Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V první povídce scenáristy Zdeňka Zelenky Prst a prstýnek se čerstvě propuštěný bytový zloděj rozhodne zásadě změnit svůj život a vydá se za svou dlouholetou přítelkyní – prostitutkou – do lázní, aby jí učinil nabídku k sňatku. Nezmůže se však ani na to, aby zakoupil prstýnky. Zahlédne však v noci klenotnictví a v něm zlaté kroužky. V opilství se silně opře o výlohu a prolomí se dovnitř. Prstýnky sice sebere, ale zahlédne mezi nimi i prst lidský. Je to jeho vlastní a musí být do dvou hodin přišit, jinak o něho přijde. Nakonec je šťastně přišit, i dívka je spokojená a svatba se může konat, ovšem jak odhaduje jeden policista – až za pár let. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jo, kolik žen dovede muže k hrozným činům. Mnohdy i nevědomky leč děje se to. Žádat o ruku svou vyvolenou bez prstýnku je blbé, ale krást ho a přijít přitom o prst ještě blbější. Ten nakonec rozhodl o tom, že zloděje chytili dřív. Prstě za blbost a unáhlená rozhodnutí se platí. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže si ho budu mít na co navlíknout... Takže vezmeš si mě...? --- Ale ten policajt říkal, že za rok či dva :)))) --- Ale já počkám ;) Tomu se říká láska a šťastný konec ()

Reklama

Reklama