Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze uživatele Hillock k tomuto seriálu (1)

Cizí kluk (2009) (S06E09) 

Smutnej příběh. Kluk je docela blbej, když vleze do kvartýru cizího člověka. Dědula mu taky mohl vsypat do čaje prášky na spaní a kluk si pak nemusel měsíc sednout. Naštěstí má děda dobré srdce, ale rozumu taky moc nepobral. Mohlo ho napadnout, že když kluk údajně nikomu neschází, že je z děcáku. Tyhle děti holdují alkoholu, lžou, kradou a dělají všelijaké lotroviny. Kevinovi alias Ondrovi čouhají z očí lumpárny. Já bych ho nevzal do bytu, i kdyby bylo venku třicet stupňů pod nulou. Leda bych ho přikurtoval k topení, aby mi nezdrhnul s něčím cenným. Hraje ho Adam Mišík. Přiznám se, že jsem to zjistil až z titulků. ()

Reklama

Reklama