Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

honajz 

všechny recenze uživatele

Úroveň jednotlivých povídek je značně nevyrovnaná. Některé jsou velmi dobré, jiné průměrné, mnohým chybí pointa nebo větší pointa, některé jsou strašné. Donutil jen dokazuje, že je hercem jednoho výrazu, a když má zahrát něco mimo svůj rank, je na něm vidět ono technické herectví, kdy se úporně snaží vypadat, že hraje, ale současně nevypadat trapně. V podstatě souhlas s komentářem eileen. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Na úvod chci říct, že Donutil je můj šálek kávy a považuji ho za jednoho z nejlepší bavičů, řečníků, herců všech dob. Cyklus 3+1 nebyl vyjímkou. V podstatě všechny ty jeho historky z různých Talk show (Na kus řeči), teď proměnil na plátno v 21. dílném cyklu. Pro mě, tak vznikla série vtipných scének, které hodnotím vysoko 75% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je podľa môjho názoru nadmieru talentovaný herec, výborný rozprávač, ale len priemerný komik. Niekoľko epizód z tohto jeho projektu som mal možnosť zhliadnúť a vôbec to nebolo až také zlé. Svojim podaním mi to hodne pripomenulo starú reláciu, rovnako zloženú zo zábavných historiek zo života, - "Bakalári". Jednoduchá televízna produkcia, ktorá je určená nenáročnému, ale nie úplne konzumnému, divákovi. Matematicky by to malo byť: tri plus jedna rovná sa štyri. Ja túto rovnicu upravím, tak aby to bolo objektívne zhodnotené: tri mínus jedna rovná sa dve hviezdičky. ** ()

henrykz 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil se nevnucuje a má příjemné vystupování. Je charismatický, působí sympaticky a své role umí zahrát. Tento pořad mám rád já i moje mamka. Přiznávám, že některé epizody jsou slabší (hoodně), ale jinak se jedná o vyrovnaný cyklus. Zpestřením jsou i různí herci a ne jako v Comebacku, kde tu vedlejší roli hraje vždy jeden herec. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Story alá legendární Bakaláři. Donutil je famózní, ikdyž ty motivy se opakují a on také a celé to je spíš pro starší generaci, která ty Bakaláře opravdu pamatuje. Některé díly jsou doslova nudné, ale Donutil je prostě pan herec a ve své kategorii asi snad i nejlepší v republice, takže ty hvězdy jsou za něj. ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Natáčelo se v Českém Krumlově. (rakovnik)
  • Díl Hory se natáčel ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)

Reklama

Reklama