Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Dokuro-chan je andílek pocházející z budoucnosti. Se svým kyjem Excalibolgem přichází ochránit školáka Sakuru, jehož se chystá zabít jiný anděl – dívenka Sabato-chan. Sakura s pedofilními sklony totiž v budoucnu vynalezne způsob, jak zachovat všechny dívky ve věku 12 let a tomu je třeba zabránit! Bůh tedy vysílá vraždící andílky, kteří mají Sakuru zabít dříve, než dokoná své dílo a z ženského pokolení stvoří zástup roztomilých školaček. Dokuro-chan se jeho vůli vzepře – je totiž přesvědčena, že tomu lze zabránit i bez zabíjení Sakury. A ačkoliv Dokuro-chan Sakuru chrání, i tak jí občas ujedou nervy a milého školáka mázne přes hlavu palicí, která umí život brát, ale i vracet. Sakura má navíc kromě neustálého umírání i jiné problémy – tentokrát milostné. Doma má sice spanilou Dokuro, jeho však láká spíše spolužačka Schizuki… (Natascha)

(více)

Recenze (47)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zhruba dvě minuty po začátku prvního dílu jsem se začal řezat smíchy a vydrželo mi to až do konce dílu posledního. Úvodní titulky patří do truhličky se zlatou rytou destičkou "best of perversion", a zbytek seriálu na tom není o moc "hůř". A když napíšu, že po tomhletom už fanouškům anime nikdo nemůže věřit, že nejsou pedofilové, těžko vás můžu přesvědčit o tom, že sex v Dokuro-chan není to hlavní, dočkáme se i pěkně ujeté politické satiry, freudovské verze Kafky a ještě něčeho navíc. Nicméně přesvědčování a vysvětlování je na nic, TOHLE SE MUSÍ VIDĚT!!! A hlavně slyšet... Největší anime úlet, jaký jsem viděl; podle mě by si zasloužil pořádný a v duchu seriálu švihlý konec, ne ten co je k dispozici, ale člověk holt nemůže mít všechno co chce;) Pokud to nebude první anime co v životě uvidíte, garantuju vám p(r)ožitek vyjádřitelný hodnocením 90%. PS:Dost pomůže, když si na wikipedii projdete sekci "trivia", spousta sov, které nejsou tím čím se zdají být, pak ukáže svou pravou tvář;) A to je opravdu všechno, tak piru piruuuu!:)) ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Najväčšie prekvapenie tohroročného (2005) Comics Salonu mi prichystal miniseriál Bokusatsu tenshi Dokuro chan (v preklade Anjelik Dokuro palicujúci na smrť). Jeho hrdinom je stredoškolák Sakura, ktorý jednoho dňa zistí, že sa mu v izbe zabýval anjelik s telom (ako inak) sexi teenagerky. Čo by pre hormónmi nabitého adolescenta nemuselo byť zlé, keby....keby ho Dokuro každú chvíľu neovalila svojím miláčikom – kyjakom Excalibolgom tak, že zo Sakuru vyletí viac krvi než bolo možné vidieť v Dome padajúceho lístia v Kill Bill 1. Dôvodom pobytu tejto sadomaso nymfy u Sakuru je to, že v budúcnosti má Sakura vymyslieť (vďaka svojmu pedofilnému zameraniu) elixír mladosti, vďaka ktorému všetky ženy vyzerajú fyzicky na 12. To sa samozrejme nemôže páčiť Najvyššiemu a tak posiela druhého anjelika Sabato chan aby Sakuru navždy zbavila bolesti žitia. Lenže Sakuru chráni práve Dokuro . Toľko na úvod do deja jedného z najuletenejších anime, ktoré som videl. Je to mix extrémneho násilia, humoru a teenagerskej erotiky, ktorý ocení temter každý. 10/10 ()

Zíza odpad!

všechny recenze uživatele

Nevtipné, bez cíle (pokud jím není co nejvícekrát rozmáznout hlavu hlavnímu hrdinovi), nudné. Ne, nemám ráda Dokuro-čan a nikdy mít nebudu. Naprosto zbytečné dílo. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Škoda, že seriál má jen 8 krátkých epizod. Postavičky tohoto šíleného a třeskutě zábavného anime si nelze nezamilovat. Vedle trojice perverzních andělů Dokuro-chan, Sabato-chan a Zakuro-chan exceluje uřvaný, neustále mučený, zabíjený a reinkarnovaný Sakura-kun, jeho školní láska a trhlá zvířena v podání Opičáka a Psiska :-) Pipiru piru piru pipiru pi! :-)) ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Tak napodruhé už mě to teda dost neba. P.S. na takhle infantilní anime dát písničku s tak dobrou melodickou stavbou a odpichem je dost škoda. ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Poprvé mi první dvoudíl díl přišel opravdu střelený a vtipný, ovšem zbylých šest epizod už za moc nestálo, jelikož s výjimkou několika světlých okamžiků jsou v nich střelenost i humor hodně jednotvárné. Podruhé už nepobaví ani první část. Nuda. Nejlepší pasáží je úvodní znělka. 3/10 ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokuro-chan je prostě andílek... který vás totálně rozseká na sračky.. ale s úsměvem na tváři ! Parádní ujetost, která je hodně úchylná a ještě více brutální, ale zároveň více než zábavná. Animace je na naprosto špičkové úrovni, k tomu si připočtěte naprosto super ksichty a mám za to, že s tímhle kouskem nemůžete sáhnout vedle ! ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

