Bakerových čítá celkem dvanáct dětí a jejich rodiče Kate a Tom je milují. Nejstarší Nora je vdaná a těhotná a Charlie už pracuje. Lorrain právě odmaturovala, získala v práci v New Yorku a po prázdninách se tam stěhuje. Tom má pocit, že začíná své děti ztrácet, a rozhodne se zapůjčit dům u jezera, kam dřív jezdili pravidelně. Děti návrh schválí a když dorazí na místo, uvidí na protějším břehu velké luxusní sídlo. Záhy zjistí, že sídlo i většina pozemků kolem patří Jimmymu Murtaughovi, s nímž Tom soupeřil už jako malý kluk. U jezera se každý rok o svátku práce konají rodinné soutěže o pohár a Jimmy s Tomem vždy trénovali své děti k vítězství. Tentokrát Tom slíbil, že se soutěžení nezúčastní, ale když Jimmy osočí Tomovy děti, že jsou nevychované, přijme Tom Jimmyho výzvu k soutěžení o pohár. Od té doby začne Tom i Jimmy s tvrdým tréninkem, ale na výhře záleží jen otcům. Děti z obou rodin si rozumí natolik, že některé začnou spolu i randit. Tom i Jimmy přeženou svou starostlivost v momentě, kdy jde Sarah na své první rande v životě, a to do kina s Eliotem Murtaughem. Jimmy i Tom jdou do kina také, aby o tom děti nevěděly, ale začnou se v kině dohadovat a děti jsou na otce naštvané. Druhý den se koná soutěž rodin o pohár... (TV Prima)

(více)

Recenze (95)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $82,571,173Tržby Celosvetovo $129,181,830Tržby za predaj DVD v USA $26,493,398 //počet predaných kusov 1,770,482║ Tuctová zlátanina. /40%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. I Wish ,2. Graduation Day Song ,3. Mexicali Mondays ,4. What If ,5. Martini Lounge ,6. Drinks on the House ,7. Big Sky Lullaby ,8. Someday ,9. Express Yourself ,10.Michael Finnegan ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Jeho spoločenské chovanie je krok pred ľudoopom.“ Celovečerné Krok za krokom, ale 70-krát nudnejšie a 80-krát horšie obsadené. Komediálny klasik (?) Steve Martin je vo „fyzických“ scénach (slúchadlá) vo svojom veku vyložene trápny. Iba nonšalantne šedivejúci profesionál Eugene Levy zvláda svoju rolu ako sku*vený milionár. On a hŕstka scén (sexujúci pes, tenis, Doba ľadová, brloh krysy). Vráťte nám Codyho! Vráťte nám Danu Foster! Vráťte nám... nemyslel som, že to niekedy napíšem, vráťte nám PATRICKA DUFFYHO!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Vždy jsem snil o dvanácti dětech. Byly to tedy sny, ze kterých jsem se probouzel zpocený hrůzou, takže vítám každý praktický návod k přežití, kdyby mi hororové sny chtěl nějaký nebeský dobrák jednoho hnusného dne vyplnit. Bakerovi to zvládají s nadhledem nezúčastněných pozorovatelů, což je skvělá inspirace a do sportovního zápolení ctižádostivých tatínků bych se s chutí zapojil, ale při předpokladu výroby dalších deseti potomků si to, se smutkem v očích, raději nechám ujít. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Filmy na hranici diváckej únosnosti v tej blbej konzumnej Amerike na seba vždy zarábať budú. Tento dokonca niekoľkonásobne, takže ďalších sto pokračovaní pod iným názvom je už pripravených. Ale raz za kvartál si treba dopriať aj takúto absolútnu sprostosť. 40%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Steve Martin - komik, ktorý nie je vôbec zábavný; preplatený herec, ktorý nevie poriadne hrať. Toľko na úvod stručná charakteristika predstaviteľa hlavnej mužskej úlohy. A čo povedať ku samotnému filmu "Dvanásť do tucta 2"? Kŕčovitá, americká komédia o horlivom, nadmieru súťaživom otcovi a jeho početnej rodinke. Spoločne zažijú nehorázne veselé dovolenkové dobrodružstvo. Nie je to nič viac ako len komerčne vypočítavé pokračovanie nevýraznej prvej časti. ** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Čtvrtou stovku mých komentářů začínám tímto filmem. První díl Dvanáct do tuctu se mi líbil, pobavil jsem se u něj a jako rodinná komedie u mě uspěl, ohodnotil jsem ho třemi hvězdičkami. A u pokračování této komedie nemám důvod snižovat hodnocení. Pobavil mne stejně jako první díl, naopak i překvapil tím, že se odehrával v naprosto jiném prostředí. Nutno říct, že scenérie jezera tomuto filmu velmi sluší a povyšují ho z rodinné komedie také na komedii prázdninovou. Dějově je film dobře zvládnutý, jsou zde velmi vtipné situace, čemuž napomáhají i herecké výkony všech představitelů, především komika Stevea Martina a Eugena Levyho tento film táhne dopředu. Herci v dětských rolích se snaží a docela se jim to daří. Prostě celkově je to vydařená rodinná prázdninová komedie pro pobavení. Mne tedy velmi pobavila a docela jsem si tenhle film užíval, protože takovéhle svěží vtipné komedie mám rád. Oproti prvnímu dílu jsem vlastně našel jen jedno mínus, a tím je absence Ashtona Kutchera. Jeho postava snoubence jedné z dcer Bakerových byla velmi vtipná a obstarala v prvním díle velké množství vtípků. Ale jinak vidím na tomto pokračování samá pozitiva a nebránil bych se ani třetímu dílu. Prostě v rámci žánru je to vtipná záležitost, a tak hodnotím stejně jako u prvního dílu, neboli třemi hvězdičkami. ()

