Reklama

Reklama

VOD (1)

Matt Dillon a Kate Hudson si užívají líbánky, když u dveří zazvoní Owen Wilson. Měli byste to srdce nechat na ulici kamaráda, který právě přišel o práci i střechu nad hlavou a který slibuje, že je to jen na pár dní? Architekt Carl Peterson chystá svatbu s učitelkou Molly Thompsonovou, dcerou svého nadřízeného. Jako svědka si pozve svého nejlepšího přítele Randyho Dupreeho. Po líbánkách se Carl vrátí do práce, kde ho Bob Thompson očekává s nabídkou. Líbí se mu jeho architektonický návrh na bytový komplex a jmenuje ho hlavním projektantem. Carl se večer setká s přáteli v baru, kde objeví Dupreeho, který tam přespává. Randy se mu svěří, že dostal v práci vyhazov, přišel o byt a hledá si místo. Carl ho pozve na pár dní k sobě. Molly se to sice moc nelíbí, ale nakonec souhlasí... Dupree se v jejich domě zabydlí a místo hledání práce trénuje s dětmi ze sousedství baseball. Brzy se začne chovat u Petersonových jako doma, ruší Carlovo a Mollyino soukromí a působí v domě samé problémy, které vyvrcholí požárem obývacího pokoje. Carl poté Dupreeho vyhodí. Když pak s Molly jede večer na drink, spatří ho sedět v dešti na lavičce. Tentokrát ho vezme zpátky domů Molly, protože je jí Randyho líto. Carl mu řekne, že teď to bude jiné, že musí pomáhat a přizpůsobit se jejich životu. Dupree souhlasí. Uklidí po požáru celý obývák, připravuje snídaně. Zhlédne se také v cyklistovi Lance Armstrongovi a začne trénovat na kole... Bob Thompson mezitím Carlův projekt zcela změní, aby na něm vydělal. Carl je v šoku. Protože Thompson miluje svou dceru, navrhne mu, že by si Molly mohla nechat své původní příjmení. Také ho překvapí, že Carl chce mít v budoucnu s Molly děti, a chce, aby si dal udělat vasektomii. Carl cítí, že ho Mollyin otec nenávidí, žije proto ve stresu, přestane o sebe pečovat a vrací se domů čím dál později. Molly tak tráví čas s Dupreem a postěžuje si mu. Ten jí chce pomoct Carla znovu získat. Jednoho dne ale Molly Carlovi všechno vyčte, pohádají se – a Carl začne svou ženu podezřívat, že má něco s Dupreem... (TV Prima)

(více)

