Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lilly je mladá žena, která vidí svět černobíle, je jen dobro, nebo zlo, nic mezi tím. Živí se opravami starých panenek a je velmi romanticky založená. Jednoho dne ji zastihne zpráva, že její milovaný strýc a kmotr Gianni z Benátek zemřel. Lilly je smutná, měla ho ráda a jako dítě s ním strávila mnoho příjemných chvil. Nyní odjíždí na jeho pohřeb. Rodiče ji doprovodí na nádraží a mezi sebou si řeknou, že jí měli již dávno prozradit jedno velké rodinné tajemství. Ale ani nyní to neudělají... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (5)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jediné co vás na téhle až na dřeň nudné limonádě bez nápadu upoutá, není "sexy" ex"Rex" Gedeon Burkhard (toporný, ale netopořící), ale hodně okatá hudební vykrádačka Rachel Portmanové a její čokoládové skladby číslo čtyři - Vianne Sets Up Shop, která se mimochodem do Benátek nacpaných prachatými němčoury hodí jako Barbra Streisandová do Playboye. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Červená knihovna podle všech pravidel. 1) Primitivní předem jasný děj i zápletka, nádherné prostředí Benátek, béčkoví herci._____ 2) Německý elegantní hrabě de Peyrac s ďolíčkem v tváři místo jizvy 36letý Gedeon Burkhard (hrabě Francesco) a 29letý Lucas Gregorowicz (Lillin kamarád Rolf) nabízejí trochu (ne moc) potěchy pro oko, které to dokáže ocenit._____ 3) Pozor, veliký spoiler! Prozradím vám, jak to dopadne. Láska nakonec vyhraje. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Legrační pohádky s dobrými (hned několika) konci. Ale co jiného čekali diváci, kteří se dokoukali na tento film až do konce, a pak tu nadávají na všechno, co viděli? Mně na tomto žánru nejvíc vadí, že se v určitý moment začnou hrdinové filmu chovat jako pitomci, a to jen proto, aby mohl děj pokračovat tím správným směrem. I přesto, pro mě dobrý relax v dnešní pohnuté době. ()

Reklama

Reklama