LiVentura odpad!

všechny recenze uživatele

Vyčpělé americké komedie, kterými nás ti zhovadilí lidé od dvou komerčních tv pořád cpou, už mi začíná velice vadit život zde v této zemi... se vším, co tu máme.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-() ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

I když jsem zatím jedničku neviděl ( nemůžu srovnat ), tak mi dvojka přišla jako celkem normální odpočinkový film, na který sice nebudete vzpomínat rok, či déle, ale který vás ani neurazí a celkem se i trochu pobavíte s přesvědčivým Stevem Martinem jako otce s kopou dětí. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Povedené a důstojné pokračování jedničky. Stačí dva roky a jak se někteří dokážou proměnit, hlavně děti jak vyrostly. Pro víkendové odpolední sledování jako stvořené. Zase někdy se na to rád podívám. Carmen Electra ošustěná psem? Taky dobrý :D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prvý diel som ani nevidel a na toto som narazil asi pred 10.rokmi v televízií. Podobný námet tu bol už veľakrát - dlhoroční rivali, ktorí si nedajú pokoj a aj po rokoch sa dohadujú, kto je lepší. Napadá ma nespočet filmov, ktoré majú podobnú myšlienku. Je to otrepané, typicky americké a nemá to čo ponúknuť. Mal som pocit, že sa veľmi tlačilo na pílu. Však to v každej komédií, kde je Steve Martin. Postáv tam bolo ako hadov, nevedel som kam skôr skočiť. Niečo ako začiatok snímky Sám doma, kedy po dome pobehovalo 60 ľudí. Neviem akú jedinú vec by som mohol odporučiť. Je to úplne typická "komédia", ktorá nemá originálne zhola nič. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Není to zábavné ani úsměvné, není to ani slušná oddychovka, je to jen ve velké míře utahané, nudné, trapné a uboze nevtipné. Z prvních třiceti minut filmu mě tak rozbolela hlava, že jsem zbytek filmu nechala doběhnout jako zvukovou kulisu a ačkoli si to má ušiska vytrpěla dokonce, nezaslechla jsem nic, co by mě donutilo alespoň jednou otočit hlavu k obrazovce. Raději bych si prožila extra drsnou celodenní kocovinu, než znovu trávit 90 minut s tímhle kouskem. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Prvú časť som nevidel, druhú som mal možnosť zhliadnuť v nemocnici na infúziách na zabitie nudy a svoj účel viac menej splnila, ale za bežných podmienok by som si ju dobrovoľne už nepúšťal. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemný rodinný film, který bych zařadila spíše k lehkému nadprůměru. I přes střídmou porci vtipu jsem se pobavila a jelikož to opravdu nebylo špatné (scéna k kině je bezkonkurenční), podívám se nejspíš i na první díl.;-) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Pokračování dílu prvního...překvapivě:-) Jelikož jsem nahlédl rovnou na díl druhý, jedničku pominu a oznámím vám, že se jedná o další průměrnou rodinnou komedii se Stevem Martinem v hlavní roli. Ty ostatní lidičky jsou vcelku zbyteční, teda až na jeho souseda a věčného rivala E. Levyho. Jo, ta dvojka by si vystačila sama :-) 50% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná rodinná pohodovka, která nijak zvlášť nenadchne, ale ani neurazí. Rutinní scénář nemá moc co nabídnout, režie se taky nevytáhla ničím zapamatovatelným a dvojnásobná porce dětí ještě neznamená dvojnásobnou porci zábavy. Přesto je to překvapivě zábavnější než jednička. Steve Martin je pořád sympaťák, kterému role chybujících milujících otců sednou jako ulité, sem tam se mihne vtípek a celé je to takové přijemně letně odlehčené. Věděl jsem co čekat a neměl přehnaná očekávání, proto teď nemusím vzdychat, tvářit se znechuceně. Strávil jsem se svými blízkými přijemný podvečer a z pozice otce, který tuší, co filmový otec prožívá, s úsměvem držel Stevovi palce. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mně to přišlo úplně stejné jako předchozí díl. Opět se vrací početná Bakerovic rodina v plné ráži a ve stejném složení. Opět stejné promluvy ze srdce do duší dětí, stejný blázinec okolo všeho. Akorát teď sem přibyla další početná rodinka, která na zábavě taky zrovna moc nepřidala. Zkrátka opět typicky americká rodinná komedie s naprosto předvídatelným dějem, která se hodí na volný večer a odreagování. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Je to uplná ptákovina, ale postava Eugena Levyeho neměla chybu, třeba jeho příchod na scénu z jezera byl parádní. A ta vila, které říkali letní sídlo, za tu bych dal cokoli. 50% ()

Reklama

Reklama