Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konečně třetí příběh opět z pera režiséra Zdeňka Zelenky Vražedné překvapení, vypráví o významném kriminalistovi, jenž je doma pod pantoflem a v lázních se konečně těší na kýženou volnost svobodu. Ke své nelibosti zde však potkává svého mladšího kolegu, jenž zde vyšetřuje závažný trestní čin – vraždu. Náš hrdina se chce držet zpátky, do ničeho nezasahovat, přesto ale začne pátrat na vlastní pěst, zvláště když má vedle sebe upovídanou sousedku. Jeden z vážně podezřelých je „jejich“ oblíbený doktor, náš kriminalista má však pro doktorův čin jisté pochopení, neboť povaha doktorovy ženy velice odpovídá povaze jeho ženy vlastní!!! (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No wow, ono se dá z čárového kódu zjistit, kdy byl výrobek koupený, u které pokladny a kdo ho kupoval a kde přesně parkoval?! Včetně detailních kamerových záznamů? Námět byl sice zajímavý, ale logika a reálnost bohužel úplně vyletěla oknem. Dávám průměr, protože mě epizoda vcelku bavila, nejradši bych ale za to stupidní rozuzlení dala hvězdičku maximálně jednu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Miroslav Donutil v mnoha podobách zkrátka jen tak nezklame. Jako kriminalista v lázních taky ne. Mít takovou ženu, tak si to člověk může buď hodit nebo skončit před soudem. Doktor zvolil to druhé a zkušený kriminalista ho odhalil. Já si ale tak říkám, že ženy podobné tomuto předobrazu by díky svým deduktivním schopnostem klidně také mohli působit u kriminálky. A kdyby působily i na výsleších, možná by bylo více rychlejších přiznání. Jinak musím souhlasit s kolegou/kolegyní IvcaSammet, který/á se podivoval/a nad tím, co vše se dá zjistit z čárového kódu. No, že by až tak...tomu se divím též. Případ byl, zřejmě díky stopáži jednotlivých povídek, vyřešen až moc briskně a pachatele nebylo zase tak těžké hledat. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlata Adamovská je sice krásná baba, ale tady bych jí zabil a žádný soudce by mě nemohl odsoudit :P Nejradši bych si dal ještě nášup, kdyby to šlo --- no a proč by to nešlo...?! --- a vlastně proč by to nešlo, když nás nikdo nehlídá... :)))) jj svoboda :P Chudák jeden takové překvapení :))))) Napadlo mě, že bych si ten rýč taky měl koupit...!!! ;) ()

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Jak kolegové píší. Toto už by se na csfd dalo považovat za chybu ve filmu. Nesnáším, když z diváka dělají blbce a za ten čarovný čarový kód bych dal nejradši jednu hvězdu dolu, ale vzhledem k výkonu pana Donutila atd. (a hele mladý Plesl, kterého mám čím dál více rád) jsem to neudělal. ()

Reklama

Reklama