Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V hlubokých chladných vodách Japonského moře se americká ponorka stala obětí nečekaného útoku. Přestože radar nic nezaznamenal, komandr Hable si je zaručeně jistý, že zahlédl nepřátelskou ponorku těsně před útokem. Když se to snaží na základně vysvětlit, je považován za blázna a zbaven funkce, pro velice tajnou misi jej však povolají zpět do služby a rozhodne se, že odhalí tajemného fantoma. (Intersonic)

(více)

Recenze (30)

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale přijde mi, že i když je nějaký film celkem ucházející, tak pár lidí ho potopí a ostatní se nechají strhnout davem a svýma rádoby vtipnýma komentářema akorát odrazují ostatní, kterým by se mohl líbit... Já mám svojí hlavu a ta mi říká, že tenhle film odpad nebo lidově řečeno sračka, rozhodně není! ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Televiznímu filmu bych klidně odpustil méně zapálené herecké výkony, třeba i ty mizerné triky... Ale ať mi nikdo neříká, že byl scénář tak tupý (telenovelové dialogy, absurdní psychologie, nepatřičné hlášky) a režie tak nevynalézavá, protože si to producenti nemohli dovolit zaplatit... Na světě je spousta schopných hladových scénáristů a režisérů, kteří čekají na příležitost, třeba i u filmu s takovýmto rozpočtem... No a to co předváděli herci v čele s velkým Adrianem Paulem - radši nekomentovat... 10% ()

Reklama

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, to bylo něco tak strašnýho. Myslim, že tvůrci věděli o ponorkách asi tak to, že plujou pod hladinou. K tomu ty fakt příšerný triky a neherectví... Koukal jsem asi od půlky proto, abych se alespoň dověděl, co že ta ponorka má bejt zač. Tohle už fakt ani neni nechtěná komedie. P.S. Tomahawky jsou protizemní, ne protilodní střely. Když už tak Hapoony. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Jasně, není sporu o tom, že tohle je těžké béčko. Béčková režie, béčková výprava, béčkoví herci. Ale vyloženě špatný film to není. S peckami jako Krvavý příliv nebo Hon na ponorku se to samozřejmě nemůže ani zdaleka srovnávat, ale přesto - kdo má rád věci jako JAG, ponorkové a vůbec válečné filmy apod., neměl by se nudit. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Hodně mizerný ponorkový laciný TV film - kvality éé. Amíkům už musejí docházet seriózní nepřátelé, takže si vymysleli nezachytitelnou ultramoderní ponorku z KLDR, která potápí ponorky USA a Japonska. Po 95% filmu kapitánovi US ponorky pořád někdo ubližuje, admirálem počínaje a zaujatými kariéristickými důstojníky konče, až povolán k záchraně ponorky v hodině dvanácté vypustí pár střel, potopí všechny nepřátele a stává se národním hrdinou. Kvalita triků je tak na úrovni patnáct let staré počítačové hry a scénář je slabý jako 3x převařený severokorejský čaj. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=VPdbwn7mzdo ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama