Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bořivoj je zapálený fotograf. Nejraději fotí lesní zvěř. Je tak nadšený a natvrdlý, že nevidí, jak ho jeho žena Kateřina podvádí s hajným a užívá si s ním v lovecké chatě. Aby měl na krásnou Kateřinu po nocích čas, nechá Bořivoje občas něco „načerno“ střelit. Bořivoj totiž není jen fotograf, ale hlavně pytlák. Nepolapitelný pytlák, myslí si o sobě. Střelenou zvěř dodává tajně do místní hospody a za stržené peníze chce koupit lepší fotografické vybavení. Ale žádný digitál, Bořivoj fotí jen na klasický film! Vypráví o tom i na vernisáži v místní hospodě, aniž si všimne, že si hajný a Kateřina smluvili další schůzku. Když pak jde nocí za zvěří a zahlédne v lovecké chatě hajného tančícího v trenýrkách, vůbec ho nenapadne, že by tam mohl být s jeho ženou Kateřinou, a jen tak, naslepo, udělá pár kompromitujících záběrů. Ráno to vypráví doma své ženě Kateřině, ta se zděsí. V lovecké chatě byla přece s hajným ona. Všemožně se mu snaží Bořivojovi zabránit, aby záběry vyvolal. Dokonce na něj vytáhne i pušku… (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fotograf je povídka už trochu přes čáru, kdy Bořivoj je naprostý blbec. Nejprve nerozezná v chat vlastní ženu, pak na něj manželka vytáhne dokonce zbraň a jemu to není vůbec divné. Není divu, že po této zkušenosti mu přijde i normální, že Kateřina jen tak nabančí hajnému, když ho poté potkají na procházce. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LOL době mu dal jak na posedu, v hospodě a pak jeho stará doma :)) NJN parohy nejen v lese, ale i doma, tak to bejvá ;) Jen je divné, že jí nepoznal s tím hajným v chatě ;) Ale to rozuzlení jsem teda nečekal :P Na mordu nebo mezi běhy...? Za nevěru se platí ;) ()

Reklama

Reklama