Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

3+1 =3, ale s odřenýma ušima. Miroslav Donutil totiž ovládá pouze tři komediální polohy, které v jednotlivých povídkách pravidelně střídá. Napoprvé je to skvělé, ale časem to začne trošku nudit a kdybych viděl všechny díly, tak bych patrně matematicky prokázal, že 3+1=2. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Pamětníkům televizního vysílání nejspíš Donutilův cyklus televizních povídek připomene kdysi mimořádně populární pořad Bakaláři. Lepší televizní průměr, Donutil je, myslím, lepší herec než autor. Celkový dojem: 60 %. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Jeden čas bylo v TV PŘEROSÁKOVÁNO, teď je éra upoceného baviče NOVOTNÉHO a krkovičky DONUTILA. Nepopírám jeho některé kvality, ale zas tak pokakanej z něj nejsem. Lepší průměr. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je podľa môjho názoru nadmieru talentovaný herec, výborný rozprávač, ale len priemerný komik. Niekoľko epizód z tohto jeho projektu som mal možnosť zhliadnúť a vôbec to nebolo až také zlé. Svojim podaním mi to hodne pripomenulo starú reláciu, rovnako zloženú zo zábavných historiek zo života, - "Bakalári". Jednoduchá televízna produkcia, ktorá je určená nenáročnému, ale nie úplne konzumnému, divákovi. Matematicky by to malo byť: tri plus jedna rovná sa štyri. Ja túto rovnicu upravím, tak aby to bolo objektívne zhodnotené: tri mínus jedna rovná sa dve hviezdičky. ** ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Rádoby bakalářský cyklus, kterému chybí především kvalita a pestrost. Znalcům a pamětníkům ovšem i losování matesa:-) ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Není to zas až takové zlo, navíc scéna, kde je Donutil převlečený za Eltona Johna, mě fakt dostala do kolen! :D ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +tři příběhy, mnoho herců -mohla být lepší hudba/// Rád bych ohodnotil film samotný, v němž je každá ze tří povídek něčím zajímavá nebo vtipná. Bohužel se však musím trošku pozastavit nad něčím s čím jsem se na ČSFD ještě nesetkal. Nevím jistě jestli tento triptych nemá více pokračování, ale já jsem viděl tří úplně jiné povídky s jinými herci, než jaké uvádíte v profilu tohoto snímku. První z nich se jmenovala Šerif (70%) a v ve vedlejších rolích byly: Libuše Šafránková, Jaromír Dulava, Svatopluk Skopal a další. V Druhé povídce s názvem Armando (60%) hrála Simona Stašová, Otmar Brancuzský, Jaroslava Obermaierová a Vlastimil Zavřel. A v poslední povídce Kapitán (80%) se objevili Jana Švandová, Eva Holubova, Miroslav Vladyka, Jakub Prachař a další. Pro zajímavost se všechny příběhy točily kolem sázek. Teď mi ale řekněte kde je zakopán pes? No každopádně jsem se docela bavil a přikloním se ke 4*. Další viděné povídky: Paternita (75%), Stella (70%), Majordomus (65%), Hajzlík (80%), Výlet (65%), Reparát (70%), Dárce (60%), Duet (85%), Infarkt (75%)./// Celkem 70%/// ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Když hrál v Brně, měla jsem Donutila ráda. Divadlo má tu nepopiratelnou výhodu, že vám neleze domů. Televize to činí a stále přepínat, protože na mě "pro změnu" juká Donutil, to je děs. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi slabě natočené a zhusta přehrávané povídky, ve kterých je velmi často dramaturgie tak slabá, až jsem byl z celého toho veletoče zmatený. Ráz vyprávění postrádá návaznost a smysl. Některé povídky mají v námětu potenciál, anebo jsou autentickými prožitky ze života Miroslava Donutila, ale tvůrčí neschopnost je oživit do nekřečovité podoby, je vskutku politováníhodná. Na této (ne)komediální slátanině mě neoslnilo vůbec nic a po zásluze ji házím do odpadu. Měl jsem s tím dost dlouho trpělivost a pořád doufal ve zlepšení, ale to se ani po několika dílech, nestalo. Mé hodnocení: 0% ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Většina povídek je naprosto strašná, až trapná a z velké části proto, že v hl. roli hraje M. Donutil. Naprosto nechápu, kdo co na něm vidí, vtipný není, hrát neumí (podle mého mu sedí pouze role podobného ražení jako v Pelíškách), co se týče jeho práce v dabingu, to raději pomlčím. Jeho úspěch tkví dle mého v tom, že převyprávěl národu pár zážitků s Frantou Kocourkem a už skoro 20 let "perlí" v ND jako Trufaldino, ale to jsem malinko odbočila. Jednoduše, na pár těch povídek by se možná i dalo koukat, ale výkon hl. představitele často strhne i celkem kvalitní televizní scénář úplně do háje. Dost bylo Donutila!!! ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

V současné době, která kvalitním humorem na obrazovce zrovna nepřekypuje, působí tato Donutilova one man show jako přijatelný kompromis. Některé povídky jsou vtipné více, některé méně, jiné zcela trapné. Nekončící série převleků hlavního protagonisty obdivuhodná. A navíc ta plejáda výborných herců. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Nekonečný opruz x krát týdně, x krát za rok nebo aspoň mám ten pocit. Prostor, který nesympatický, arogantní Donutil v ČT dostal, je pro mě nepochopitelný. Ze Sluha dvou pánů jsem taky odešla, takže správně, jsem ta jediná bílá vrána, která ho snese pouze v Pelíšcích. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Donutilovská pohoda na nedělní večer. Teď ještě vybrat "To nejlepší z Donutila".__________ Po závěrečném triptychu (Dovolená) snižuji hodnocení - odkdy cyklisté vozí na cyklodovolenou v báglech na kolech nažehlené košile??? ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jo bez noťasu je člověk nucen se snížit i na úroveň běžného konzumenta televizních programů. Nicméně i ten běžný televizní program občas nabídne něco, co nepatří přímo do odpadu. Jedním z těchto příjemných překvapení je pro mě 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem. Neviděl jsem sice všechny díly, ale minimálně 7 už ano a proto si dovolím hodnotit a komentovat. Donutil je výborný herec, o tom netřeba spekulovat, ale jeho herecký potenciál je podle mě ještě o něco bohatší než ukazuje tady. Přece jenom převládají povídky, kde je Donutil svůdník a balič mladých a pěkných žen, neškodilo by proto občas zahrát i roli nějakého pobudy, zloděje nebo agresora. Celkově mě to ale baví, dost povídek je super, ale jsou tam i slabé, proto jen 4 hvězdy. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Téma Hypochonder je určite vďačná, ale zápletky všetkých troch poviedok boli v podstate rovnaké - rôzne variácie vzťahu muža so ženou. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Úroveň jednotlivých povídek je značně nevyrovnaná. Některé jsou velmi dobré, jiné průměrné, mnohým chybí pointa nebo větší pointa, některé jsou strašné. Donutil jen dokazuje, že je hercem jednoho výrazu, a když má zahrát něco mimo svůj rank, je na něm vidět ono technické herectví, kdy se úporně snaží vypadat, že hraje, ale současně nevypadat trapně. V podstatě souhlas s komentářem eileen. ()

Reklama

Reklama