Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dešti jde po ulici mladá žena. Když mine posledního chodce, muž, který ji už delší dobu sleduje, ji přepadne a v průjezdu ohrožuje pistolí. Oběť Lisa Robertsová, která se živí psaním komiksů, opouští po této nepříjemné události New York a stěhuje se do malého městečka v horách. Její teta Carol tam má trochu stranou stojící domek, v němž se Lisa ubytuje, aby měla konečně klid na práci. Lisa začíná opět pracovat na příbězích své oblíbené hrdinky Ocelové medúzy. Zakrátko se seznámí s mladým mužem, který se představí jako Randall Atkins. Mladíkovi se Lisa očividně zamlouvá, když se ji ale později pokusí líbat, Lisa zpanikaří a omráčí ho pánví. Pak volá policii. Přijede policejní pomocník Steve Smith, který je na svou funkci u policie patřičně pyšný. Tvrdí, že je Randall nebezpečný, byl ve vězení a má už za sebou případy sexuálního obtěžování. Rád by ho dostal opět za mříže, Lisa ale odmítne na něj podat žalobu. Steve se všemožně snaží dokázat, že Randall dívku obtěžuje, zatímco sám se Lise pokouší přiblížit. Nakonec se na jednu noc stanou milenci. Když Steve usne, Lise volá Randall: Steve ho prý surově zbil, když ho vyslýchal, a prozradil mu, že má v úmyslu Lisu trochu potrápit a pak zabít. Očividně o dívčině minulosti ví všechno. Zděšená Lisa neví, komu věřit (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Courtney Cox v době, kdy jí do Přátel a slávy ještě nějaký rok chyběl. Tady je za malířku komiksů. Pamatuju si, že zakotví někde na samotě, aby měla klid na práci, ale objeví se tam Craig Sheffer, který se chce kamarádit, a začnou se dít věci. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Na poměry filmu, kterej jsem jen tak náhodou zapnul v telce někdy okolo půlnoci je to docela slušné. Koukal jsem na to hlavně kvůli Courtney Cox, která hraje obstojně. Atmosféra je zdařilá a hodně k tomu přispívá to, že mám rád filmy z takovejch těch americkejch buranovů v poušti. Škoda, že film degraduje poslední půlhodinka a Craig Sheffer, který nejspíš přesně postupuje podle příručky "10 rad jak podat katastrofální herecký výkon." ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Tenhle rádoby modrý thriller jsem si před lety nahrál z TV. Jednak jsem měl novou hračku – DVD přehrávač s pevným diskem s kapacitou habakůk gigabytů (tý brďo!), takže jsem nahrával nemilosrdně, padni komu padni, a druhak kvůli Courteney Cox... Monica z eroticky krotkého seriálu Přátelé v odvážných postelových scénách? Vrrr... Sem s ní! No, popravdě, zase tak odvážné to nebylo. Použitelnost pro nějakou tu autoerotiku nic moc ... :-) A samotná zápletka filmu zpracována průměrně, s patřičnou dávkou povinných pitomostí ve scénáři. Ale jak říkám, pokud jste milovníky (nebo pomilovníky...) Přátel a pokud vám zvědavost nedá... Ale žádné zázraky od toho nečekejte. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Mladá umelkyna utrpí na začiatku prepadom a preto sa odsťahuje preč z mesta , zapletie sa medzi dvoch mužov až nakoniec zistí kto z nich je ten čo sa jej snažil ublížiť 3* ()

Reklama

Reklama