Recenze (268)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten film mě tak nebavil, že mě pak už nebavilo ani to, že je barevnej, tak jsem si hrál s ovladačem a růžně ladil barvy, chvíli byl jen filalovej, pak zase červenej, modrej, jeden by neřekl kolik je barev. Průser nastal, když jsem si během těhle hrátek s ovladačem zahesloval HBO a teď čekám na opraváře aby mě ho odhesloval. No pokud by na HBO mělo jít jen My dva a křen, tak klidně může být dál zaheslovaný. Jediné co stojí za to, je Douglas a ta scéna, kde Kate Hudson je v sexy plavkách na yachtě a volízne toho jednoho obejdu a pak ještě, jak je v tom bílým spodním prádle. Vlastně kdyby ve filmu hrála jenom Kate Hudson a film si ponechal název My dva a křen, bylo by to zábavnější. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neočekával jsem od této komedie zhola nic, už na úkor zdejšímu hodnocení, i když jsem se těšil hlavně na Owena Wilsona, který mi za to rozhodně stál. Příběh v pravdě je neokoukaný a snaží se o novoty, které se mu vcelku daří, ale jediné na kterém film stojí je právě Owen Wilson. Jeho zběsilost, výraznost a všestranost bych chtěl mít. Jako bavič a komediant se mi řadí stále víš a víš a ukázal mi, že i v dnešní době se najde někdo, kdo dokáže diváka u televize pobavit a on ho na oplátku dokáže milovat. Příjemná nezávazná komedie, která si na nic nehraje a i když konec trochu hapruje a příde mi krapet trapný dá se u ní pobavit vcelku dobře a když nebude skvělá tak věřím, že minimálně dobrá určitě. A to za to stojí, ne? --- Počkej tlusťochu, narazil si na mě v den, kdy vydávám sedm druhů kouře. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $54miliónovTržby USA $75,628,110Tržby Celosvetovo $130,431,368Tržby za predaj DVD v USA $41,640,080 //počet predaných kusov 2,264,657/videl v kine: 60%/ ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Wilson ve své obvyklé komediální poloze, v hodně průměrné komedii. Škoda, mohlo to dopadnout lépe. Dillona jako herce snad nikdy nepochopím, ale Hudson krásná jako vždy. A Douglas už je jenom třešnička na dortu. Lance...ness. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Typická mainstreamová komedie, kde víte jak se bude děj vyvíjet, ale mě to prostě bavilo. Herci byli fakt dobří a prostě jsem na něco takovýho měl náladu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. All Cause of You - The 88 ,2. Back of My Hand - Jags ,3. Happiness - Pizzaman ,4. He Can't Love You - The Michael Stanley Band ,5. Got to Be Some Changes Made - The Staple Singers ,6. Funky Cold Medina - Tone Loc ,7. Spanish Stroll - Mink Deville ,8. Spanish Moon - Little Feat ,9. Os Grilos (Crickets Sing for Anamaria) - Marcos Valle ,10. Bust a Move - Young MC ,11. Three is a Magic Number - Blind Melon ,12. Funky Poodle - Wild Horses , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak tohle me teda docela zklamalo. Uvod sice prijemnej a kdyz vlitne Dupree do baraku, tak to parkrat solidne rozjede. Jenze nekdy v 45. minute tohle skonci a celej film se zacne tocit okolo manzelstvi a Dupree je tu nakonec za toho, co pomaha. Jenze i kdyz byl ze zacatku vtipnej, tak mi pak uz lez na nervy a to samy plati v podstate i o Hudson a Douglasovi a fakt sem doufal, ze je Dillon sereze vsechny na jednu hromadu. Co se Dillona tyce, ten mi jako partak k Owenovi nesed, ale hral solidne. Prvni pulka filmu je vtipna, druha je az na par scen opruz, takze jen 3*. A Seth Rogen rulez. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Velice povedenená komedie, ve které se režiséři snažili vyhnout se co nejvíce tradičním klišé a dost dobře se jim to dařilo, nebýt strašně provařeného finále, které je zde navíc umocněné rychlým průběhem...film je skvěle obsazený a ačkoliv byly herecké výkony dobré, vyzdvihuji bavičský potenciál a vtipnost Owena Wilsona, který svým smyslem pro humor posadil komedii o třídu výš. Určitě příjemná záležitost pro deštivé a chladné odpoledne...P.S.-počkejte si na potitulkovou scénu s Lancem Armstrongem...54 miliónů dolarů(rozpočet)/130 miliónů dolarů (výdělek celosvětově) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No, už sem viděl lepší komedie s Owenem Wilsonem, ale ani tohle neni tak špatný, samozřejmě příběh je trošku jetej a je to jedna velká vykrádačka, ale co, kdyz Owen Wilson je zase perfektní, hlavně ze začátku to děsně rozjíždí, pak když chce všchno napravit už je to horší a film dost ztrácí na vtipnosti a svižnosti, ale i tak to ty lepší 3* hodí ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Brutálně podhodnocené. Kate Hudson je tady v nejlepší formě. Tím samozřejmě nemyslím herecké. Hlavní hvězdou je ovšem totální vemeno Dupree. Wilson se na něm mohl parádně vyřádit. Jeho pracovní pohovor je jedním z vrcholů. Skvěle mu sekunduje i ujetý otec Molly. Každou chvíli si to utahuje z manželství a hlavně z manželek. Kdo hledá romantický film bude zklamán, kdo hledá komedii lehce v Rogenově stylu, tak je na správné adrese. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bez ohledu na to, že falický nos Wilson je v roli citlivých rozněžnělých nemotorů už poněkud ohraný, bezradný Dillon, snůška klišé a vyčichlá snaha o humor přinášeli jen nezájem hraničící s apatií.. Dokonce jsem chvíli uvažoval, že to přepnu na stejnojmenný existenciálno-uzenářský artfilm pojednávající o dvou nožkách ostravské klobásy, jenž jsou tři a půl hodiny netečně položeny na tácku hned vedle nastrouhaného, silně aromatického kořenu jisté brukvovité rostliny.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Průměrná až takřka podprůměrná komedie, ze které si zapamatujete to, že Kate Hudson to sekne, Owen Wilson je výborný komediant a že Michael Douglas umí zahrát opravdu všechno. I přesto, že se Owen snaží zachraňovat, co se dá, nestačí na to, aby film utáhl. Jestliže komická rovina v mnoha směrech kulhá, tak romantická se naprosto klátí k zemi. Romantika nefunguje a závěrečný happyend je divákovi naprosto ukradený. Matt Dillon hraje neuvěřitelně toporně a není žádný důvod mít rád jeho postavu, která by měla být tou hlavní. Oproti unylému až trapnému Dillonovi působí Wilson uvolněně a s Hudson by jim to slušelo mnohem víc. Bez scénáře se bohužel hraje špatně a s pár slušnými fóry dobrou komedii nevytvoříte. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalší pozmenený príbeh, ktorý sa bez akejkoľvek snahy dosiahnuť niečo originálne, vezie na vlne tuctových romantických komédií, a kde slovo komédia úplne stráca svoj zmysel a podstatu. Jediným pozitívom bola účasť Matta Dillona, Setha Rogena a záverečný Coldplay [Fix You] . 40%. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Protivnej film, bez vtipů a hrozně dlouhej a nudnej. Myslel jsem, že to bude v pohodě, soudě dle prvních několika minut a úvodních titulků, které prozradily, že se zde objeví třeba Michael Douglas nebo Seth Rogen. Bohužel nebylo, byla to nekoukatelná nuda, která sice měla pár světlejch okamžiků, ale skutečně jen pár. Strašně nepovedený, hlavně po scenáristický stránce. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ty filmy vybírané dramaturgií SA mě zničí. Ačkoli Kate vypadá líp jak její manča, tak rozhodně líp nehraje... A papá Douglas by si už taky mohl dát oraz. Jeníček jakbysmet. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Randolph Dupree je veselý, spoločenský, fajn týpek, ale keď si ho novomanželia Carl a Molly pustia na pár dní do svojho domu spoznajú, že má aj kopec iných vlastností. A nie všetky sú im zrovna po chuti. "My dvaja a magor" nie je nijak zvlášť zábavná romantická komédia, ale niekoľko detailov ju u mňa vytiahlo na solídne tri hviezdičky. Tak napríklad Michael Douglas v jednej z vedľajších úloh, pesnička Train In Vain od mojich obľúbených The Clash a hlavne blonďavý Owen Wilson, ktorý výborne zahral postavu Dupreeho. *** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle že měla být komedie? Pořádně jsem se zasmál jen jednou, a to sice u scénky: "Nejsme televize. Jsme HBO." A tím byly zásoby smíchu vyčerpány. Žádná vtipná scénka, žádná zajímavá hláška, není zde prostě nic, co by mě přesvědčilo, že je to komedie, a když jsem si to pouštěl, tak jsem chtěl vidět nějakou úsměvnou vtipnou komedii, ale té se mi nedostalo. Ano, děj je možná zajímavý, dalo se na to koukat, byla zde i překrásná Kate Hudson a Owen Wilson se snažil seč to šlo, i Michael Douglas byl ve své roli docela zajímavý, ale vtipné to tedy moc nebylo. Ale abych jen tomuto dílku nekřivdil a nehaněl ho, tak musím konstatovat, že koukatelné to rozhodně bylo, ale to je tak vše. Mně tohle jako komedie příliš nesedlo, a to je hlavní kámen úrazu. Já chtěl vidět komedii, a ne pokus o komedii. Takže je to za dvě hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson zase perlí, tady je ale bohužel trochu v pozadí a hlavní roli zde má Matt Dillon. Ten sice taky není špatný, ale z téhlé komedie se dalo vytěžit víc. ()

Související novinky

Captain America 2 jako komedie?

Captain America 2 jako komedie?

08.06.2012

Tak to zřejmě ne, ale nadhled mu rozhodně chybět nebude. Do finálních rokování o režii (Joe Johnston se nevrátí) totiž vstoupili bráchové Joe Russo a Anthony Russo. Ti jsou známí především jako… (více)

Reklama

Reklama