Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Recenze (507)

Lima 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná blbinka, ideální pro nějakou dobře naladěnou filmovou sešlost s pivkem v ruce. Chce to hlavně hodně nadhledu a pak ani nevadí ty šílené logické lapsusy a fakt, že něco podobného, v různých obměnách, tady bylo už mockrát (i když na "orální sex" od chřestýše si zrovna nevzpomínám :o). Trochu jsem zde postrádal více humoru a nějaký originální nápad, který by tu kupu předvídatelného klišé trochu osvěžil (i když uznávám, že prvotní nápad a samotné zúčtování s hady je patřičně šílené). Ovšem...když ultracool drsňák Samuel L. Jackson s neodolatelně nasraným výrazem zahlásí "Enough is enough! l have had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!!!", je vám jasný, že pod ty 3*, byť těsné, jít prostě nemůžete :o) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Co jsem si tak po zhlédnutí četl o tomto snímku různé informace (jaký byl kolem něj humbuk apod.), tak má štěstí, že jsem si ho pouštěl pouze s povědomím o jeho průměrném hodnocení, takže jsem od něj mohl očekávat obyčejnou béčkovou blbinu. Tu jsem taky dostal, takže spokojenost. Ale když si představim, že bych šel do kina na "béčkovou událost roku" a nakonec se z toho vyklubalo něco, na čem ani neni poznat, že je to blbost schválně a ne omylem, tak předpokládám, že by Hadi se třema hvězdičkama rozhodně neskončili. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film Hadi v letadle nám pouštělil v letadle. Když film skončil, ze srandy jsem zasyčel na paní co seděla přede mnou. Spustila takovej řev, že jsme museli nouzově přistát ! ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Na mohutné vlně nejrůznějších žánrových klišé se s ledovým klidem veze pekelná dávka nadhledu, kterým režisér David R. Ellis opravdu nešetří a přestože byl fanouškovský hype několikanásobně silnější, než nakonec výsledné dílo vypadá, nejde při cynické dávce divácké úchylnosti dělat nic jiného, než si 105 minut libovat nad tím, jaké zázraky se dají uvařit z „béčkových“ vod. Jednoznačně nejlepší ultra motherfucking cool film roku! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl tak pitomej film jako je tento a přiznám se, že mě to i docela překvapilo. Samotný film byl v zárodku už řádku let zpět, pak upadl v zapomnění, ale celkem početná řádka fanoušků se s tim nedokázali smířit a tak dopomohli k tvorbě scénáře svými nápady. Hadi se objeví všude a koušou uplně do všeho a když už jim nestačí horní a dolní končetiny tak si vystačí i s prdelí nebo okem. Semtam se někomu zarazí při hromadném úprku podpatek do ucha, ale co, vždyť to nevadí, hlavně když je divák šokován a pobaven zároveň. Jedna hvězdička za Samuela L. Jacksona jinak béčko jak vyšité ač se nezdá. Američané by z toho neměli dělat kult dokavaď neviděli výsledek respektive jen ať si z toho klidně kult dělají, ale proboha ne aby to ještě tahali k nám. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce zoufalá a tisíckrát viděná nuda, ve které místo Erica Robertse hraje Samuel L. Jackson. Ke konci už sem doopravdy trpěl a to mám béčkové záležitosti hodně rád. Kdyby nebylo dementní reklamní kampatně, která z téhle hovadiny dělala kult, asi bych byl mírnější, takhle ale ne. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $33miliónovTržby USA $34,020,814Tržby Celosvetovo $62,022,014Tržby za predaj DVD v USA $23,659,948 //počet predaných kusov 1,338,706║ Sakriš neviem prečo ale u mňa to bolo utrpenie pozerať, takpovediac z môjho pohľadu mal v celku bývalí kaskadér teraz solídny režisér David R. Ellis samozrejme až na tento počin, dosť slabú chvíľku, viem že chcel spraviť zábavné Béčko ale tu nič nefunguje, čistá nezábavná plandža bez jediného podareného vtípku, a k tomu s odbytími nezáživnými výkonmi na čele so Samuel L. Jacksonom. /videl v kine: 5%/ ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

He? Kéž by to aspoň bylo tak blbý, až by to bavilo, ale ono to nemá ani tu decentní dávku hověziny. Je to prostě stupidní nashromáždění klišé, navíc v tragicky nudné posloupnosti. Za kvalitní bych označil snad jen solidního Samuela L. Jacksona, jinak mě nezaujalo ale lautr nic. Hloupá a prádzná nuda bez špetky zábavnosti. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jednou se to stát muselo a tvůrci filmu museli dát možnost internetovým fandům ovlivnit film, který se bude točit. Bohužel některé nápady fanoušků jsou tak šílené, že možná občas pobaví, ale častěji jsou nevkusné. Hadi jsou tak nechutně počítačové, že to filmu jen škodí a tento úmyslný záměr, který způsobuje Béčkovost filmu mě vůbec nenadchnul a raději bych občas zahlédl nějakého toho skutečného hada. Snímek je pospojovaný z bizarních smrtí lidí způsobené uštknutím hada(hadů) do různých oblastí jejich těla. Samuel L. Jackson si asi uvědomil, že jeho kariéra vadne a tak se chtěl potěšit pár fandů co na něj asi díky roli v tomto filmu nezapomenou. Pro mě jde o stupidní film, který byl až příliš ovlivněn lidmi, kteří očekávají, že realita bude jako v počítačových hrách. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Hady mám ráda, být v letadle pavouci (brrr), tak si film odpustím, ale takhle jsem se nemohla dočkat. Je to sice poněkud zvláštní, že se o tom zmiňuji u žánru horor, ale čekala jsem víc legrace, přesto nejsem vůbec zklamaná. Úvod, kdy hbití zabijáci prozkoumávají terén, je vážně parádní. Počůraný had, který se blíže ( dalo by se říci intimně) seznamuje se zdrojem mokra (onen muž zřejmě o orální kontakt nestojí a tak se zuřivě brání). Žena, co zažívá blažené pocity z něčeho hebkého pod svými šaty a zatím netuší, že si na prsou hřeje zmiji (zmije to tedy není pšt.) atd. atd. A co se obsazení týče, musím pochválit snad všechna pestrobarevná háďátka. Ať už ty v rolích zmijovitých a chřestýšovitých (usuzuji tedy podle placatých hlaviček a štěrbinovitých očiček, protože zbarvení je poněkud matoucí), která jsou odzbrojujícím způsobem zábavná ( jejich nepravděpodobné reakce přisuzuji záměru režiséra, nikoliv špatným hereckým výkonům). Pochvalu zaslouží i impozantní kobry a jako vždy elegantní, i když jedu prosté, korálovky. Ostatní herci :- ))) jsou podružní, snad jen ta Julianna.Margulies má, od odchodu z ER, kolem sebe konečně zase lidi v ohrožení života. A prča to fakt (Fuck) je, pokud ovšem nemáte fobii z hadů. Potom nedoporučuji !!! ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Áno, správne, Hady v lietadle sú krásnym príkladom B-čka - to znamená, že na pár výborných miest máme oveľa viac zbytočnej vaty (hlavne stredná časť filmu po prvom útoku hadov). Obhajovanie "uvedomelosťou" je lacnou barličkou zakryť údajne všetky chcené negatíva. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nic světobornýho se nekoná, ale koukat se na to dá. Chtělo by to ale víc akce, a upgrade tý akce, co už tam je. Nejvíc mě bavil začátek a konec, paradoxně části bez hadů no :-) ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Plazící se hadi byli překvapivě to nejslabší v celém filmu. Jinak pohodička, ale nebýt proklamované béčkovitosti, těžko by z toho byl takový rozruch. Patetická rodinná a citová moudra jsou nudná i pokud jsou přiznaná. