Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsou tady prázdniny a Littleovi si balí kufry a tábornickou výbavu, aby se vydali do divočiny. Chtějí strávit dovolenou na chatě u jezera Garland. Malý myšák Stuart u toho samozřejmě nemůže chybět, možná se dokonce těší nejvíc z celé rodiny. Ale současně je napjatý. Vždyť sotva dokáže ovládnout vzrušení při představě dnů strávených uprostřed nádherné přírody, plných slunce a veselé zábavy. Záhy však zjistí, že v lese okolo chaty rozhodně není vše v pořádku, a navíc zaslechne historky o záludném monstru, které ovládá les železnými drápy a děsí všechny jeho obyvatele. Ti mu neřeknou jinak než „Netvor“ a Stuart je tak vylekaný, že se lesu začne vyhýbat. Situace se změní, když se ztratí jeho věčně vystrašená kočičí kamarádka Snížek a myšák se dozví, že ji zajal Netvor. Rozhodne se ji zachránit a vymyslí plán, v němž nepůjde ani tak o sílu, jako spíš o chytrost. S pomocí přátelského tchoře Reeka se vydá do lesa na odvážnou výpravu, která nejen pomůže na svobodu Snížkovi, ale zbaví strachu všechna lesní zvířata... (TV Nova)

(více)

Diskuze

Toniwolf

Toniwolf (hodnocení, recenze)

Souhlas. Fakt mě zaráží jak na celém tomhle webu "dospěláci" komentují dětské filmy. S prominutím ... tomu nerozumí. A co na to teda čučej když je to pro děti ...! A tohle je opravdu pro děti ne jako filmy rádoby pro děti jako Shrek. Z toho nemaj děti nic, ale "dospěláci" se u toho baví.

Dělník

Dělník (hodnocení, recenze)

Jak to můžete hodnotit jako odpad?! To není film aby jste si u toho honili *uráky! Takže pokud vám to studentíci nic nedává, je to tím, že to je pro děti a ne pro blbce.

Reklama

Reklama