Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když v noci strážník Brick Bardo projíždí lesem, je informován o jakémsi zříceném meteoritu. Vzápětí je v lese napaden místním sedlákem, který ho nakazí mimozemským virem, jenž pochází právě z meteoru. Virus se začíná rychle šířit a dělat z nakažených zabijácké stroje. Může tuto nákazu vůbec někdo zastavit? (Chupacabre)

Recenze (5)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Typická píčovinka od mistra trashe Pyuna. Když však vezmu v úvahu jakým množstvím sraček nás v posledních letech doslova zahltil, tak mi tohle vychází jako ještě celkem snesitelný a přijatelně zábavný zetko na relativně originální téma. I když netvrdím, že jsem neviděl i lepší.50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna povedený film, který se snaží sic co to dá stavit na atmosféře, která tu ale jaksi chybý. Film je točený jako Blair witch(ruční kamerou) a tak se celý snímek odehrává na jednom místě a to v autě. Auto furt někam jede (zdálo se mi že jede furt dokola) mezi nějakou cestou. A občas mezi tím kecáním a ježdění se změní řidič(protože s tím předešlým se něco stane) a pak se zase jede. Úplně jednoduchý příběh, navíc děsně napsanej a nezáživnej. Nedopoučuji v pozdních hodinách, může se klidně stát že než film skončí(něco málo přes hodinu)usnete. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejenom že se mi tento kousek nedařilo dlouho sehnat, ale po jeho zhlédnutí si říkám, proč jsem jej vůbec ve své sbírce tolik chtěl, když za moc nestojí. Naštěstí i já mám kamarády, kteří seženou opravdu téměř cokoliv a hlavně díky nim se má sbírka poměrně rozrůstá i o těžko sehnatelné „zboží“. Nicméně tento found footage kousek za tu námahu nestojí. Nemám tento subžánr rád, přesto jsem chtěl dát režisérovi šanci. Albert Pyun ale nikdy nepatřil a už nejspíš ani nikdy patřit nebude mezi dobré režiséry. Jeho tvorba má většinou podprůměrnou kvalitu (čest těm několika výjimkám) a ani tady tomu nebylo jinak. Prvních cca deset minut bylo ještě zajímavých. Počáteční šíření nákazy bylo sice spíše humorného rázu, ale atmosféra sebou přinesla malou špetku toho mrazení ve formě noční jízdy autem po lese, kdy pln očekávání ani nedudáte, co se začne dít na obrazovce. Jenže ve chvíli kdy za volant usedne mladá dívka, započne nekončící nuda. Málem jsem se doslova uzýval k smrti. Její neustálé ježdění tam a zpět po cestě, křičení a šum vysílačky mi pochvíli začali nehorázně lézt krkem. Když už jednu a tu samou dřevěnou bodu míjela asi po sedmé, měl jsem chuť to prostě vypnout. Navíc většinou čumíme jen přes čelní sklo auta, kde se toho moc neděje, jen se občas na scéně objeví těch několik nakažených, ozve se ženský řev, otočí volantem a zase jede na druhou stranu a tak pořád dokola. To bylo vážně velké terno. A když už konečně očekáváte srdceryvné finále, nastane střih a naběhnou desetiminutové závěrečné titulky. To si snad Pyun dělal prdel ne. Ne, nedělal. Infection je podprůměrnou záležitostí, která má asi dva – tři světlejší okamžiky, jinak je to strašný opruz. Céčko jak vyšité a jen další důkaz pro mou maličkost, že má nechuť k found footage je zcela opodstatněná. 30% ()

Reklama

Reklama