Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru: Vánoční mise

  • USA The Madagascar Penguins in a Christmas Caper (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2005, 11 min

Nikdy neplav sám! Tak zní tučňáčí vánoční krédo, proto musí vyrazit na bláznivou štědrovečerní misi... V newyorské zoologické zahradě si všechna zvířátka užívají tu pravou vánoční pohodu, jedinou výjimku ale představuje lední medvěd Ted. Ten zůstal ve svém výběhu úplně sám a nemá si s kým o Vánocích zaplavat. Tučňák Vojín se proto rozhodne situaci napravit a vymyslí plán, jak mu obstarat vánoční dárek. U ostatních tučňáků se ale nesetkává s přílišným pochopením, proto se vydává pro dárek na vlastní pěst. Když to zjistí velitel tučňáků Skipper, v duchu jejich kréda mu vyráží s ostatními na pomoc. Bláznivější vánoční misi v téhle zoologické zahradě ještě nezažili. (Česká televize)

(více)

Recenze (140)

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Celkem zdařilá práce animátorů, která ale postrádá narozdíl od svých bratříčků moment překvapení, čeho jsem se mohli dočkat třeba v Ice Age. Této sériíi viditelně chyběla vůdčí postava mezi ostatními animáky, která by diváky přiváděla do bodu smrtelného smíchu. Šedý průměr, celovečerní film byl rozhodně lepší. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Waw, to som nečakal, že tu nájdem aj toto mikro dielo. Ale už keď tu je. Myslím, že si to užije hlavne mužské pokolenie(Vojenská terminológia, hi-tech). Ja som sa kráľovsky bavil. []Something's missing. Cranberries check, Egg-Nog check. Give me a head count! We've got three heads, sir. []I am gonna need some cover fire. Rico! Kowalski status! Almost there, Skipper. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější čtveřice v živočišné říši, při zásahu sehranější než útvar rychlého nasazení. Krvelační pudlové z Hulka jsou proti Mr. Chew jen navonění mazlíčci, tenhle ďábel musel ujíždět na steroidech, protože tak naspeedovaného rafana jsem ještě neviděl. Geniální v nápadech, vymakané v detailech, klišovité v poselství. Škoda jen, že kovadlina svůj cíl nezasáhla. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší z krátkých filmů ze světa "Madagaskaru". Je vtipný hlavně proto, že zde nevystupují hlavní postavy, ale jen oblíbení tučňáci. Tohle je zrovna celkem známý kousek, protože, pokud se nepletu, vysílal se i na našich televizích, respektive některé z nich. Pobaví, ale velký dojem to asi nezanechá. Na Vánoce je to prostě fajn. ()

Tambry1231 

všechny recenze uživatele

Kedže milujem Tučniaky z Madagaskaru ( seriál aj film ) samozrejme že ma dostal aj tento Vianočný kraťas. Myslím si že je to ešte lepší Vianočný špeciál než skutočný Vianočný špeciál zo seriálu, heh. Nielen že pobavil, ale naviac ma dojalo Pešiakové správanie, ako chcel pomocť tomu ladovému medveďovi a tučňačie krédo- nikdy nepláv sám. Oh, a Ricové pyromaniacké túžby boli dokonalé. XD ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama