Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (222)

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem zatim neviděl, ale s tímto filmem jsem spokojen. Při každém objevení mrtvého mi běhal mráz po zádech a to je celkem základ u hororu. Těch 45% si to vůbec nezaslouží, spíš tak 75%. A tedka koukám do zajmavostí a tam píšou, že "Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba)" tak to mi teda vůbec nesedí mě přišlo, že to zahrála hodně dobře, úplně jsem jí roli věřil. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

» Předmluva: Již chvíli jsem se nepodíval na nějaký horor, tak jsem pro tentokrát zvolil jeden, který mě delší dobu zajímal. » Pozitiva: Zajímavý a ne zase tolik nerealistický námět. Ze začátku opravdu parádně navozený pocit hrůzy a nepříjemné lekačky. » Negativa: Opravdové napětí a hororovitost se vytratila už s druhou polovinou, kde šlo už o dost průměrnou thrillerovku. » Celkově: Rozhodně ne až tak špatně ohodnotitelný horor, který fungoval v rámci děsivosti jen na polovinu. » Subjektivně: Na Jessicu Albu se pokaždé pěkně kouká. » Mé hodnocení: 60% - Hororová, vysokorozpočtová jednohubka, působící místy asijským dojmem, která nenadchne, ale ani zvlášť neurazí. » Viděno: Na Film+. ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč mají američani potřebu točit debilní remaky, které stojí za hovno. Co čekají? Oscara? Za tyhle filmy by měli dostat hovnem do ksichtu. Celý film je špatně. Známé scény z originálu jsou nahrazeny debilními pascénami. Jessica Album je herečka upe uža. Moje prdel oblečená do šatů by to zahrála líp. (1/10) ()

oje 

všechny recenze uživatele

Na roztomilou Jessicu je krásný pohled, ale v jejích ať nových či starých očích bychom marně hledali úzkost. Film není špatně zpracovaný, příliš to ale neodsýpá, scény strach výrazně neevokují a napětí rovněž není silně podáno. Kdejaký kardiak by si tak snímek, založený na zajímavé medicínské hypotéze, mohl pustit, protože křivka ekg se při sledování příliš nerozkmitá. Žádnou kladnou charakteristikou tak film neoslní a kdyby byla stopáž o 30 minut kratší, nezlobil bych se. Kvalitnější alternativou s děsivými vizemi je skvělý Šestý smysl a Ozvěny mrtvých nebo obdobná Hrůza v Connecticutu. Alternativa: Sixth Sense, Stir of Echoes, Haunting in Connecticut, Shutter, One Missed Call. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Oko“ je klasickou ukázkou toho, co to znamená americký remake. Je to vzít něco zajímavého, udělat z toho něco amerického a vlastně se tak postarat o to, aby to zajímavé přestalo být. Film je jen propojením „Šestého smyslu“ a „Nezvratného osudu“, kde se závěr strašně moc snaží o to, abyste s postavami soucítili, ale vy spíš doufáte, že všichni vyletí do vzduhu. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)
  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)

Reklama

Reklama