Reklama

Reklama

Kontakt

(studentský film)
  • USA Contact (festivalový název)
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
Česko, 2003, 8 min

Obsahy(1)

Dvourozměrného mužíka překvapí setkání s trojrozměrným, postupně se snaží prohlédnout si jeden druhého a hledat, co by je mohlo spojovat. Ale stále více zabředají do nalézání odlišností a z toho plynoucí nenávisti. (Snorlax)

Recenze (6)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nemám rád nepovedenou 3D modelovanou animaci (technicky vzato ne nepovedenou, ale takovou, která je levná a pokud nemají tvůrci k dispozici rozpočet nějaké malé africké země s penězi z černího banánového trhu navrch, tak pak ohyzdně nepovedeně vypadá téměř každá). Ovšem ještě víc nemám rád kombinaci 2D (v tomhle případě navíc ručně dělané!) animace a 3D modeláže (opět, to funguje jen při obrovském rozpočtu, zdravíme Nebeské jezdce Mamorou Oiišiho). Tohle má oboje, ale naštěstí měl autor dost soudnosti a dokonce se mu z mínusu povedlo udělat plus, sice to pořád není nápad jež by zasloužil odměnit podrbáním za ucho, ale letmý hod půlky piškotu by si zasloužil. [ Famu ; nejspíš ročníková práce] ()

snob 

všechny recenze uživatele

Moc hezký nápad, moc hezké zpracování a krásný konec. Jen toho násilí tam nemuselo být takové množství. Řezat se a řezat. ()

Schobul 

všechny recenze uživatele

Martin Duda umí s 3D i 2D. Krásný příklad protikladů, které se přitahují, ale také odpuzují. Zajímavá tečka za večerem animovaných snímků. ()

Reklama

Reklama