A prvnich pár minut je tak mírumilovných.... pak se ve vás probudí vaše lepší, úchylné a zvrhlé JÁ a vám nezbyde nic než se chechtat až vám vyhrknou slzy. Bohužel, Dokuro funguje pouze na prvni shlednutí. Takže snižuju na 70% ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4-dielne Ecchi Bokusatsu tenshi Dokuro-chan nie je anime až tak na zahodenie. Určite to nie je štýl, na ktorý sa často pozerám i keď ecchi mi nevadí ale som proste zvyknutá na iné animáky a takéto nezvyknem vyhľadávať. Ale aj napriek žánru som sa dáko dopracovala k tomu a seriál si ma získal vtipnosťou spojenou s morbídnosťou a tú mám v anime rada, takže dávam lepšie 4*. ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Tak toto je fakt sila, úleťárna najväčšieho kalibru. Ak by som tento seriálik mal nejak zaradiť do kontextu iných filmov, vyzeralo by to asi ako "kombinácia Terminátora, American Pie a Kill Bill jednotky v úžasnom anime háve". Znie to divne? To je nič oproti tomu, ako to vyzerá. Jaj, a je to BOHOVSKY zábavné :-)))))) ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Kromě báječné úvodní znělky s nakažlivým popěvkem velké zklamání. Na rozdíl od mnohých mi slaďoučká Dokuro-chan byla místy velmi protivná, humoru taky pomálu - když si člověk přečte obsah příběhu, zní to zvrhle a vtipně, ale opak je pravdou. Navíc zabíjení Sakury začne být brzy jednotvárné a spíš než aby rozesmálo, tak nudí. Navíc mi místy neseděl design postav - když vypadali jako vyschlí staříci. Ale je to krátké, takže to má člověk rychle za sebou a občas se objeví zajímavé momenty (přeměnění žáků na opici a psa). ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Něco tak šíleného může vymyslet snad jen Japonec. Sexy andělíček každých 5 minut urazí hlavu svému nejlepšímu příteli, aby ho pak následně zase přivedl do světa živých. Co mě ale překvapilo mnohem víc je to, že se mi to i při své ulítlosti vážně líbilo. Po zhlédnutí prvních dvou dílů jsem si nebyla jistá, co si o tom (a zejména o tvůrcích) mám myslet, ale po skončení posledního dílu jsem už jen litovala, jak to je krátké. Dokuro, ale i ostatní postavy, jsem si během těch 8-mi dílů stihla dost oblíbit (ačkoli si narozdíl od pánské části publika rozhodně nepřeju jednou objevit ve svém pokoji onoho okouzlujícího andílka ;)) a z titulní písničky nemůžu ještě teď. Už i samotné animace jsou nádherné a když se k tomu ještě dodá ten správný příběh... Asi jeden z nejpraštěnějších počinů, co jsem kdy viděla, ale zároveň jeden z nejlepších. ()

gibbon 

všechny recenze uživatele

Tak půjdu proti proudu jediný - 撲殺天使ドクロちゃん je tuctové anime pro děti na 中学校 (2. stupni základní školy) upoutávající neustálým řevem, násilím a fanservicem. Jemu podobné jsou vysílány x-krát do roka. Originálního v něm není ani zbla, ve stejném duchu se nesou snad stovky hloupých mang, které si člověk koupí cestou do školy, kde je vyhodí. Vizuální forma je ono univerzální, laciné, počítačové anime bez výtvarného stylu, který by mu mohl dát 漫画家 (kreslíř mangy). Alespoň o řád lepší jsou například žánrově podobné, jarní "High School Girls", právě běžící "Kamisama Kazoku" (Boží rodina) nebo i režisérovo starší "Janguru wa Itsumo Hare nochi Guu" (V džungli byl vždy klid. Pak přišla Guu), které je narozdíl od Dokuro-chan vtipné. Nemám tušení, čím si právě ona zasloužila pozornost všech tady... ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Podle místních komentářů jsem se na seriál dosti těšil. Námět je pro mě příjemně zvrhlý, ale zhruba polovina legrace jde trošku jiným směrem. Opravdu nemám rád mumioidní kresbu a jak Cedr říká: "záchodový humor". Rozhodně to není střílení jednoho vtipu za druhým, ale některé jsou opravdu výborné. Kdo by kromě fanoušků Happy Tree Friends čekal, že mučení, zabíjení, oživování a následné omlouvání může být vždy tak zábavné... Délka seriálu mi přijde spíš jako nevýhoda, protože postavy mi byly celkem sympatické a na konci mě jedna scéna docela dojala. Když pominu věci co nesnáším, tak jsem se příjemně bavil a ani mi nevadí, že už týden nemůžu dostat z hlavy:Pipiru piru piru pipiru pi ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně zábavné anime, které si svou ulítlostí v ničem nezadá s FLCL a množstvím prolité krve překonává většinu splatter hororů. ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z totálních šíleností. Občas nuda, občas se člověk válí pod stolem. Do toho skvělý opening, postavy jako Binkan, všudypřítomná krev a ecchi, které mi tady výjimečně snad ani nevadilo. 5/10 ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Prehnané a nadnesené hodnotenie. Dokuro-chan je odporná, nesympatická postava. Prvú časť som ako tak zniesol, sem tam som sa pousmial, ale v ďalších častiach to už bolo pre mňa utrpenie. Opakovanie stále toho istého a žiaden posun. Násilie vo filmoch môže vtipné, nevravím že nie, ale v tomto anime je maximálne trápne. Po svojich prechádzkach anime svetom prichádzam na nádherné veci, ale toto mi ukazuje, že aj v anime je bordel. ()

Reklama

Reklama