Reklama

Reklama

Enya: The Video Collection

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební
Velká Británie, 2001, 88 min

Obsahy(1)

1. Orinoco Flow
2. Evening Falls
3. Storms in Africa
4. Exile
5. Caribbean Blue
6. How Can I Keep From Singing
7. Book of Days
8. The Celts
9. Anywhere Is
10. On My Way Home
11. Only If
12. Only Time
13. Wild Child (rotel)

Recenze (13)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Enya má prostě tu nejbáječnější a nejpohodovější muziku, jakou si umíte představit. Pohádková mystika z toho přímo sálá... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

The Greatest Songs of Collection Enya. Parádní a nejlepší Enya, tak jak ji známe z jejích úspěšných singlů, viz Orinoco Flow nebo Carribean Blue. Irský folklor zpívaný nejen v angličtině ale i třeba v galštině a latině. Uklidňující mystická hudba někdy beze slov, hudba, která vám vždy pozvedne náladu a naladí na skvělou vlnu. Stačí jen, přátelé, zavřít oči, zaposlouchat se a nechat linout ty kouzelné tóny do vašich uší:-) ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Enya působí v klipech sice prkenně, ale je atraktivní a její písně jsou pohlazením po duši. "Sail away, sail away, sail away..." (392.) ()

Dino07 

všechny recenze uživatele

Mám rád Enyu a její hudbu, jenže zde hodnotím převážně vizuální stránku videoklipů, které by samostatně obsáhly hodnocení od jedné až po čtyři hvězdy. Na sklo malované "Orinoco Flow" a "Caribbean Blue" jsou opravdu kouzelné. A mystický "The Celts" atraktivně vtahuje diváka/posluchače do středu keltské komuny. Jenže např. takový "Exile", který obsahuje scény ze Zelené karty, mě vůbec nedokázal zaujmout. 70% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v podání dalších světově známých interpretů vydala i Enya své videoklipy a nutno dodat, že až při shlédnutí kompilace si člověk uvědomí, jak příjemná záležitost to je. ()

AweDuckling 

všechny recenze uživatele

Hudba je výborná, pro mě naprostá srdeční záležitost - Enya snad odjakživa patří mezi moje největší oblíbence. Ale její samotné videoklipy jsou svou vizuální formou kvalitativně docela proměnlivé. ()

Reklama

Reklama