Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Recenze (507)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po skvelom mobile prichádza režisér opäť s dobrým (napínavým) akčným filmom. Musím povedať, že je to slušne vymyslené (zavretý v lietadle s hadmi), ale stále sa jedná len o akčnú jednohúbku, na ktorú sa dokážem pozrieť viac krát, ale nikdy ničím neprekvapí. Chcelo by to trošku viac napätia a kvalitnejší scenár a bolo by to moc fajn. Takto je to len fajn. Efekty sú trochu umele ale to moc nevadí.Ma to akcie, hady, hláškujúcich hercov ... ať žije zlata Playstation :-) 65% - 3* ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Je to sice hrozná kravina, ale svým způsobem docela dost sympatická. Film si na nic nehraje a otevřeně se hlásí k tupým béčkům. Navíc je tu slušná kadence drsných a vtipných hlášek, takže nakonec není co řešit. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Upozornění! Během natáčení tohoto filmu nezemřela ani nebyla zraněna žádná užovka! Hadi v letadle by se klidně mohli jmenovat Letiště 2006. Film začíná totiž naprosto stejně jako série známých katastrofických filmů z leteckého prostředí. Bohužel to ale není tak nechtěně naivní jako Airporty ze sedmdesátek, ani vtipně blbé jako filmy od Asylum. Tohle je prostě opravdu špatný film a marná snaha, starej dobrej Samuel Lee to svojí účastí nezachránil. On se po pravdě o to ani moc nesnažil. Celý let se opět odehrává na palubě Boeingu 747 Jumbo Jet a i to jakoby připomínalo stará Letiště.  Neznalý divák bude žasnout nad obrovitostí stroje, protože hrdinové prolézají po letounu paluby, prochází labyrintem chodeb, nákladové prostory a celé letadlo tak spíše připomíná vesmírnýmou loď velikosti Červeného trpaslíka nebo Enterprise... :-) . Hadi jsou na svoji dobu animováni docela slušně, byť místy to trochu drhlo. Po tomhle filmu by si člověk měl dát sérum v podobě nějakého dvojitého panáka, protože těch 101 minut je celkem velké utrpení. Závěr filmu jako vždy patří pobíhajím hasičům, policejním sirénám a chyběl už jen jak já s oblibou říkám - prezident USA u potrhané, stále však vlající vlajky s hvězdami a pruhy. * ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Motherfucker! Načo šetriť hviezdičkami. Takú béčkovú (ALE nie zbytočne parodickú, ale skôr branú s nadhľadom) zábavu sme už dlho nemali možnosť vidieť v kine. Bavil som sa celý čas, smial som sa celý čas. Gore, sex, krv, jedy, opuchliny, hlášky, super herci, motherfucker, humor a hlavne HADY! Veľa hadov. K tomuto filmu sa netreba veľmi vyjadrovať. Stále platí to, že aký máte vzťah k názvu, taký budete mať aj k samotnému filmu. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Vždycky byly béčka(vzhledem k jejich kvalitě bych kolikrát řekla, že až déčková béčka), ale dnes je v Hollywoodu moderní natáčet áčková béčka a já jim to žeru i s navijákem. Jednoduchá zábava, která odsýpá. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +různorodé postavy, hororová atmosféra, akční spád, slušně ozvučené -snad jen škoda, že zde není víc áčkových herců./// V podstatě úplně bezrpoblémovej, zajímavej akční snímek. V rámci béčkových filmů naprosto vyniká a víceméně neudělá ostudu ani v kinech. Film zaujme spoustou zajímavých a nápaditých scén. Snad by se slušelo říct vtipných, protože jsem se dost solidně bavil. Animace hadů nebyla moc dobrá, ale tak nějak to neřeším. Prostě jsem se bavil a to mi někdy stačí./// Celkem 81%/// ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Před filmem jsem si představoval, kam všude můžou hadi chudáky pasažéry kousnout a nutno říct, že tvůrci nezklamali. Jinak slušná zábava pro sešlost po několika pivech a něčem dobrém k hulení. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Děj filmu, motivace hlavních hrdinů, zvraty a rozuzlení by se dalo shrnout do jedné holé věty á to ehm = Hadi v letadle. Když je na celem filmu nejlepší videoklip u závěrečných titulků, tak pak je opravdu něco špatně. Otravné, ukecané, nepřekvapivé, nezajímavé a hlavně absolutně nebrutalní :-) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

S vědomím, do čeho jdu, jsem se....nenasral. Béčko s pár vtipnýma scénama sice nic bonusového nepřináší, ale jako total oddechovka, u které se nemusíte bát na dvacet minut usnout, jak se to podařilo po nedělním obědě mně. posloužit dokáže. Nějaký rozpočet je na hadech znát, jen by mě teda zajímalo, ze které stopečky se takhle po ránu vykutálel SLJ, když ho k tomuto filmu přemluvili. 50% ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Hadi, kteří útočí především na penisy mužů a bradavky žen, mají našlápnuto k nejdebilnějšímu céčku desetiletí. Nevěřím, že byl někdo při natáčení téhle sr*čky při smyslech a co se Samuela týče - že by prohraná sázka? A teď už raději uhněte, protože budu zvracet... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hrozná konina, ale niektoré momenty predsa len dokázali trocha pobaviť. Treba uznať, že celkom šikovný plán, ako sa zbaviť nepohodlného svedka. Stačí pár stoviek hadov, dostať ich do lietadla a o ostatné sa už tie potvorky postarajú... Síce som sa nenudil, pretože to malo spád, ale aj tak sa čudujem, že sa S.L. Jackson dokázal prepožičať niečomu takému. 50/100 ()

k212 

všechny recenze uživatele

Zpočátku velmi vtipné a odlehčené (tak do prvních nápaditých útoků). Pak začne hrozitánsky dlouhá řežba a nerealistické kousky super hadů (skáčou, koušou a žerou ostošest), což je korunováno opravdu hnusnými a bizardními skony cestujících. No a tohle řádění zhruba po deseti minutách zapříčiní, že divákův úžas přejde v hnus a po další deseti minutách v nudu. Zbytek nestojí za nic, protože člověk už jen sleduje hodinky a říká si, už aby to skončilo a je mi jedno jak. Ale kdyby film chtěl zůstat poplatný béčkovým hororovým taškařicím, určitě by umřel nechutnou smrtí i hlavní hrdina a pár hadíků by se vyplazilo vstříc novému osudu, nu škoda. Tedy vlastně to není škoda, alespoň budu ušetřena sledovat něco na způsob Hadi v letadle 7 - poslední útok. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Bezstarostný výlet na Havaj za surfováním změnil jednou provždy Seanu Jamesovi život. Stal se totiž náhodným svědkem vraždy a mocný gangster Eddie Kim rozhodně nestojí o to, aby zůstal naživu. Sean ovšem chce vypovídat před soudem a v doprovodu zkušeného agenta FBI nasedne do letadla mířícího do Los Angeles. Nikdo ovšem netuší, že Kim propašoval do letadla jedovaté hady a škrtiče, kteří se proplazí ze zavazadlového prostoru až mezi pasažéry. A pak začne jít všem o život. Scénář už od úvodu je plný zarážejících nelogičností, které by se daly pominout jen v tom případě, že nám tvůrci naservírují pořádnou smršť v podobě útočících hadů, ale to se nekoná. Dvě řídké scény s hady jsou hodně málo. Film se postupně propadá až do ubohého podprůměru. Závěrečné titulky jsou podle mě lepší, než celý tenhle film. 40% ()

dzej dzej 

všechny recenze uživatele

Čistokrevný popcorňák, ideální na relaxaci po náročné intelektuální činnosti. Svižné, vtipné, neberoucí se vážně, s jedním dobrým hercem, řadou nadprůměrných hlášek a perfektní scénou přistání ("Bůh žehnej Playstationu!"). ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

poctivé a takmer oldschoolové béčko - drsný samuel, pekné letušky, hysterickí pasažieri, pár hlášok, pár smrteľne jedovatých hadov (zväčša juhoamerických, digitálnych aj reálnych), jednoduchá dejová línia, žiadna psychológia, a krásne nadšenecká réžia ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mohol Samuel v rozhovoroch o svojom cool filme machrovať koľko chcel, jeho vznik vzhľadom na tuposť toho, čo vidíme na plátne (ja našťastie iba v televízii), ale neobhájil. Film sa stal kultovým ešte pred tým, ako vznikol, takže fakt, že bublina po jeho uvedení do kín rýchlo splasla, je dôkazom jeho skutočných kvalít. Nemám na mysli umeleckosť alebo hĺbku príbehu, ale jednoducho iba jeho béčkovú zábavnosť, čo bolo to minimum, ktoré sme od filmu očakávali. Ja som ju tu nezachytil. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

"Mother Fucking snakes on a Mother Fucking plane!" To je od Samuela L. Jacksona a celého filmu asi tak všechno. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

To, že je možné hady rozdráždit pomocí feromonů, mi zas tak nemožné nepřišlo. Že mohou vyhodit pojistky, to už trochu za vlasy přitažené bylo, nepovedlo se to ani dinosaurům v Jurském parku. Film mi ale přišel celkem standardně natočený - a bohužel musím přiznat, že i tento Hollywoodský průměr je lepší než dvě třetiny české produkce posledních let. Smutné. ()

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama