Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (507)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +různorodé postavy, hororová atmosféra, akční spád, slušně ozvučené -snad jen škoda, že zde není víc áčkových herců./// V podstatě úplně bezrpoblémovej, zajímavej akční snímek. V rámci béčkových filmů naprosto vyniká a víceméně neudělá ostudu ani v kinech. Film zaujme spoustou zajímavých a nápaditých scén. Snad by se slušelo říct vtipných, protože jsem se dost solidně bavil. Animace hadů nebyla moc dobrá, ale tak nějak to neřeším. Prostě jsem se bavil a to mi někdy stačí./// Celkem 81%/// ()

castor 

všechny recenze uživatele

Určitě exkluzivní nápad, ale v trochu ošumtělém balení. Sic přiznané béčko, od kterého nikdo neočekává nějaké kvalitní herectví ani jistou režii, natož smysluplný příběh, ale zase tu a tam by se divák nudit nemusel!! Hadi dopadli v mých očích docela špatně.. Ať si na netu za oceánem fanoušci napsali a na studiu vydupali cokoliv, výsledek je zklamáním, u kterého si nedokážu představit jiný rating. Fuckovat se v tomhle hadím opusu prostě muselo.. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podle Jakea Harpera možná klasika, pro mě ale marná ptákovina. V žánrech by měla být komedie, protože občasný komický prvky jsou asi to jediný zajímavý na tomhle filmu. Jako akční thriller je to hrůza. Scény s hady? Marnost. Hůř už to snad ani nešlo. Shrnul bych to jako kravinu s digitálními hady a pár dobrýma hláškama. 40% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl tak pitomej film jako je tento a přiznám se, že mě to i docela překvapilo. Samotný film byl v zárodku už řádku let zpět, pak upadl v zapomnění, ale celkem početná řádka fanoušků se s tim nedokázali smířit a tak dopomohli k tvorbě scénáře svými nápady. Hadi se objeví všude a koušou uplně do všeho a když už jim nestačí horní a dolní končetiny tak si vystačí i s prdelí nebo okem. Semtam se někomu zarazí při hromadném úprku podpatek do ucha, ale co, vždyť to nevadí, hlavně když je divák šokován a pobaven zároveň. Jedna hvězdička za Samuela L. Jacksona jinak béčko jak vyšité ač se nezdá. Američané by z toho neměli dělat kult dokavaď neviděli výsledek respektive jen ať si z toho klidně kult dělají, ale proboha ne aby to ještě tahali k nám. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Rabin: 1. Snakes on a Plane (Bring It) ,2. The Only Difference Between Martyrdom and Suicide Is Press Coverage ... [Mi ,3. Black Mamba [Teddybears Remix] ,4. Ophidiophobia ,5. Can't Take It [El Camino Prom Wagon Mix] ,6. Queen of Apology [Patrick Stump Remix] ,7. Of All the Gin Joints in All the World [Tommie Sunshine's Brooklyn ...] ,8. New Friend Request [Hi-Tek Remix] ,9. Around the Horn [Louis XIV Remix] ,10. Remember to Feel Real [MacHine Shop Remix] ,11. Wine Red [Tommie Sunshine's Brooklyn Fire Retouch] ,12. Bruised [Remix] ,13. Wake Up [Acoustic] ,14. Lovely Day ,15. Hey Now Now ,16. Snakes on a Plane - The Theme , ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Kuchyňka letadla ve filmu je vybavena speciální mikrovlnkou, která nabízí kromě klasických předvoleb pro nastavení výkonu také jedno nestandardní tlačítko s nápisem „snake“. Steward tuto funkci využije, když se zbavuje nepohodlného hada. (pajik)
  • Pôvodný, 122 strán dlhý scenár bol počas prepisovania, ktoré si vyžiadal producent filmu, skrátený na 102 stránok. (ČSFD)
  • Když fandové začali psát petice proti změně názvu, režisér David R. Ellis zjistil, že natáčí kultovní film. (Siriuss)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama