Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Válka ve Vietnamu skončila před čtyřmi lety. Ronald Reagan oznámil svou kandidaturu na post prezidenta. Mezitím vojenská základna Qangattarsa. Dávno zapomenutý vojín Rudy Spruance byl přeřazen do těchto končin nekonečného ledu, kde se zastavil čas. Armáda ale přece nedělá chyby. Jak putoval jednou vojenskou nemocnicí za druhou, a ty byly v době války plné nemocných vojáků a na úřední záležitosti nebyl tolik čas, takže se lehce stalo, že podle dokumentů vlastně neexistuje. Jedna malá úřednická chybička... Dokáže znovuobnovit svou ztracenou identitu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čakal som trochu inú srandu. Povedal by som že ku komédii má veľmi ďaleko. Ja som si ten film chcel pozrieť práve preto, že to bude super komédia s Jimom Levensteinom. Jedinú vtipnú scénu si vybavujem hneď na začiatku, keď hlavného hrdinu poštípal Vietnamský hmyz. Tých pár vtipov z filmu komédiu nerobí. Je to taká mysteriózna psycho dráma. Máme tu neuveriteľný príbeh o izolácií, vietnamskej vojne, zodpovednosti, láske, šialenstve a ľuďoch celkovo. To všetko v kulisách nekonečného polárneho dňa a noci. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tempo je také pomalé, že väčšina podivnej komédie nefunguje. Zdá sa, že jemnosť, ktorá vychádza z postáv, infikuje film. Snaží sa to byť vtipné, ale zlyháva. Potom pridáva drámu, ktorá akoby z ničoho nič vyšla. Žiadny z žánrov nefunguje a jeho obsah väčšinou klesá. 4/10 ()

davidek 

všechny recenze uživatele

čekal jsem trochu jinou srandu. film mě trošku překvapil. Řekl bych že ke komedii má hodně daleko. Těch pár vtípků z filmu komedii nedělá. Dám tři, ale je to spíš 3 1/2* ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Žádná komedie, žádné drama, žádná romantika. Zcela nenáročný příběh z vojenského prostředí jedné základny v Grónsku tak trochu vyznívající jako M.A.S.H. Fanynky Jasona Biggse přitáhne jeho účast v hlavní roli, ale nic zvláštního se očekávat nedá. Určité zábavné dějové charakteristiky tu sice jsou, ale jinak film působí cela odpočinkovým dojmem na běžné nedělní odpoledne. ()

Spike86 odpad!

všechny recenze uživatele

Film o ničem, volovina, sám se divím, že jsem to dokoukal. Děj žádný, bídný scénář. To jaký je to paskvil dobře dokumentuje, že k prostředí vojenské základny v Grónsku hraje country hudba. ()

zanvalzans 

všechny recenze uživatele

Bieda!Mohlo to dopadnúť horšie,nebyť komického zabávania sa vojakov.Film sa snaží byť tajomný,čo mu rozhodne nevychádza.Je to len zasnežená základňa s utajovanou polomarnicou na armadnych mrzákov. ()

Reklama

Reklama