Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sydney Wells (Jessica Alba) je známou losangeleskou koncertní houslistkou, která v dětství přišla nešťastnou náhodou o zrak. Transplantace očí je její jedinou šancí. Konečně nastal její čas. Po operaci se zdá být vše v naprostém pořádku. Za pomoci lékaře Paula Faulknera (Alessandro Nivola) a své sestry Helen (Parker Posey) se začne Sydney znovu zapojovat do běžného života. Jenže její štěstí je krátkodobé. Začínají se jí zjevovat stínové postavy a děsivé představy. Jedná se o následky operace, nebo si jen její mozek zvyká na zrak a přízraky jsou pouhým produktem její fantazie? Ale co když je to vše skutečnost? Rodina a přátelé začnou pochybovat o její příčetnosti, ale Sydney brzy zjišťuje, že jí její anonymní oční doktor nějakým způsobem otevřel dveře do hrozivého světa, který kromě ní nikdo nevidí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (223)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

TRAPNÝ KONEC a horror to rozhodně nebyl. Pořád nějaké vidiny, já sám jsem měl psychopatických stavů hlavní postavy už plné zuby a osobně bych ji ty oči vypíchnul!!! Pro mne velké zklamání a tak jsem se na ten film těšil. A už vůbec nechápu, proč byl film nevhodný do 18 let??? V poslední době jsou v kinech : horrory : samé sračky !!!! :-( ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Viete čo, nezaradila by som to medzi horory. Bolo to niečo jemné medzi final destination, purpurovými riekami a akousi drámou o slepej dievčine, ktorú hrá Jessica Alba. Ale napriek tomu, že tu všetci ospevujú originál, ktorý som nevidela , tak nemám film s ničím porovnať, mne sa to páčilo. Malo to takú tmavú auru, Alessandra Nivolu, pár naozaj vydarených scén a dobrý scenár, ktorý zas niektorí z neznámeho dôvodu odsúdia. Podla môjho osobného názoru si táto vecička zaslúži tak 70%. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Typický horor pre tupú americkú mládež. Remakovat Oko bol strašný krok pre doteraz skvelých režisérov(ich Ils je 100%-tná záležitost). Film len každou scénou kopíruje skvelý originál a nemá čo nové ponúknut. Totálne bez atmosféry s pár lakačkami, ktoré sú nehorázne predvídatelné. Jessica Alba je strašná koza a dostal som od nej to čo som čakal, nič. Ako som predvídal, zbytočný film. 30% ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

"Utíkejte něco se stane. - Cojé, próč? - Teroristi sem dali bombu. - Aha, rychle všichni utíkejte." Nebýt téhle scény (a celého konce), dal bych možná i tři hvězdičky. Pravda je, že tam bylo na rozdíl od originálu moc zbytečných lekaček (který nelekaly), ale i tak se to jednou vidět dalo. Jinak nutno říct, že se mi to líbilo více než originál, a to jsem odpůrcem remaků, především díky podle mě mnohem líp udělanému vývoji hlavní hrdinky. Upřímně nechápu, proč se Jessica Alba stává takovým terčem posměchu, kdekoli se objeví. Neříkám, že je kdovíjak charakterní herečka, ale žádnou katastrofou rozhodně není. Jsou horší a slavnější :)) ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Tri kľúčové scény (nemocnica, stolička a výťah) temer presne okopírované a napriek tomu ani z desatiny nedosahujúce mieru infarktovosti originálu bratov Pangovcov ma nútia dúfať, že ešte pár takýchto „kvalitných“ remakeov a producenti Hollywoodu pochopia, že majú Áziu nechať na pokoji a nekaziť ju svojim deštruktívnym prístupom. Jediné čo je v remaku Oka na úrovni je hudba. 2/10 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Zlatá malina: Nominace - Nejhorší herečka v hlavní roli (J. Alba). (Petr23)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 69. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Jessica Alba po dobu šesti měsíců brala lekce hry na housle a naučila se základy Braillova písma. (ČSFD)

Reklama

Reklama