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Airline food ain't what you gotta worry about. Libuji si ve všem špatném a pokleslém, naneštěstí Hadi v letadle jsou ten typ filmů, které oklamou lidi neobeznámené dostatečně s eko-horory. Ti totiž nerozpoznají, že se nejedná o parodii na béčkový žánr, protože úpěnlivé a až manýristické dodržování schémat a klišé dává jasně najevo, že tohle je pastiš, který se snaží přešvihnout co do kvality své předobrazy. Už z toho důvodu je nutné ten film kritizovat, a několik hodně chytrých intertextových odkazů na tom nic nezmění. První a poslední část filmu je paradoxně nejlepší, přestože kvůli tempu nejkritizovanější, čistě z toho důvodu, že takhle ty béčkové filmy vypadají - jenže pak je tu prostřední, nejdelší část, jež vedle skutečně primitivistického otření se o celebrity současné popkultury ubředá do stereotypu a ani hláškující Samuel L. Jackson a hadi zakusující se do intimních partií těl to nezachrání (protože ty dotočené sekvence z filmu přímo ční). Ukázkový příklad maloměšťáckého a pozérského kultu, oblbující ovíněné a rádobyalternativní publikum... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Být v letadle s korunním svědkem obžaloby je terno..... . Fantasie tvůrců začíná a končí s myšlenkou, že hadi se na palubě letadla rozlezou stejně rychle jako kdekoliv jinde. A dialogy? Zapomeňte. Ale o to tady vůbec nešlo. Máte se bavit tím, kdo bude další, jak se to stane a kterej had má větší..... třeba právě tu fantasii. Po té reklamě, se na tohle stejně většina z vás podívá. Užijte si S.L.Jacksona a rozhled hadíma očima. A v letadle berte první třídu. A pro jistotu si udělejte pilotní průkaz. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Rabin: 1. Snakes on a Plane (Bring It) ,2. The Only Difference Between Martyrdom and Suicide Is Press Coverage ... [Mi ,3. Black Mamba [Teddybears Remix] ,4. Ophidiophobia ,5. Can't Take It [El Camino Prom Wagon Mix] ,6. Queen of Apology [Patrick Stump Remix] ,7. Of All the Gin Joints in All the World [Tommie Sunshine's Brooklyn ...] ,8. New Friend Request [Hi-Tek Remix] ,9. Around the Horn [Louis XIV Remix] ,10. Remember to Feel Real [MacHine Shop Remix] ,11. Wine Red [Tommie Sunshine's Brooklyn Fire Retouch] ,12. Bruised [Remix] ,13. Wake Up [Acoustic] ,14. Lovely Day ,15. Hey Now Now ,16. Snakes on a Plane - The Theme , ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Skvelé! Sfetované hady.“ Jedno lietadlo, jedna noc, desiatky hadov, holohlavý naštvatý černoch, prasácky pilot s jednou rukou a magor na telefóne. Slovo ´cool´ bolo zosmiešnené až do takej miery, až sa musel vrátiť jeho vynálezca Samuel L. Jackson, aby všetkým ukázal, čo je to. Je veľa filmov, ktoré sa nehanbia za svoju béčkovosť, ale málo z nich sa k tomu takto hrdo hlási už názvom. Neviem, mňa to bavilo, ale tak zas stokrát do roka to vidieť určite nepotrebujem. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Film postavenej na drsne vyhlizejicim Samuelovi, jeho jedny hlasce a letadlu plnym hadu prekvapive funguje vcelku dobre. Behem 20 minut je dana zapletka, dej se presune do letadla a zacnou lizt hadi, coz je fajn, jde o becko, tak proc to protahovat. Ale scen v letadle je zbytecne moc, takze jakmile je zaber nekam jinam, je to prijemny osvezeni, klidne by moh bejt film kratsi. Ale jinak prakticky nemam vytku. Ze zacatku jsou smrti hezky napadity a tvurci nekolikrat prekvapi, kam vsude toho hada narvaly a kam se muze zakousnout. Problem je, ze se nekonaj naky krvavy jatka, lidi jsou po kousnuti jen otekly, takze narvat sem jiny zvirata mohlo mozna film vic ozivit. Co se tyce hadu, vetsina nastesti nevypada jak gumovy hadice. Skoda ty krapet zdlouhavy prostredni casti, jakmile Samuel hodi hlasku, tak se film pekne rozjede a zacne hrat drsna hudba. Taky meli tvurci pridat vic hororovy atmosfery nebo vtipu a hlasek, ale napinavej a cool je film vcelku slusne. Takle by meli vypadat becka o vsemoznejch premnozenejch a zmutovanejch zviratech, v tomhle zanru je tenhle film fakt king, takze si 4* zaslouzi. ()

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama