Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (507)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Rabin: 1. Snakes on a Plane (Bring It) ,2. The Only Difference Between Martyrdom and Suicide Is Press Coverage ... [Mi ,3. Black Mamba [Teddybears Remix] ,4. Ophidiophobia ,5. Can't Take It [El Camino Prom Wagon Mix] ,6. Queen of Apology [Patrick Stump Remix] ,7. Of All the Gin Joints in All the World [Tommie Sunshine's Brooklyn ...] ,8. New Friend Request [Hi-Tek Remix] ,9. Around the Horn [Louis XIV Remix] ,10. Remember to Feel Real [MacHine Shop Remix] ,11. Wine Red [Tommie Sunshine's Brooklyn Fire Retouch] ,12. Bruised [Remix] ,13. Wake Up [Acoustic] ,14. Lovely Day ,15. Hey Now Now ,16. Snakes on a Plane - The Theme , ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pre mňa príjemné prekvapenie. Nebolo to až také hlúpe ako som očakával, čo sa však o prvej pol hodine nedá povedať. Tá je jednoducho strašná a vôbec sa to neodvíjalo podľa mojich predstáv zábavného béčka vrátane nezaujímavých postáv nastupujúcich do lietadla, no v momente keď útoky hadov prepukli na plno, tak už to dostalo tie správne grády i keď nie zábavné ale naopak dosť strašidelné. Následky po pohryzení hadov a pôsobenia jedov bolo výborne zobrazené a asi pri dvoch scénach (malý pes a nový pilot) som sa s chuti zasmial. Seriózne sa naložilo s postavami a dobrá bola i záverečná likvidácia hadov ale za najslabší článok považujem paradoxne samotného Samuela, ktorý skrátka nie ja tak cool ako býva jeho zvykom. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

I když nejde o nijak zázračné dílo a Hadi v letadle jsou řádná blbost (já vím, já vím, ono je to blbost naschvál), stále jde o nejlepší hadí film od první Anakondy (no co, byla to alespoň zábava). Hadi jsou všude, do všeho koušou a dokonce i nejedovatí dohánějí všechny pasažéry k šílenství či strašné, bolestivé smrti. Jsou sice nechutně digitální (první místo vyhrává anakonda, pojídající pasažéra), chovají se naprosto nemožně a navíc jsou pestrobarevní (neboť jsou z celého světa), ale tak nějak to do celkového konceptu zapadá. Když přičtu ještě jednohláškového Sama Jacksona a pěkné letušky, vychází mi další béčko, které to dotáhlo alespoň na průměrné hodnocení. Nebráním se dalším projekcím.. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jednou se to stát muselo a tvůrci filmu museli dát možnost internetovým fandům ovlivnit film, který se bude točit. Bohužel některé nápady fanoušků jsou tak šílené, že možná občas pobaví, ale častěji jsou nevkusné. Hadi jsou tak nechutně počítačové, že to filmu jen škodí a tento úmyslný záměr, který způsobuje Béčkovost filmu mě vůbec nenadchnul a raději bych občas zahlédl nějakého toho skutečného hada. Snímek je pospojovaný z bizarních smrtí lidí způsobené uštknutím hada(hadů) do různých oblastí jejich těla. Samuel L. Jackson si asi uvědomil, že jeho kariéra vadne a tak se chtěl potěšit pár fandů co na něj asi díky roli v tomto filmu nezapomenou. Pro mě jde o stupidní film, který byl až příliš ovlivněn lidmi, kteří očekávají, že realita bude jako v počítačových hrách. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film postavenej na drsne vyhlizejicim Samuelovi, jeho jedny hlasce a letadlu plnym hadu prekvapive funguje vcelku dobre. Behem 20 minut je dana zapletka, dej se presune do letadla a zacnou lizt hadi, coz je fajn, jde o becko, tak proc to protahovat. Ale scen v letadle je zbytecne moc, takze jakmile je zaber nekam jinam, je to prijemny osvezeni, klidne by moh bejt film kratsi. Ale jinak prakticky nemam vytku. Ze zacatku jsou smrti hezky napadity a tvurci nekolikrat prekvapi, kam vsude toho hada narvaly a kam se muze zakousnout. Problem je, ze se nekonaj naky krvavy jatka, lidi jsou po kousnuti jen otekly, takze narvat sem jiny zvirata mohlo mozna film vic ozivit. Co se tyce hadu, vetsina nastesti nevypada jak gumovy hadice. Skoda ty krapet zdlouhavy prostredni casti, jakmile Samuel hodi hlasku, tak se film pekne rozjede a zacne hrat drsna hudba. Taky meli tvurci pridat vic hororovy atmosfery nebo vtipu a hlasek, ale napinavej a cool je film vcelku slusne. Takle by meli vypadat becka o vsemoznejch premnozenejch a zmutovanejch zviratech, v tomhle zanru je tenhle film fakt king, takze si 4* zaslouzi. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Jacksonův manažer údajně trval na změně názvu, jeho klient prý nebude hrát ve filmu s takovýmto názvem. Herec však okamžitě vyhlásil, že úlohu vzal právě proto, že ho zaujal titul „Hadi v letadle“. Původně plánovaný název „Pacific Air Flight 121“ tedy zmizel v neznámu. (imro)
  • Frázi „Hadi v kokpitu.“, která zazní ve filmu, používají piloti jako narážku na množství složitých operací vykonávaných při řízení letadla. (imro)
  • Tvůrci použili ve filmu 450 hadů, mezi nimi také 7-metrového barmského pytóna. (imro)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama